itthon Film Filmek 10 legjobb film 2014 nyaráról

10 legjobb film 2014 nyaráról

Eljött a várva várt nyár. Vannak, akik inkább a tengerparton sétálva vagy fekve töltik napjaikat. Nos, a filmrajongók várják a premiereket, amelyeket ez a szezon elhozhat nekünk. Mi vár a közönségre a mozik képernyőjén?

 

képAz elkövetkező nyár legjobban várt filmje kétségkívül a Wally Pfister rendezte "Kiválóság", amelyben Johnny Depp szerepelt. A premierre június elején került sor.

Augusztus 7-én pedig várhatóan megjelenik Stephen Quayle "A viharba" című akciófilmje. A kép megörvendezteti a katasztrófákkal és természeti katasztrófákkal kapcsolatos akciójátékok rajongóit.

képA hazai filmrajongóknak lehetőségük lesz sorsdöntésre a tehetséges lány, Mia lelkével együtt, aki autóbalesetet szenvedett, RJ Cutler "Ha maradok" című filmjének premierjén, amelyre 2014. augusztus 28-án kerül sor.

A filmnézők különös figyelmet fordítanak a legendás Frank Miller "Sin City 2: A Dame to Kill For" -ra, Jessica Albával a címszerepben. Sajnos a film első és második részének premierjei között eltelt hétéves szünet miatt Brittany Murphy és Michael Clarke Duncan színészek meghaltak. Ezért más szereplőket választottak ki szerepükre.

képA "Macho and Botan" második része a világmozik képernyőjén jelenik meg. Hőseink most mély fedél alatt dolgoznak egy tipikus helyi főiskolán. Amikor egyikük megbarátkozott egy futballistával, a másik pedig csatlakozott a fényűző bohém környezethez, felmerült a kérdés a srácok között barátságuk erősségéről. A premier a világon június 5-én, a hazai térben pedig - július 3-án.

Egy újabb folytatás örömmel tölt el minket a "The Expendables-3" című filmmel, amely felülmúlja 2014 legjobb filmjei az egyszerre forgatott szupersztárok száma, köztük Sylvester Stalone, Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger és még sok-sok más. A kép egyik jelenetének sikertelen forgatása során Jason Statham majdnem megfulladt.

képAz "Egyszerre" orosz bűnügyi vígjáték, a "Bitter" szalag készítőitől, sok lendületet, lelkesedést és szellemességet ötvöz. A premierre június 5-én került sor, a filmkritikusok értékelése 7,26 pont volt, ami meglehetősen magas eredmény a modern hazai produkció vígjátékainak esetében.

A Kinoleto a DreamWorks Animation "How to Train Your Dragon" folytatásával örvendezteti meg a fiatal nézőket. A rajzfilm a legújabb technológiát alkalmazza, hogy a szereplők valósághűbbek és életszerűbbek legyenek.

képLois Lowry The Giver című filmje alapján Philip Noyce A beavatott című fantáziadrámáját 2014. augusztus 14-én mutatják be a mozikban. A kép örömet szerez a disztópiák számára.

Július 24-én megjelenik egy újdonság Zach Brafftól "Bárcsak itt lennék" arról, hogy egy 35 éves színész és apa hogyan akar végre helyet találni az életben, és egyre több darabot keres magából.

Reméljük, hogy a fent említett premierek megfelelnek az elvárásaiknak és örömet szereznek a mozilátogatóknak a világ minden tájáról.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet