itthon Pénzügy 10 ígéretes üzleti ötlet 2020-tól az USA-ból

10 ígéretes üzleti ötlet 2020-tól az USA-ból

Eredeti üzleti ötlet kiválasztása és fejlesztése nem könnyű és meglehetősen problémás. De azok számára, akik ennek ellenére úgy döntöttek, hogy kijelölik a piaci pozícióikat, nem árt kihasználni a külföldi üzleti ötleteket, amelyek Oroszországban még nem annyira fejlettek.

A nyugati modern üzleti ötleteket a legapróbb részletekig átgondolják, ráadásul már a gyakorlatban is tesztelték őket, és a lehető legnagyobb mértékben optimalizálták őket a végső fogyasztó számára. Csak arra van szükség, hogy kiválassza a legjobban tetsző fülkét, és üzletet építsen benne.

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg az Egyesült Államok 10 ígéretes üzleti ötletével 2020-ig. Talán ebből a listából találkozhat egy ötlettel, amelyet meg akar valósítani.

10. Az elektronikus kávékártyák rendszere

pquknizeA legtöbb ember inkább a kávét fogyasztja reggelire. Ez az ital lendületesen töltődik fel, és kiváló senki alig tud ellenállni annak. Sokan kávéznak az irodákban rendszeresen, meglehetősen nagy összegeket költenek. Külföldön már aktívan használják a népszerű ital előfizetését - éttermek és kávézók láncolatában működnek.

Oroszországban a rendszer még nem népszerű - miért ne lehetne az a gondolat, hogy "megragadjuk" és a legjobbak legyünk ebben a résben? A tőkével (kb. 280 000 rubel) létrehozhatja saját előfizetési rendszerét. Ehhez egyszerű lépésekre lesz szükség: csapat összeállítása, weboldal és mobilalkalmazás fejlesztése, valamint egyéb technikai kérdések.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • korlátozott idő - egy ilyen lépés arra kényszeríti az ügyfelet, hogy a lehető leghamarabb használja fel előfizetését, ami plusz a kávéház számára;
 • növekvő vásárlói hűség - a fizetett szolgáltatás arra kényszeríti az ügyfeleket, hogy visszatérjenek a kávézóba;
 • további áruk értékesítése - a pénztár felé vezető úton az ügyfél friss pékárukat és ínycsiklandozó süteményeket lát az ablakban - nehéz ellenállni a kísértésnek.

9. Salátatervező

enkbwudwIsmételten az üzleti élet egyik legkeresettebb rése az étel és a főzés. Egy érdekes amerikai ötlet, amelyet érdemes megfontolni. Az olyan ötlet, mint a Subway, lehetővé teszi saláták tervezését olyan helyeken, ahol sok a látogató. Amerikában már van ilyen hely, és Chop't-nak hívják.

Amerikai kávézó ügyfelek szerint egy saláta 15 dollárba kerülhet. Egy ilyen ötlet megvalósításához valamivel több mint 500 000 rubelre lesz szüksége, mert bérelnie kell egy szobát egy kávézó számára, és az egészségügyi követelményeknek megfelelően kell elrendeznie. A kávézó bevétele korlátlan lehet, az egész országban franchise alatt működhet.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • vásárlói elégedettség - egy személy maga is kiválaszthatja salátájának alapanyagait, ami természetesen pozitív érzelmeket fog okozni benne, és újra fel akarja használni a tervezőt;
 • a kényelem elve - az ügyfél maga választja meg, hol szeretne snackelni - egy kávézóban egy hangulatos asztalnál vagy azon kívül.

8. Autókölcsönzés nyaralás alatt

ikwm2gokAz USA-ból érkezett üzleti ötlet meglehetősen produktívvá válhat. A FlightCar szolgáltatás már népszerű Amerikában, itt az ideje, hogy megpróbálja Oroszországban megvalósítani az ötletet.Az üzleti ötlet az, hogy bérbe adják azok autóit, akik a repülőtéren hagyták őket.

Mindenki profitot kap - mind az autó tulajdonosa, aki egy ideje elhagyta az országot, mind a szolgáltatás alapítója (természetesen bizonyos jogi garanciákat nyújtva). Az amerikai üzleti ötlet egyszerű módszer a pénzszerzésre, de felmerülhetnek az autókölcsönzéssel kapcsolatos problémák.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • garantált nyereség - mindenki kap pénzt - mind az autótulajdonosok, mind a szolgáltatás létrehozója;
 • fülke a szakemberek számára - egy üzleti ötlet nagyszerű azok számára, akik értenek az autóiparhoz és tudják, hogyan kell rögzíteni az autó károsodásának tényét, hogyan történik az átruházás stb.

7. Pizsama repülésekhez

ijf1xpoxAz üzleti ötlet jó tulajdonsága, hogy megfelel a különböző életkorú emberek: gyermekek, fiatalok, idősek igényeinek. Azok az emberek, akik gyakran utaznak üzleti útra, csakúgy, mint az utazók, mindenképpen értékelni fogják a járatok pizsamáját, mert olyan kényelmesek bennük! Egy üzleti ötlet megvalósításához jó lenne saját márkát létrehozni, és a marketingszakemberekkel kapcsolatba lépve népszerűsíteni az Instagramon.

Az öltönyt kifejezetten repülésekhez tervezték - nem lehet hegymászni, vagy sétálni benne a városban. Pihenhet pizsamában, és kényelmesen elviselheti a hosszú transzfereket a repülőtéren. A pizsamában 15 funkció található, amelyek közül a legfontosabbak: kapucni alvó maszkkal, kenguru zsebek cipzárral, cipzár a fenéken (ami hihetetlenül megkönnyíti a könnyebbséget) stb. Megtérülési idő: 4-10 hónap. A pizsamákat 139 dollárért lehet megvásárolni és 40% -kal többet eladni.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • kereslet elérhetősége - A felfújható Travel Jumpsuit pizsama nemcsak kényelmes, de stílusos is;
 • kiegészítő funkciók - a pizsamában olyan funkciók találhatók, amelyek kényelmet nyújtanak: felfújható párna a fej területén, rejtett zsebek pénzért stb.
 • versenytársak hiánya - üzleti ötletet Oroszországban még nem hajtottak végre. Talán ez az esélyed?

6. Mosómedve kávézó

n40kjolwÚj macskakávézók nyílnak az orosz városokban, ahol mindenki jól érezheti magát idiótákkal beszélgetve és kávézva. Ami a mosómedve kávézót illeti, az ötlet új és eredeti; először Rosztovban valósították meg. Nem mindenki mer egy mosómedvét egy lakásban, de a különböző korú emberek el akarnak jönni egy kávézóba és játszani vele.

Üzleti ötlet megvalósításához szüksége lesz: 500 000 rubel összegű kezdőtőkére, tágas szobára, mivel a mosómedve aktív és játékos állatok. A belvárosban egy épület bérlése drágább lesz, de a látogatók áramlása is nagyobb lesz. A bútorokkal nem lesz probléma - elegendő asztalokat és kanapékat vásárolni a látogatók számára, de a mosómedve számára a "ház" egyre nehezebb - madárházra van szükség, ahol az állat kényelmes lesz.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • népszerű állat - most a mosómedve nem kevésbé népszerű, mint a macskák, ezért mindig lesznek olyanok, akik játszani akarnak velük;
 • alacsony verseny - az elképzelést Oroszországban nem fejlesztették ki.
 • havi nyereség - körülbelül 400 000 rubel.

5. Csönd buborék

nbzmonc4Az Egyesült Államokból származó ötlet tökéletes megoldás lehet mindazok számára, akik vállalkozást akarnak indítani. A zaj mindenütt követ minket: a közlekedésben, a munkahelyen és sajnos még otthon is, ahol pihenni és kikapcsolódni akar. A San Francisco-i Égi Törzs sokak számára kifejlesztett egy nagyon hasznos zajcsökkentő eszközt - a Muzo-t.

A készülék blokkolja a külső zajokat, és kényelmes helyet teremt a kommunikáció számára több ember számára, ezért hívják "csendbuboréknak". Ez a modern szerkentyű sok ember számára hasznos lesz - kényelmes körülmények között dolgozhatnak és pihenhetnek, anélkül, hogy külső ingerek elterelnék őket: legyen szó akár beszélgetésekről a szomszéd szobában vagy kutyák ugatásáról az ablakokon kívül. Eszközköltség: 160 dollár, a nyereség 35% lesz. Célszerű a terméket a közösségi hálózatokon hirdetni.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • relevancia - az eszköz iránti kereslet az emberek körében - sokak számára prioritást élvez a zaj;
 • használhatóság - a modul könnyen rögzíthető egy sík felületen, és rezonátorként használható.

4. Hamburgerek készítése

dhidn2icNem, nem kell sok időt töltenie a hamburgerek kézi főzésével.A hamburgerprés mindent megtesz az Ön számára. Azok a vásárlók, akik friss hamburgert akarnak élvezni egy lédús szeletel és zöldségekkel, az Ön dolga lesz! Egy óra alatt egy présgépben körülbelül egy tucat hamburgert és pitét főzhet.

Mivel a gép figyelemre méltó kis méreteivel (súlya kb. 5 kg, méretei: 24,5x21x28 cm), akár egy kis konyhában is elhelyezhető. A présgép ára 7000 rubelnél kezdődik. A késztermékeket el lehet szállítani kész ételekbe, valamint piacokra. Előzetesen meg kell egyeznie (és ami a legfontosabb - megtalálni) a vevővel, és ki kell állítania az összes egészségügyi dokumentumot.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • gyors megtérülés - az üzleti költségek 3-4 hónap alatt megtérülnek;
 • relevancia - minden életkorú ember nagyon szereti az ízletes falatokat, ezért a friss és lédús hamburgereket felpattanják.

3. Vásároljon eladók nélkül

gjmpekl5Valószínűleg nem egyszer hallott már erről az ötletről. Nem meglepő, mert most "hallják", de Oroszországban ma kevesen vállalkoztak ennek megvalósítására, de Seattle-ben már 2018-ban megnyílt az első pénztárgép nélküli üzlet. Az ügyfelek egyszerűen előkapják a szükséges polcokat a polcokról, és sorokba állva mennek haza.

Az alapokat automatikusan számlázzák a számláról, amikor kilépnek a forgóajtókon. Nem lehet átverés, mivel minden vásárlót az üzletbe telepített kamerák azonosítanak. Sokan nem szeretik a sorokat, ezért sok rajongója van ennek a rendszernek.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • stabil jövedelem - egy érdekes üzleti ötlet havi hasznot hoz;
 • egyszerű kivitelezés - egy ötlethez bérelhet egy 50 nm-es kis pavilont. métereket, és telepítsen bele egyszerre 15 automatát a legtöbbet vásárolt áruval: italokkal, ételekkel, személyes higiéniai cikkekkel stb. Ez jelentős bevételt hoz.

2. Pizza az ügyfél vázlatai szerint

sgozevx4Sokan szeretjük a pizzát - ez az étel mindig segít, ha éhes vagy, és valami ízleteset szeretnél enni, de nem akarsz főzni. Az Egyesült Államokban a pizza üzlet kissé eltér a többi országétól. A pizzakészítők rengeteg mozdulattal álltak elő, hogy a termék soha ne veszítse el rajongóit.

Az ötletet Jonas Lund művész találta ki a Famous Original Ray's Pizza sorozatával együttműködve, és sikeresen megvalósították. A projekt keretein belül mindenki megrendelheti álmai pizzáját. Felkérjük az ügyfelet, hogy válassza ki a pizza méretét, összetevőit, és személyesen is vegyen részt annak elkészítésében. De nem a főzésről beszélünk, hanem a rajzolásról - az ügyfél "felhívja" a pizzát, a szakács pedig megpróbálja életre hívni a képet. Az ilyen pizza ára a készítmény összetettségétől függ.

Az üzleti ötlet előnyei:

 • nagy igény - Amerikában óriási az igény a személyes kreativitás ételeire, talán nem lesznek rosszabbak a dolgaink ?;
 • kis költségek - csak termékeket, szükséges felszereléseket kell vásárolnia, valamint fizetnie kell egy marketingesnek, és létre kell hoznia egy weboldalt, ahol a látogatók pizzát rajzolnak.

1. VR fitnesz

5dfj2kl3A virtuális valóság (VR) egy számítógépes technológiával szimulált világ. Speciális érintőkészülékek segítségével felkérik a felhasználót, hogy merüljön el a virtuális világban. A VR fitnesz ötlet lényege, hogy egy személy, az érzékelőkhöz csatlakoztatott szimulátorok speciális szemüvegében teljesítmény-terhelést végezve a virtuális világba költözik. Az ilyen tevékenységek elvégzése kis beruházásokat igényel - körülbelül 100 000 rubelt.

A felhasználói műveletek célja az akadályok leküzdése. Megmutatják neki, mennyi kalóriát égetett el, milyen a szívverése stb. Az edzés ebben a formában szórakoztatóbbá válik, és az idő gyorsan telik. Ma már a VR üzletág hatalmas potenciállal rendelkezik stabil nyereség létrehozására (a nyereség a felszereléstől, az üzleti léptéktől stb. Függ)

Az üzleti ötlet előnyei:

 • elkerülheti a projekt promóciójának költségeit - VR-franchise vásárlásakor jelentősen megtakaríthat. A népszerűsített márka nevét használva nem kell "a tüskén át a csillagokig" haladnia;
 • a vonzerő jövedelmezősége - az ügyfelet késlelteti a játék folyamata, ezért folytatja a munkamenetet, és Ön jó profitot kap;
 • gyors megtérülés - havi jövedelemmel kevesebb, mint 1 év múlva térülnek meg a költségek.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet