itthon Film Filmek 10 orosz film, amely nem felelt meg a nézők elvárásainak

10 orosz film, amely nem felelt meg a nézők elvárásainak

Még 2019-ben a kulturális minisztérium megjegyezte, hogy a hazai mozi soha nem látott sikereket ért el. Sok jó filmek... Valóban elmúlt az az idő, amikor Oroszországban csak könnyes melodrámákat és zsaru sorozatokat forgattak. Most sok olyan méltó művet láthat, amely semmiképpen sem marad el a hollywoodi filmektől.

Sajnos nem ritkán fordulnak elő olyan helyzetek, amikor egy film minden előfeltételét megköveteli a diadalra, de az eredmény nem örül. A filmek kudarcnak bizonyulnak, érdekes cselekmény, drága speciális effektusok és a legtehetségesebb színészek nem segítenek. Bemutatjuk figyelmedbe a legjobb 10 orosz filmet, amelyek nem feleltek meg a közönség elvárásainak.

10. Invázió (2020)

zjgqxakiA film fő gondolata nem új - az idegen fajok támadása a Földön. Az első rész, a "Attraction" jó kasszával rendelkezett, ezért úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk a folytatást.

Elvárás:

Az "Invasion" versenyezhet a hollywoodi kasszasikerekkel. A közönség remélte, hogy a rendező kijavítja az első részben elkövetett összes hibát. Az "Invasion" költségvetése nem nevezhető szerénynek, ezért mindenki biztos volt abban, hogy a film igazi esemény lesz a hazai moziban.

Valóság:

Valójában minden kissé másként alakult: látványos kép, sok értelem nélkül. A közönség nem érti, mi vezérli a karaktereket. Van egy olyan érzés, hogy a filmkészítők a kütyük és a számítógépek elhagyására szólítanak fel. Véleményük szerint ebben a helyzetben csak a mesterséges intelligencia a hibás. A forgatási költségek nem térültek meg, a film kudarcot vallott.

9. Kilencedik (2019)

rwczjldhAz thrillerek nagyon népszerűek a nézők körében, és ha van helyük a paranormálishoz, akkor a siker valószínűsége jelentősen megnő. A Kilencedik egy gyilkosságlánc-vizsgálat története. A szentpétervári nyomozó úgy dönt, hogy segítséget kér egy női közegtől.

Elvárás:

Misztikus nyomozó romantikus vonallal. Csábítóan hangzik. Pétervár a 19. század végén, kíséret, különleges hangulat - a közönség alig várta a premieret. A filmet Nikolai Khomeriki rendezte. A többség szerint ez a személy tudja, hogyan lehet minőségi filmet létrehozni.

Valóság:

Sajnos az ötlet kudarcot vallott. A filmet még élettelen nyugati filmek klónjának is nevezték. Az eredmény a különféle műfajok furcsa keveréke. Emellett a "Kilencedik" készítői egyetlen alkalmat sem hagytak a nézőknek, hogy kitalálják, ki a gyilkos. Minden világos már a film nyitó jeleneteiben. Nincs intrika, és már nem akarja végig nézni.

8. Az Üdvösség Uniója (2020)

r0qxse4kAz 1825-ös decembrista felkelésnek szentelt dráma. A történelmi filmek nagyon népszerűek, így a pénztár első hétvégéjén a második helyet szerezte meg a pénztárban.

Elvárás:

Egy gyönyörű történelmi kasszasiker, amely kiemeli a fontos eseményeket. Úgy tűnt, hogy a magas költségvetés (980 millió rubel) és a legnépszerűbb orosz színészek garantálják a jó filmet.

Valóság:

A Salvation Union inkább jelmezbemutató. Nagyon sok hős van itt, egy bizonyos ponton a közönség kezd összezavarodni.Nincs elég érzelem és élmény, a főszereplők szereplői nem derülnek ki. Talán ez a vélemény szubjektív, de a pénztár azt sugallja, hogy a film valóban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

7. Szelfi (2018)

0sr22yxbNyikolaj Khomerika újabb pszichológiai thrillere. A híres író, Vladimir Bogdanov mindent elveszít: munkáját, családját, szeretett nőjét. Helyét kettős foglalja el.

Elvárás:

Érdekes film, nem triviális cselekménnyel, intellektuális mozival.

A "szelfi" Szergej Minaev regényén alapszik. Munkájának minden rajongója egy ideig a filmadaptációra számított. A cselekmény egy érdekes témán alapszik: minden embernek megvan a maga nyilvános képe, amelyet szorgalmasan támogat különböző módon, például a közösségi hálózatok segítségével.

Valóság:

Összegyűrt forgatókönyv, cselekmény-ellentmondások. A film túl hosszú, komor.

6. Maffia: túlélési játék (2015)

xq0enyxqA film a távoli jövőben játszódik. A "Maffia: A túlélés játéka" című tévéműsor népszerűségének csúcsán. 11 ember kész csatlakozni a küzdelemhez, a győztes jutalmat kap, a vesztesnek pedig búcsút kell vennie az élettől.

Elvárás:

Több mint elég hasonló témájú film. A "maffia" készítői pénzt költöttek reklámra, és még a forgatás idején hazánk minden lakója tudta, hogy "Oroszországban még nem forgattak ilyen méretű projekteket".

Valóság:

A mozgókép látványosnak bizonyult, sok speciális effektussal és grafikával. De mi van a cselekménnyel? Úgy tűnik, elfelejtették. Banális párbeszédek, a színészek játékossága, a történet hiánya. A maffia számos negatív kritikát kapott mind a filmkritikusok, mind a nézők részéről. Megérdemelten.

5. Piszkozat (2018)

p52krckyFantasztikus film Szergej Lukjanenko regénye alapján. A főhős, moszkovita Kirill a számítógépes játékok tervezőjeként dolgozik. Hamarosan megváltozik az élete, lehetősége lesz vámtisztekké válni a párhuzamos világok között.

Elvárás:

A könyvek adaptálása hálátlan feladat. Mindenesetre a nézők egy része elégedetlen lesz. Nagy reményeket fűztek tehát "Csernovikhoz". Az alkotók elképesztő fantasztikus történetet, gyönyörű és jó minőségű mozgóképet forgathattak.

Valóság:

Igaz, miután kész kész forgatókönyv van a kezükben, úgy döntöttek, hogy kissé megváltoztatják, és úgy tűnik, elragadták magukat, a cselekmény elvesztette minden logikáját. További hátrány a gyenge számítógépes grafika.

4. Elpusztíthatatlan (2018)

2dwv3qvcValódi történeten alapuló háborús dráma. A szovjet tank legénysége nagy teljesítményt ért el azzal, hogy harcba szállt az ellenséggel. Az erők egyenlőtlenek voltak, de a szovjet katonák képesek voltak a lehetetlen megvalósítására.

Elvárás:

A nézők azt remélték, hogy színvonalas hazafias drámát láthatnak. Komoly témát érintettek - a háborút. Minden orosz családban vannak olyanok, akik részt vettek a Nagy Honvédő Háborúban, így az alkotóknak nem volt hibájuk.

Valóság:

Mi történt? Hibátlan mozgókép, technikai szempontból minden a legmagasabb szinten van. Kiváló fényképezőgép-munka, de az "Elpusztíthatatlan" benyomását számos történelmi pontatlanság rontotta. Az érzelmekből is hiányzik, a szereplők karakterei rejtély maradtak a közönség számára. Hozzáadott egy romantikus sort, amely egyes kritikusok szerint teljesen helytelen.

3. Alien (2018)

xw1gaq5bFantasztikus film egy űrhajósról, aki kénytelen túlélni a Marson.

Elvárás:

A marslakó várakozási besorolása 74% volt (kiadás előtti). Az űrről szóló sci-fi filmek sok néző körében népszerűek. Természetesen a közönség remélte, hogy nem lesz rosszabb, mint a "mars"

Valóság:

A film 2018 egyik legjövedelmezőbb projektjévé vált, a harmadik helyet szerezte meg. Nincs tudomány, nincs kaland, nincs cselekvés. Unalmas film egy űrhajós lelki gyötrelmeiről.

2. A valóságon túl (2018)

cdbulrvgFantasy film, egy tehetséges csaló története, aki úgy döntött, hogy megveri a kaszinót, és összeállított egy csapatot erre. Minden résztvevő természetfeletti erővel rendelkezik.

Elvárás:

Átverések, kaszinók, miszticizmus, szerelem ... Érdekes fantasztikus film, egyedi cselekménnyel és gyönyörű képpel.

Valóság:

A jó ötletet egy rosszul kitalált forgatókönyv rontotta el. Rengeteg jelenet, amelyek nem illenek egymáshoz.Úgy tűnik, hogy ezek különböző filmek epizódjai. A közönséget csak a látványelem örvendeztette meg, a film nagyon hatásosnak bizonyult.

1. Igazi mese (2011)

fzerj3nkFilm, ahol a mesehősök a múltból a jelenbe kerülnek.

Elvárás:

Remek ötlet, nem új keletű, de a folklórtörténetek adaptációi nagy érdeklődéssel kísérik a közönséget. A várakozási besorolás átlagon felüli volt. Kiváló szereplők, híres színészek vettek részt a forgatáson.

Valóság:

Nem világos, hogy kinek filmezték ezt a filmet. Ha gyerekeknek szól, miért van itt ilyen rengeteg véres jelenet? A felnőttek is csalódni fognak a cselekmény túl egyszerűségében. Kegyetlen, sok értelem nélküli mese lett belőle. Van egy vélemény, hogy Szergej Bezrukov a hibás mindenért. A forgatókönyvet úgy írta, hogy nem volt profi forgatókönyvíró.

Talán nem fog egyetérteni a véleményünkkel, mert minden filmnek, még a legveszélyesebbeknek is megvannak a rajongói. Láthatja a listát is legjobban várt filmek 2020... Talán egészen más sorsuk lesz.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet