itthon Film Filmek 10 film vírusokról és járványokról

10 film vírusokról és járványokról

A világot elsöprő járvány koronavírus COVID-2019 - népszerű téma a hollywoodi moziban. A vírusokról és járványokról szóló legjobb filmek dinamikusak, és arra hívják fel a nézőket, hogy a helyzet megoldódásáig nézzék meg a képernyőn zajló eseményeket. És ez általában a film végén oldódik meg, amikor szinte senki sem marad életben, természetesen a főszereplők kivételével.

Ha szívesen csiklandozza idegeit és törődik az üdvösség után kutató hősökkel, ajánlunk egy minősítést a vírusokról és járványokról szóló filmekben.

10. Vonat Busanba (2016)

Busan vonat (2016)KinoSearch: 6
IMDB: 7.50
Műfaj: thriller, akció, horror
Ország: Dél-Korea
Termelő: Yeon Sang-ho
Zene: Jang Yong-gyu
Időtartam: 118 perc

Su-an lány anyjához akar menni Busanba születésnapjára. Útközben bekövetkezik a váratlan dolog - az országot rejtélyes vírus borítja. Az egyetlen vonat, amelynek sikerült megtámadnia a vírust, Busan. Meg kell küzdenie a túlélésért, 442 km-ért. úton vagyok.

A legtöbb koreai filmhez hasonlóan a "Vonat Busanba" című filmet is közelről forgatták. Ez a technika közelebb hozza a nézőt a történésekhez. Helyesen használva mindenképpen plusz. A filmszalag egy szörnyű álomhoz hasonlít, amikor futsz valahova, és semmiképpen sem tudsz futni ...

9. Fertőzés (2013)

Fertőzés (2013)KinoSearch: 5
IMDB:5.30
Műfaj: thriller, horror, dráma
Ország: USA
Termelő: Eric Anglia
Zene: Kevin Ripple
Időtartam: 84. perc

Az alkalmi kapcsolatok sok kellemetlen pillanatot hozhatnak - sokan tudnak erről, de nem mindenki marad körültekintő, különösen az alkoholfogyasztás után. Egy fiatal lány, miután bensőséges kapcsolatba lépett egy idegenrel, nem tudta, hogy alakul neki. Amit Samantha eredetileg nemi úton terjedő fertőzésnek vélt, lidérces vírusnak bizonyult, és még az orvosok sem tudják, hogyan kell kezelni.

Eric England "Fertőzés" című festménye egyfajta értelmezése a régi "Zombi vagyok." Horrorfilmnek. A fájdalom krónikája. Az első képpel ellentétben Anglia nem azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy közvetítse a sétáló halott ember érzését, hanem ügyesen hozzáteszi ehhez a kísérletet, hogy felfedje Samantha hősnő fokozatosan szörnyeteggé váló kapcsolatát a körülötte lévő emberekkel.

8. Fertőzés (2011)

Fertőzés (2011)KinoSearch: 7.5
IMDB: 6.60
Műfaj: akció, thriller, dráma, fantázia
Ország: USA, Egyesült Arab Emírségek
Termelő: Stephen Soderbergh
Zene: Cliff Martinez
Időtartam: 106 perc

Halálos vírus borzasztó sebességgel terjed a bolygón. Az összegyűlt orvoscsoport reméli, hogy megakadályozza a globális katasztrófát. Az egész Thomas Ehmhoff-tal kezdődött - a férfi a kórházba ment segítségért, mert a felesége a szemünk előtt haldoklik, ismeretlen vírussal fertőzött. Mint kiderült, egy érintés elegendő a továbbításához ...

Soderbergh filmjeiben természetesen van valami egyedülálló - a moziban nagyon jelentős személyiség. "Fertőzés" című műve arra készteti a nézőket, hogy rákapjanak a betegek helyzetének reménytelenségére: fájdalmukra és nem akarnak meghalni. A színészek tökéletesen megszokták a szerepet, amiért külön köszönetet szeretnének mondani.

7. Ágazat (2016)

Szektor (2016)KinoSearch: 3.8
IMDB: 2.90
Műfaj: kitaláció
Ország: USA
Termelő: Josh Ridgway
Zene: Wes Lengyelország
Időtartam: 86 perc

A film komor világában a bűnözés virágzik. Nehéz időkben nehéz megtalálni a módját a gengszterek megszelídítésének, ezért a bűnözés és az erőszak uralkodik a világon. A fejvadásznak nehéz dolga lesz - találni egy befolyásos férfit és lányát egy romos világban.

Az intenzív tudományos-fantasztikus mozi egy ideig segít felderülni az estén, egy disztópikus világba tereli a nézőt.

6. Bay (2012)

Bay (2012)KinoSearch: 6.5
IMDB: 5.60
Műfaj: thriller, horror, fantázia
Ország: USA
Termelő: Barry Levinson
Zene: Marcelo Zarvos
Időtartam: 85 perc

Az emberiség nagyon káros a körülöttünk lévő világra: mindenhol állatokat lőnek, értékes erőforrásokat vonnak le, erdőket vágnak ki. Az egyik elmélet szerint az emberek csak paraziták a Föld testén, és néha tisztításra van szükség, hogy megszabaduljanak tőlük. Erről lesz szó Barry Levinson Az öböl című filmjében.

A festői öböl partján fekvő kisvárosban kedvező környezet uralkodik, semmi nem hordozza a bajt. De egy nap - a függetlenség napján biológiai katasztrófa esik. Ennek oka az volt, hogy a csirkehulladék nagy mennyiségben került az öbölbe. Elég rövid idő alatt az emberiség számára ismeretlen tengeri paraziták mutálni kezdtek a vízben. De itt kezdődnek csak a gondok ...

5. Média (2009)

Fuvarozók (2009)KinoSearch: 6
IMDB: 6.00
Műfaj: thriller, fantázia, dráma, horror
Ország: USA
Termelő: David Pastor, Alex Pastor
Zene: Peter megtalálta
Időtartam: 84. perc

A Fuvarozók nem tartozik azok közé a filmekbe, amelyek a nézőt a félelem sarkába terelik. David és Alex Pastor létrehoztak egy képet, amely arra készteti Önt, hogy "belemásszon" önmagába és gondolataiba, hogy elképzelje, hogy a körülötted lévő világ távol áll az ideáloktól. Azok számára, akik heves félelmet akarnak átélni, ajánlott másik filmet választani - a "Hordozók" egyértelműen nem alkalmas erre, mert nagy valószínűséggel könnyet fog ejteni.

Bolygónkat elárasztja a fertőzés. Az emberek szörnyű kínokban halnak meg. Négy barátot elkapott egy járvány az úton. Annak érdekében, hogy ne haljanak meg, nem szabad megállítaniuk az autót, és el kell hagyniuk a szennyezett területet.

4. Járvány (2013)

Járvány (2013)KinoSearch: 6
IMDB: 6.10
Műfaj: fantázia, horror, thriller
Ország: Spanyolország, Franciaország
Termelő: Alex Pastor, David Pastor
Zene: Fernando Velazquez
Időtartam: 103 perc

Figyelemre méltó, hogy az "Epidemia" filmet ugyanazok a rendezők forgatták, akik a "Carrier" filmet készítették. Egy fantasztikus thriller kellemes társaságot hoz létre az introvertált emberek számára - egy film arról, hogy az agorafóbia miként kezdte uralni a világot - a nyílt tértől való félelem, amelynek következtében az emberek nem mehetnek ki.

Az egész film arról mesél, hogy az emberiség hogyan képes túlélni egy neuropszichológiai betegséget, pontosan hogyan lehet túlélni - a filmet nem arra szánják, hogy csodaszert találjon a problémára.

3. Vírus (2013)

Vírus (2013)KinoSearch: 6.70
IMDB: 7.8
Műfaj: thriller, fantázia, akció
Ország: Korea
Termelő: Kim Sung-soo
Zene: Kim Tae-ének
Időtartam: 122 perc

A "Vírus" című film története különféle érzelmeket hordoz magában: nevetés, szomorúság, könnyek stb. A film folyamán megváltozik a szereplőkhöz való viszonyulás - először egyiküket utálni lehet, később pedig együttérzést és együttérzést lehet érezni.

Kim Sung-soo filmet készített arról, hogy a levegőben terjedő vírus hogyan öl meg embereket 36 óra alatt. Gyógyszer nincs, ezért a hatóságok karanténba döntenek. A nagyváros csapdává válik azok számára, akik kénytelenek küzdeni a túlélésért ...

2. Életem fénye (2019)

Életem fénye (2019)KinoSearch: 7.2
IMDB: 6.60
Műfaj: dráma, fantázia
Ország: USA
Termelő: Casey Affleck
Zene: Daniel Hart
Időtartam: 119 perc

Milyen érzés sötét és hideg világban élni, de meleg mosollyal és egymással törődve? Az "Életem fénye" film hősei - Reg és apja, akik Casey Affleck filmjének szereplői, tudnak róla. Egy izgalmas film nemcsak megéri az eltöltött időt, hanem megtekintésre is ajánlott.

8 évvel ezelőtt egy ismeretlen vírus szinte az összes nőt megölte a Földön. A 12 éves Reg magas immunitással rendelkezett, ezért a betegség nem vette el. Apjával Észak-Amerikába utaznak, csak alkalmanként keresik fel a városokat.A férfi megpróbálja megvédeni lányát azoktól a veszélyektől, amelyek mindenütt rájuk várnak.

1. Őrült férfiak (2010)

Őrült férfiak (2010)KinoSearch: 7.3
IMDB: 6.50
Műfaj: thriller, horror
Ország: USA, Egyesült Arab Emírségek
Termelő: Breck Eisner
Zene: Mark Isham
Időtartam: 101 perc

Még a vírusok és járványok feltört témája sem rontotta el ezt a remekművet. Kiszámíthatatlan cselekményével és az események gyors ütemű fejlődésével a Mad Men a végsőkig talpon tartja a nézőt, ami a jó film kulcsa.

Ogden Marsh kisváros közelében egy gép lezuhan egy veszélyes vírussal a fedélzeten. Ez a fertőzés a szennyvízcsatornába került, ezután terjedni kezdett az egész városban. Mivel a vírus villámgyorsan terjed, minden ember meghal. A fertőzöttek egymás után rohannak mindenkire, így a katonaság lelőtte őket, és karanténnyá nyilvánítják.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet