itthon Technika Okostelefonok 10 funkció és "chip" az összes iPhone 12-hez

10 funkció és "chip" az összes iPhone 12-hez

Nemrég, október 13-án az Apple visszaminősítette új kütyüit - az iPhone 12 szériát. Közülük a legolcsóbb az iPhone 12 Mini (84 990 rubel), a legdrágább az iPhone 12 Max Pro volt (139 990 rubel).

Jó hír azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy megkapják-e valamelyik prémium iPhone 12 Pro Max funkciót, ha megvásárolják a "megfizethető" iPhone 12 vagy iPhone 12 Mini terméket. Igen ők fognak. Itt van egy lista a 10 funkcióról, amelyek mind a 12 iPhone-on megvannak, méretétől és árától függetlenül.

10. Super Retina XDR kijelző

u2z2yfxcMind a négy új "alma" Super Retina XDR kijelzőt kapott, és támogatja a nagy dinamikatartományt (HDR). Az Apple azt állítja, hogy ezek "az eddigi legjobb OLED-kijelzők egy okostelefonhoz, miközben az ipar legjobb színhűségét nyújtják".

9. Processzor A14 Bionic

mzbfswoaMind a csúcsminőségű iPhone 12 Max Pro, mind az iPhone 12 sorozat legkisebb tagja tartalmazza a legújabb generációs Apple A14 Bionic processzort, amely az Apple szerint "az okostelefon leggyorsabb chipje". A 2020-as iPad Air 4 ugyanazt a chipsetet kapja.

8. Az 5G hálózatok támogatása

cb1fa3m1Mind a négy új iPhone 12, beleértve a legolcsóbb iPhone 12 mini-t is, támogatja az 5G-kapcsolatot. És képesek 2 Gbps sebességgel továbbítani az adatokat.

Mivel az 5G állítólag gyorsan lemeríti az akkumulátort, az Apple bevezette a Smart Data Mode-ot. Automatikusan 4G hálózatra kapcsolja a telefont, ha nincs szükség 5G működésre.

7. Dolby Vision HDR videofelvétel

vrzfmdwcAz összes Apple iPhone 12 modell elülső kamerája támogatja a nagy dinamikatartományú (HDR) videókhoz tervezett Dolby Vision funkciót. A modellek közötti különbség az, hogy az iPhone 12 Pro Max maximális képkockasebessége 60 képkocka / másodperc a Dolby Vision HDR-videofelvételeknél, és 30 képkocka / másodperc az iPhone Mini-nél.

6. Kerámia pajzs elülső panel

h413aprcMind a négy iPhone készülékhez kerámia pajzs tartozik, amely egybeesik a testtel.

A panel gyártása során erős kerámia nanokristályokat adtak az üvegmátrixhoz, amelynek eredménye olyan erős volt, mint a kerámia és átlátszó, mint az üveg.

Az Apple szerint a Ceramic Shield tesztelési adatai arra a következtetésre jutottak, hogy az iPhone 12 sorozat négyszer jobban ellenáll az esésnek, mint az iPhone 11.

5. Vízállóság

niwhlezdMind a négy új iPhone IP68 besorolású. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 30 percig képesek ellenállni a 6 méteres mélységbe merülésnek.

4. Kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel és a vezeték nélküli töltőkkel

rv20o34wMind a 12 iPhone kompatibilis a MagSafe mágneses töltéssel, amelynek célja az új okostelefonok vezeték nélküli töltési képességeinek javítása. Teljesítménye 15 watt lesz.

A MagSafe bármilyen eszközt is képes táplálni, amely támogatja a Qi vezeték nélküli töltési szabványt, de nem lesz mágnesesen reteszelve, mint az iPhone.

3. Támogatja az éjszakai módot a kamerában

4tadxtjoEgy másik hasznos funkció, amely mind a 12 iPhone-on rendelkezik, az Éjszakai mód támogatása. Ez azt jelenti, hogy az iPhone kameramódja automatikusan bekapcsol, ha elég sötétedik a használatához.

Az iPhone 12 teljes felállása támogatja az Éjszakai módot mind a hátsó, mind az elülső kamerán.

2. 12 megapixeles elülső kamera és támogatja az Audio Zoom funkciót

ny5jumcqMinden iPhone 12 12MP elülső kamerával és f / 2.2 rekesszel van ellátva.Mind a négy modell támogatja az audió zoomot is, amely az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max egyik legfontosabb fényképezőgép-funkciója.

Videofelvétel közben az audió zoom lehetővé teszi az idegen zajok elhallgatását, és egyúttal felerősíti az adott tárgyból származó hangot, amelyre a videokereső irányul (emellett nagyítást is kell használni).

1. Új szín opció

qodigp40A Pacific Blue egy új szín, amelyet az Apple hozzáadott az Apple okostelefonjának összes új modelljéhez. A csendes-óceáni kék szín nagyon szilárd és szebb, mint a szokásos fehér vagy fekete szín. Az egyetlen kár, hogy ez a szépség nagy valószínűséggel egy tartós tokban rejlik.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet