itthon Film Filmek 10 olyan rossz film, hogy vicces

10 olyan rossz film, hogy vicces

A mozi legkorábbi formái, tól a világ első filmje, valamiféle érzelmi választ kellett volna kiváltania a közönségből.

És még akkor is, ha egy film a pénztárnál bukkan fel, vagy kritikát vált ki a kritikusok részéről, ez még nem jelenti azt, hogy nincsen belső értéke. A lehető legmesszebbre haladva a filmesek olyannyira kitolták a mozi látóhatárát, hogy még a legfeketébb kenőcsőben is találni egy kanál mézet. Tíz filmet mutatunk be, amelyek olyan rosszul készülnek, hogy még viccesek is.

10. Szúnyogok (1994)

bmpweqhqMűfaj: horror, fantázia
Kinopoisk minősítés: 4.7
IMDb besorolás: 4.8
Ország: USA
Termelő: Gary Jones
Zene: Allen Lynch, Randall Lynch

Ha meg meri nézni ezt a filmet, élvezheti az óriási szúnyogok szörnyű speciális effektusait, amelyek sokkal viccesebbek, mint a "beszívott" áldozatok ijesztő látványa és a képernyőn zajló aktív őrület.

A szúnyog cselekmény elég egyszerű. Egy idegen űrhajó lezuhan egy erdő közepén egy népszerű kemping mellett. Egy halom szúnyog lakik a holt idegen karján, és a vére szuper szteroidként néz ki. A kis fickók arany retriever méretűvé nőnek, és támadni kezdik a tábort és minden más embert, akikkel találkoznak.

9. Csillagok összecsapása (1978)

ft4hmspyMűfaj: akció, fantázia, kaland
Kinopoisk minősítés: 4.8
IMDb besorolás: 4
Ország: USA, Olaszország
Termelő: Luigi Cozzi
Zene: John Barry

Az író és a rendező, Luigi Cozzi évekkel azelőtt alkotta meg a történetét, hogy Luke és Han rajtaütnének a Halálcsillaghoz, de csak a Csillagok háborújának sikerénél sikerült finanszírozást szereznie filmjéhez.

Két galaktikus csempésznek (egyikük nagy mellű szépség) meg kell találnia a galaxis császárának fiát, és meg kell mentenie magát a galaxist a gonosz Zarth Arn (hello, "Star Kings" Hamilton) elől. Kereséseik különböző helyekre vezetik őket, például az amazonok bolygójára, miközben a cselekmény folyamatosan "ezeket a fordulatokat" hajtja végre, a hősök pedig fénykardokkal harcolnak.

A Csillagok összecsapása vitathatatlanul az egyik legmenőbb alacsony költségvetésű film, és olyan rossz, hogy jó benne. Igen, sok szempontból plágium a Csillagok háborúja, de a Csillagok háborúja is sokkal rosszabb plágium volt, amit sokkal több pénzért tettek.

8. Rock 'n' roll rémálom (1987)

gznlarwwMűfaj: horror, zene
Kinopoisk minősítés: 4.3
IMDb besorolás: 4.1
Ország: Kanada
Termelő: John Fasano
Zene: John Mickle Thor

A film és a zene keverése kockázatos javaslat. A zene elvonhatja a figyelmet a film többi részéről, és ahelyett, hogy hasznos lenne, kellemetlenséggé válik. De a "Rock and Roll Nightmare" című filmben semmi sem vonja el a figyelmét a fő cselekedetről, mert színpadra lép - John Mickle Thor, aki death metalt játszik, és testének minden részében izmokat hajlít. És bár a film a forgatókönyvtől kezdve a speciális effektusokig szörnyű, többször is mosolygásra késztet.

És most röviden a cselekményről. A kanadai parasztházban található, amely egyben a "pokol kapuja" (valójában a film alternatív címe). John Mickle és bandatársai új albumukat rögzítik.De úgy tűnik, hogy a lakásban élő démonok nem szeretik a zenét, és ezt minden lehetséges módon elkezdik bemutatni a zenészek és barátnőik előtt. A film előrehaladtával John Mickle Thor marad az egyetlen, aki küzd ezzel a gonoszsággal.

7. Három sárkány (1997)

ykxi0qukMűfaj: thriller, család
Kinopoisk minősítés: 2
IMDb besorolás: 1.4
Ország: USA
Termelő: Dave Eddy
Zene: Arlen H. Ball

A három főszereplő - Damien, Tanya és Steve - lézengenek a faházban, és arról beszélnek, hogy a legtöbb gyerek az ő korukban érdekli: a vállalatok rombolják a környezetet. Míg Tanya, egy helyi liberális, és Steve, egy kövér republikánus, vitatják ezt a fontos kérdést, Damien arra ösztönzi őket, hogy hagyják abba, mert meg akar osztani egy fontos leletet - a talált fehér sárkány ninja magazint.

Tehát ez egy képregényfilm? Vagy a szereplők a képregénybe kerülnek? Vagy létezik a képregényhős a valóságban? Nos, üdvözlöm a film legnagyobb problémáját. Nyilvánvalóan a valóságnak több szintje van, amellyel ez a film működik, és a nézés után sem lesz biztos abban, hogy létezik-e legalább egy ilyen.

A szereplők senseitől tanulják a karatét, aki lehet vagy nem a Fehér Sárkány. Szintén a "Három sárkányban" van egy bizonyos Cobra Khan a gonosz és csatlósai klánjából. Vicces látni, hogy ez a film maga nem tudja megérteni, mit akar megmutatni a közönségnek.

6. Robot (2010)

ip201sjlMűfaj: akció, fantázia
Kinopoisk minősítés: 5.8
IMDb besorolás: 7.10
Ország: India
Termelő: S. Shankar
Zene: A.R. Rahman

Az indiai moziban rengeteg "remekmű" van, néha teljesen abszurdak a cselekményükben, néha őszintén "térdre" forgatják, és néha egyesítik ezeket a hiányosságokat.

De nem figyeltünk rájuk, és a "Robotot" választottuk, mert ez a maga módján remekmű. Éppen mit ér a jelenet, hogyan gyűlnek össze tucatnyi "emberi arcú" robot egy hatalmas labdában, fegyverekkel sörtékben és lőnek egyszerre minden irányba. Hol lehet még látni a pátosz, a hitetlenség és az epikusság ilyen intenzitását?

Ha a "robot" nem indítja táncba a lelkedet nézés közben, és a gyomrod remeg a nevetéstől ... akkor mindig megnézhetsz egy másik verziót a jó filmekből, undorítóan.

5. Birdiecalipsis: Shock and Awe (2010)

ijokwjniMűfaj: Akció, Horror, Thriller
Kinopoisk minősítés: 2.2
IMDb besorolás: 1.8
Ország: USA
Termelő: James Nguyen
Zene: Andrew Seger

A nagyon rossz B filmek rajongói 2010-ben igazi csemegét kaptak James Nguyen vietnami rendező, Alfred Hitchcock és madarai szerelmes levelével.

A Baromfi Calipsis középpontjában álló ökológiai elfogultság szintén rossz, de vidám kísérlet arra, hogy ezzel a szörnyen filmezett filmmel politikai nyilatkozatot tegyen.

Vicces, hogy Nguyen a második részt a Pticecalipsis közönség érzelmi reakciójának hullámán forgatta. Dinamikusabbnak bizonyult, mint az első film, de még moralizálóbb. Nem hivatalos információk szerint most a világ egyik legrosszabb rendezője pénzt takarít meg egy fantasztikus "Pticecalipsis 3D" képre. Talán nem kellene?

4. Vad nimfomániás a pokol dinoszauruszában (1990)

seuid3n0Műfaj: horror, tudományos-fantasztikus, fantázia
Kinopoisk minősítés: 3.3
IMDb besorolás: 2.6
Ország: USA
Termelő: Brett Piper
Zene: Asztrális harcosok

A 70-es, 80-as és 90-es évek aranybányát jelentenek a rossz mozi számára. Az olcsó speciális effektusok, a rossz színészi játék és a kulturális őrület tökéletes vihara volt. Ennek ellenére a rendezők többsége csak élvezte, amit tett, még akkor is, ha rettenetesen tette.

A "Vad nimfomán a dinoszaurusz pokolában" pedig éppen ilyen eset, amikor csak a kikapcsolódás marad és élvezni a rendező naiv és egyben vakmerő ötletét. Még ennek a filmnek a címe is szuggesztív, nem?

De a film nem csak valami rossz minőségű horrorfilm.Ez egy kísérlet a poszt-apokaliptikus jövő bemutatására, bár olyan fantáziakörnyezetben, amely úgy néz ki, mintha az ötödik osztályosok csinálták volna a szünetben. Ez valószínűleg tisztelgés a múltkori tudományos-fantasztikus irodalom előtt.

3. Rendőr-szamuráj (1991)

lpovdaisMűfaj: akció, thriller, krimi
Kinopoisk minősítés: 5.2
IMDb besorolás: 4.6
Ország: USA
Termelő: Amir Shervan
Zene: Alan DerMarderosyan

A mozitörténet egyik legjobb filmje, iráni milliomos és amerikai fanatikus, Amir Shervan megrendelésére. A 80-as évek végén és a 90-es évek elején egy egész filmsorozatot készített, a "Rendőr Hollywoodból" az "Amerikai stílusú gyilkosság" -ig. Közvetlenül utánuk forgatták a "Rendőr-Szamuráj" -t.

A főszereplőt Joe Marshallnak hívják, de mindenki "szamuráj rendőrnek" hívja, mert Japánban harcművészetet tanult. Időjének nagy részét minden nővel flörtöl, akit csak lát. Partnere, Frank a 80-as évek tipikus fekete mellese, főleg képregényei miatt ismerték meg a cselekménnyel. A film párbeszédei pedig azonnal megmutatják, hogyan látja egy külföldi az akkori amerikai rendőrséget.

Röviden, ha a rendőri akciófilmek filmparódiájára vágysz, amikor az agy "aludni megy", akkor a "Rendőr-Szamuráj" -ra van szükséged.

2. Troll 2 (1990)

pn2vz0opMűfaj: fantázia, család
Kinopoisk minősítés: 3.8
IMDb besorolás: 2.9
Ország: USA, Olaszország
Termelő: Claudio Fragasso
Zene: Carlo Maria Cordio

Amikor egy film forgatókönyvét rettenetesen angolul írják olyan emberek, akik csak olaszul beszélnek, amikor a színészek kisebb szerepek meghallgatására érkeznek, és a főbb szerepekre kerülnek, megjelenik a Troll 2. Olyan szörnyű film, hogy még érdekes is.

A festmény minden jelenetében van mit látni. Ez az igazi meghatározása annak, hogy mi legyen egy B film: alacsony költségvetésű, ismeretlen színészekkel (de legalább megpróbálták), rossz speciális effektusokkal, undorító zenével és cselekménnyel, amely egy ember körül eszik koboldok által üldözött fiú körül forog. Igen, igen, a film neve ellenére nincsenek benne trollok.

1. Szoba (2003)

unpiiwniMűfaj: dráma, melodráma
Kinopoisk minősítés: 4.6
IMDb besorolás: 3.7
Ország: USA
Termelő: Tommy Wiseau
Zene: Mladen Milicevic

Olyan filmről beszélünk, amely annyira rossz, hogy még jó is, ami azt jelenti, hogy a 2003-as "Szobát" értjük. Azt mondjuk, hogy "Szoba", és "finoman szörnyű film". Mert a végsõ figyelés, a józan eszed megõrzése mellett hasonló a bravúrhoz.

Tommy Wiseau forgatókönyvíró, rendező, producer és vezető színész volt. A hatalmas, 5 millió dolláros költségvetés lehetővé tette számára, hogy olyan filmet hozzon létre, amelyet sok kritikus a filmtörténet legrosszabbjának ismer el.

Nincs értelme a "Szobának", mint olyannak, a nagyon komoly arckifejezésű párbeszédek úgy néznek ki, mint egy őrült tombolása, a színészek többsége nem is tesz úgy, mintha megpróbálná. És mindez nem egy mindent elvesztett emberről szóló dráma atmoszféráját teremti, hanem egy fekete komédia, melodráma elemeivel.

21 MEGJEGYZÉSEK

  1. Hol találtál ilyesmit? De vitatkoznék a Szobáról. Igen, van egy bűnökfelhő, és ami a legfontosabb, nem világos, hogy a deklarált, véleményem szerint még mindig hol van-e 6 millió, azonban SZÜKSÉGES végig figyelni. Nem világos, hogyan, de a film hihetetlenül erős érzelmeket ver ki. Csak halálra kár ez a szerencsétlen kedves ember. Az utolsó pillanatig reméltem, hogy nem fogja megtenni.
    Mindennek ellenére a film nagyon rendes. Méltó sokan, akiket jobbnak tartanak.

  2. Nem kell robotot vezetni. Nagyszerű film. A miénk és így nem lehet. IMDb-besorolás: 7.1 Ez a film nagyon sok embert elhagyott.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet