itthon Emberek 10 leggazdagabb csillag Oroszországban 2020: Forbes besorolás

10 leggazdagabb csillag Oroszországban 2020: Forbes besorolás

Pénzt számolni mások pénztárcájában izgalmas élmény. Ez a folyamat még érdekesebbé válik, ha a pénztárca egy énekes és (vagy) táncoló hírességhez tartozik, amely folyamatosan villog a képernyőn és az interneten. Az orosz Forbes szakértői pedig mindent elmondanak, mindent az orosz show-üzlet leggazdagabb sztárjairól 2020-ban.

10. Ivan Urgant

l0gysa42Keresett: 5,1 millió dollár

Az Orosz Föderáció szórakoztatóiparának magasan fizetett dolgozóinak túlnyomó többsége énekel és táncol, Ivan azonban másképp örömmel tölti el a közönséget - az „Esti sürgős” műsort vezeti az első csatornán. Ez a program hetente ötször jelent meg 8 éve egymás után, és állandó figyelemmel kíséri a nézőket.

Iván a hírnévre és a pénzre kezdett toastmasterként a szórakozóhelyeken. Az egész orosz hírnevet az MTV "Vidám reggel" című műsora hozta el számára, majd Urgant az "Első" -be költözött, ahol sokáig kereste önmagát, különböző programokban vett részt. Amíg meg nem találtam a fülkét, egy távoli tengerentúli televíziós éjszakai tévéműsor formátumát lemásoltam.

Az első kiadások nem voltak túl népszerűek, de hamarosan Ivan alkalmazkodott és megtalálta saját stílusát, ami végül 5,1 millió dolláros bevételhez vezetett.

9. Timati

mrslsz4nKeresett: 5,1 millió dollár

Timati, és a világon Timur Junuszov, az akkori Oroszország nagyon népszerűsített rapperének háttérzenéjén kezdte - Decl. A "Csillaggyár" negyedik változata nagy színpadra hozta, és pár év múlva, mintha futószalag alól kezdte volna tervezni a slágereket.

Igaz, tiszteletreméltó kritikusok rámutattak, hogy a dallamok egy részét egyértelműen nyugati kollégáitól kölcsönözte. Timati szintén nem habozott "adaptálni" a nyugati szövegeket az orosz közönség számára - miért kellene kitalálni valamit, amit már feltaláltak és jól eladnak?

De a másodlagos gyanú ellenére Timati továbbra is énekel, dolgozik és pénzt keres. Nemrég rögzített egy közös videót a Boris Eifman Balettszínház művészeinek részvételével.

8. Grigory Leps

i0yzm13sKeresett: 5,3 millió dollár

A legmagasabb jövedelmű orosz show-üzleti sztárok tucatjainak legidősebb résztvevője és a "Egy pohár vodka az asztalon" című népszerű karaoke-sláger szerzője, Grigory Leps a sanzonban és egy hozzá közeli műfajban szerzett nevet magának - románcok.

A gengszterromantika drágán került az énekesnőhöz, mivel a bűnözői világgal fennálló állítólagos kapcsolatok miatt tilos belépnie az Egyesült Államokba, Nagy-Britanniába és Izraelbe. Balti szomszédaink, Lettország és Litvánia sem kedvelik a Leps-t. De, mint láthatjuk, a tilalmak, ha mégis befolyásolják Gergely jólétét, jelentéktelenek.

7. "Bi-2" csoport

h54swfs2Keresett: 6 millió dollár

A leggazdagabb orosz showmen között a hetedik helyen szerepel az orosz rock két képviselője - Alekszandr Uman és Jegor Bortnik. Mielőtt orosz lett, rockjuk előbb fehérorosz, majd izraeli, majd még ausztrál volt, de végül a zenészek visszatértek anyanyelvű orosz nyelvű környezetükbe.

Hol mennydörögtek, önmagukként szerepeltek a "Brother-2" című nemzeti mozis slágerben, és felvették számára a híres "Ezredest", aki szenved életében a postai küldemények hiányától.Mint kiderült, az orosz rockra jellemző depressziós vokál, utalásokkal teli szövegek és az intellektuális alkoholizmus általános légköre jól keresnek. A következő, tizenegyedik "Bi-2" album készül a megjelenésre.

6. Polina Gagarina

jkyzpulbKeresett: 6,4 millió dollár

És itt van az egyetlen nő a show-biznisz leggazdagabb képviselőinek listáján Oroszországban 2020-ban. A "Csillaggyár" második évének győztese, az "Eurovízió" ezüstérmese, a közelmúltban elvált Polina Gagarina nem tartja túlságosan tiszteletben az album formátumát. Csak 15 éves zenei karrierje alatt 3 albumot adott ki.

Az énekesnő évente 2-3 klipet szeret kiadni, nyilvánvalóan ez az, hogy a zene nem zavarja politikai karrierjét Vlagyimir Vlagyimirovics bizalmasaként, zenei versenyeken való részvételt és mentorálást a "Voice" showban.

5. Fülöp Kirkorov

nrcxplnaKeresett: 6,6 millió dollár

Az orosz színpad veteránja, akinek zenei karrierje 35 éve tart, minden nem adja fel. Bár a hazai show-üzletben a leggazdagabbak között az idén megtisztelő második helyről a lista közepére esett.

Az orosz "popkirály" friss vérárammal próbálja újjáéleszteni karrierjét. Most a harmincéves Julia Sievert-rel lép fel, és korábban felvett közös videókat orosz rapperekkel, a Timati és a Creed-szel, valamint a fiatalok kedvenceivel - videobloggerekkel.

4. Basta

i4wysuikKeresett: 6,6 millió dollár

Ez a népszerű orosz művész sanzon és hip-hop keverékével kezdte karrierjét, amelyből a kritikusok haja felállt, de az emberek nagyra értékelték, megszerették és vásárolni kezdtek. Az albumok neve nem sokban különbözött egymástól - a "Basta 1" -től az énekes a "Baste 2" -re lépett, és további három követte őt, ugyanabban a szigorú és lakonikus stílusban.

Az énekes maga folyamatosan kísérletezik, és valami új és érdekes dolog után kutat. Tehát a „Basta” után megjelent a tőle zenei szempontból eltérő „Noggano”, lágyabb és líraibb, majd - a dubstep, a brutális rap, a techno és az elektronika földhözragadt keveréke, amelyet a 90-es évek Rostov-on-Don mintájára vezettek be. az N1NT3ND0 név.

Az énekes szerint nem foglalkozik tervezéssel, fejlesztéssel, stratégiával és egyéb unalmas dolgokkal. Egyszerűen megvalósít mindenféle érdekes ötletet, ami eszébe jut mind magának, mind a csapat tagjainak. Időközben Basta teljesítette a producerek ókori álmát - olyan zene létrehozását, amely gyakorlatilag nem igényel promóciót. Maguk az emberek felkapják, beleszeretnek és csavarodni kezdenek, hogy kellemes legyen nézni.

3. Dima Bilan

vhb0lv5lKeresett: 6,8 millió dollár

Az első három helyezettet az MTV Russia Music Awards állandó rekordembere és az egyetlen orosz énekes nyitja meg, akinek még sikerült megnyernie az Eurovíziót. Dima karrierje az "Ősz" című videóval kezdődött, ahol az énekesnő gyönyörű pózokat készített egy elhagyatott tengerparton.

Azóta Dima némileg nőtt mind szakmailag, mind méretben, de nem vesztette el erőteljes karizmáját. Nemrég adtam ki a következő, már tizedik albumomat. Az egyik utolsó videója, a "A fehér rózsákról" egy nap alatt több mint egymillió megtekintést számlált, és kapott egy másik "Arany gramofont" is.

2. Egor Creed

tuzbvotoKeresett: 6,9 millió dollár

Jegor Timati egyik gondozójaként kezdte Black Star címkéje alatt, és hét évet töltött egy fekete csillag fényében. Timati Yegornak minimális veszteséggel sikerült elhagynia a csapatot, megtartva az álnévhez és a dalaihoz fűződő jogokat. Mások - Christine Si és LʼOne - kevésbé voltak szerencsések: mindkettőjüket elvesztették.

Talán a két sztár ilyen könnyű elválásának oka Yegor szoros barátságában rejlik a milliárdos Rotenberggel és családjával. Igaz, a gonosz nyelvek még mindig nem tudnak megegyezni abban, hogy Rotenberg pontosan mennyit fizetett Timatinak, 105 és 205 millió rubel közötti összegeket nevezve meg.

Bármi is volt az, úgy tűnik, hogy a Timatival való szakítás jót tett Egornak, mivel az orosz zenészek és showmanek legmagasabb jövedelmének rangsorában sikerült elérnie a második sort. Mint elhangzott, jövedelme másfélszeresére nőtt, és ezzel az összeggel meg lehet érteni, hogy a Black Star mennyit keresett korábban az énekesnőn.

1. Sergey Shnurov

uxtfjp40Keresett: 8,8 millió dollár

Szergej életrajza tarka, ő, mint mondják, minden megnyilvánulásában megtapasztalta az életet: őrként, kovácsként dolgozott, meztelen leányokat írt a művészet ismerőinek, 1998 óta pedig a leningrádi csoport állandó frontembere.

A csoport fennállásának első pár évét homályban töltötte, mígnem több dala a népszerű „DMB-2” slágerben szólalt meg. És akkor elkezdett pörögni az egész!

Érdekes, hogy "Leningrád" és Shnurov népszerűsítése önkéntelenül is segítette Luzskov polgármestert. Gyengéd lelke nem tudta elviselni azt a gondolatot, hogy szülővárosában, a Luzsnyiki stadionban néhány pétervárosi polgár obszcén szavakat kiáltana a zenére. Ezért a Luzskov által neki adott hatalom lemondta a moszkvai "leningrádi" koncertet - és ezzel az egész országban hirdette a csoportot.

A „Leningrád” iránti 20 éves népszeretet után Shnurov zenésztársaitól elnyerte az „oligarcha” tiszteletteljes becenevét. Szergej társai átlagosan egy kis vállalati partira vagy valakinek a születésnapjára 150-300 ezer dollárt kapnak (különféle források szerint).

Lelkes háziasszonyként Szergej szívesebben tartja különböző kosarakban az aranytojást tojó tyúkokat. A dalok és táncok mellett az éttermek bevételt hoznak számára (a válás után azonban csak egy étterem maradt) és reklámot (nemrégiben részt vett a MegaFon reklámkampányában). Hogy mennyi produceri lét hoz (a nyár elején Shnurov ezt az álláspontot foglalta el az RTVI csatornán), még nem tudni. De biztosak vagyunk benne, hogy a Forbes minden bizonnyal tájékoztat erről.

16 MEGJEGYZÉSEK

    • sokáig nem írják, hogy az olaj és a gáz nemzeti kincs. Az embereknek már nincs semmi tulajdonuk, csak az adófizetési jog.

    • a műtéti gyermekeket nem az ország vagy az énekesek gyűjthetik, hanem az állam vagy bárki, aki az állam kárára meggazdagodik

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet