itthon Film Filmek A Variety 2019. évi 10 legrosszabb filmje

A Variety 2019. évi 10 legrosszabb filmje

Kimondatlan hollywoodi szabály az, hogy minden átgondolt és jól leforgatott filmnek tartalmaznia kell egy antipódot - egy olyan filmet, amelyet kizárólag igénytelen nézők „szifonpénzére” készítenek. Gyakran kihasználja a nosztalgia érzését, vagy „parazitál” a jobb minőségű elődökön.

Még legnépszerűbb színészek és színésznők nem, nem, igen, és egy hasonló, őszintén szólva katasztrofális filmben fog szerepelni.

Szeretné tudni, mely filmek voltak a legrosszabbak 2019-ben? Ezután nézze meg ezt az anti-minősítést, amelyet két ismert nyugati filmkritikus, a Variety magazin szerzője - Peter Debrouge és Owen Gliberman állított össze.

10. Tegnap

10. TegnapKinoSearch: 10,94-ből 6,94
IMDB: 10-ből 6,90
Műfaj: zene, fantázia, vígjáték
Ország: Egyesült Királyság, Oroszország, Kína, Japán
Termelő: Danny Boyle
Zene: Daniel Pemberton
Időtartam: 116 perc

A tegnapi történet egy középszerű zenészről, Jackről szól, aki hirtelen csak egy okból válik szuper népszerűvé: alternatív valóságba esik, és a Beatles soha nem létezett benne. Ez azt jelenti, hogy minden számukat elő lehet adni, anélkül, hogy félnének a szerzői jogok megsértésétól.

És bár Peter Debroge úgy gondolja, hogy ebben az unalmas filmben nincs romantikus kémia, és a főhős éretlen bunkó, a film nézői értékelése magasabb, mint az egyik film az évtized legjobb filmjei a Time szerint.

9. A kísértés tengere

9. A kísértés tengereKinoSearch: 10-ből 5,90
IMDB: 10-ből 5.30
Műfaj: thriller, dráma, detektív
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Stephen Knight
Zene: Benjamin Wallfish
Időtartam: 106 perc

A filmben Matthew McConaughey, mint egy halászhajó kapitánya és Anne Hathaway, mint volt felesége, aki védelmet keres új férjétől, a film baljós és érdekes rejtélyt ígér a közönség számára.

A „Kísértés tengerével” az a probléma, hogy a rejtvényt nem olyan nehéz megoldani, de a „ez a fordulat” abszolút nevetséges. Ez különösen kiábrándító, tekintve, hogy Stephen Knight olyan projektekben bizonyított ragyogó és merész forgatókönyvíróként, mint a Detektívek, a Taboo, a Peaky Blinders és a Locke.

8. Lakisha

8. LakishaKinoSearch: nem
IMDB: 10-ből 1,20
Műfaj: komédia
Ország: USA
Termelő: Jeremy Saville
Zene: Brian salter
Időtartam: 98 perc

Miután egy fehér srácot kirúgtak egy detroiti bárban, ahol kisebbségi és női panaszok érkeztek ellene, elengedte fekete nőjét. Vagyis sötét bőrű rádiós műsorvezetőnek kezdett el tenni. Őrültnek hangzik? Ez azért van, mert ez az év egyik legrosszabb filmje.

Jeremy Saville lövésével együttérzést kell kelthetnie a hétköznapi fehér emberek iránt, akiket ma már szinte mindenki másnál jobban megkülönböztetnek. Ehelyett az eredmény "sértő, szűretlen és teljesen meggyőző faji sztereotípia volt a pimasz afrikai-amerikai nőkről".

7. Üveg

7. ÜvegKinoSearch: 10-ből 6,42
IMDB: 10-ből 6,70
Műfaj: thriller, dráma, fantázia
Ország: USA, Kína
Termelő: M. Night Shyamalan
Zene: West Dylan Thordson
Időtartam: 129 perc

A 2017-es Split kimutatta, hogy M. Night Shyamalan rendező még mindig „tud, tud gyakorolni jó mozit”. Lényegében meghökkentő 2000-es filmjének, az Unbreakable folytatása volt.Azonban a "Glass" - a trilógia utolsó része - nagy csalódást okozott a nézőknek és a kritikusoknak.

Azok, akik meg merik nézni ezt a képet, több mint két órán át "nagy nyilvánossággal szembesülnek egy sekély tócsa két vége között", ahogy Peter Debruge nevezte a filmnek.

"Végső soron Glass problémái vannak a tempóban, az állékonyságban és a cselekményben" - visszhangozza Samir Amer, a pakisztáni The Express Tribune munkatársa.

De a FilmGamed kritikusa volt a legkategorikusabb ezzel az érdektelen filmmel kapcsolatban. Shyamalan alkotását "drámai szemetes kocsinak nevezte, amely folyamatosan síneken mozog, hogy elérje azt a helyet, ahová soha senki sem akart menni".

6. Dumbo

6. Dumbo

KinoSearch: 10-ből 6,76
IMDB: 10-ből 6.30
Műfaj: fantázia, család
Ország: USA, Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada
Termelő: Tim Burton
Zene: Danny Elfman
Időtartam: 112 perc

Peter Debrouge ebben a filmben helyezte el az első helyet a 2019-es legsikertelenebb filmek antiaminősítésében. De még előttünk van egy válogatás Gliberman-től, amelyben nem kevésbé "méltó" példányok találhatók.

Az, hogy megpróbálja a filmekben történőket minél reálisabbá tenni, nem mindig felel meg annak a megjelenésnek és érzésnek, amely az eredeti dokumentumokat annyira vonzóvá tette. Példa erre az új "Az oroszlánkirály", Jon Favreau.

Tim Burton - kétségtelenül tehetséges filmrendező - ezúttal egy furcsa filmes karnevált hozott létre, amelyben az erőszakos karakterek egy virtuális állatot gúnyolnak. Ahhoz, hogy ez a ravasz történet működjön, a nézőknek el kell hinniük, hogy ez a hatalmas, nevetséges lény valóban képes repülni.

Érdekes, hogy Dumbo a KinoPoisk kategóriában van 10 legjobb film 2019-ből.

5. Annabelle átka 3

5. Annabelle átka 3KinoSearch: 10,91-ből 5,91
IMDB: 10-ből 5,90
Műfaj: horror, thriller, detektív
Ország: USA
Termelő: Gary Doberman
Zene: Joseph Bichara
Időtartam: 106 perc

Régen hátborzongató thriller lett volna egy démoni babáról, amely életre kel és megöli az embereket.

De mivel az "Annabelle" harmadik része az "Elbűvölő" univerzum ága, és be kell tartania ennek a franchise-nak a titokzatos szabályait és előírásait, akkor ez a történet egy babáról szól, amely valójában nem elevenedik meg. Egyszerűen a gonosz szellemeket irányítja, hogy a főszereplők harcolni tudjanak velük. Nem túl érdekes módon teszik ezt, és a közönséget csak az tudja megijeszteni, hogy a filmnek csak a fele telt el.

4. Rakétás

4. RakétásKinoSearch: 10-ből 7,03
IMDB: 10-ből 7,40
Műfaj: életrajz, musical, dráma
Ország: Egyesült Királyság, Kanada, USA
Termelő: Dexter Fletcher
Zene: Matthew Margeson
Időtartam: 121 perc

Ebben az esetben a kritikus és a közönség véleménye egyértelműen nem esik egybe, ami a KinoPoisk és az IMDB magas felhasználói értékeléséből is kitűnik.

Glibermant felháborította Elton John karrierjének hanyag kronológiája, a közhely túlterheltsége és a zenei számok Rocketmanben való bemutatása.

„Meg kellene bocsátanunk mindezt pusztán azért, mert Elton dalai időtállóak?” A kritikus retorikai kérdést tesz fel az olvasóknak.

3. Valamikor ... Hollywoodban

3. Valamikor ... HollywoodbanKinoSearch: 10-ből 7,65
IMDB: 10-ből 7,90
Műfaj: dráma, vígjáték
Ország: USA, Egyesült Királyság, Kína
Termelő: Quentin Tarantino
Zene: Ennio Morricone
Időtartam: 161 perc

Ön is meglepődött, amikor ezt a filmet az első tízben látta? Ez azért van, mert Owen Gleebermannek nem tetszett az ötlet, hogy teljesen átírják Charles Manson bűncselekményeinek történetét és azt, amit kollektív tudatunkkal tettek.

A kritikus szerint ez megdöbbentően szörnyű ötlet, és miután egyszer megnézte Hollywoodban a Volt egyszer egy időt, elárultnak érezte magát.

2. Karácsony kettesre

2. Karácsony kettesreKinoSearch: 10,96-ból 6,96
IMDB: 10-ből 6,60
Műfaj: dráma, vígjáték, melodráma
Ország: USA, Egyesült Királyság
Termelő: Paul Fig
Zene: Theodore Shapiro
Időtartam: 103 perc

Ez egy romantikus vígjáték, amelyben Emilia Clarke egyedülálló nőt játszik, aki Bridget Jones-ra hasonlít (de bűbája nélkül), Henry Golding pedig túl kedves és régimódi srác.

A forgatókönyv, amelyet Emma Thompson írt Greg Wise-szel együttműködve, a Wham! Brit együttes azonos nevű dalán alapul. És ha ismered, akkor ennek a filmnek nincs semmi meglepetése. Ha azonban nem tudja - akkor is.

1. Men in Black: Nemzetközi

Men in Black: Nemzetközi legrosszabb film 2019-bőlKinoSearch: 10,83-ból 5,83
IMDB: 10-ből 5,70
Műfaj: fantázia, akció, vígjáték
Ország: USA
Termelő: F. Gary Gray
Zene: Chris P. Bacon, Danny Elfman
Időtartam: 114 perc

Sok szó leírja az egykor népszerű franchise sikertelen újraindítását. Mondhatni, hogy a Men in Black: International egy unalmas, lelketlen és kreatívan csődbe ment film. És ami a legfontosabb, két kérdést tesz fel a nézőkre:

  1. Miért létezik ez a film?
  2. Miért nézem ezt?

A Men in Black sorozat a kezdetektől fogva egy nem szabványos projekt volt, amelyet főleg Tommy Lee Jones és Will Smith karizmatikus duója tartott fent. Miután kivették őket az egyenletből, helyükbe a hipster speciális ügynökök (jelen esetben Chris Hemsworth és Tessa Thompson) "következő generációja" lépett, a közönség egyedül maradt cselekménylyukakkal, lapos poénokkal és félelmetes kiszámíthatósággal.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet