itthon Film Filmek A 10 legjobban várt film 2020, IMDb besorolás

A 10 legjobban várt film 2020, IMDb besorolás

2019 még nem ért véget, és a filmnézők már várják, hogy mit hoz nekik egy új év. De a legnagyobb filmbázis, az IMDb pontosan tudja a választ a 2020-ban legjobban várt filmekre vonatkozó kérdésre, mivel az egyes filmek oldalmegtekintési statisztikáit tanulmányozta.

10. Gyors és dühös 9 (2020)

Gyors és dühös 9Műfaj: akció, thriller, kaland
Ország: USA
Termelő: Justin Lin
Zene: Brian Tyler

Úgy tűnik, hogy a Gyors és dühösek egyfajta hollywoodi Santa Barbara az akcióvilágban. Évről évre ez a franchise kemény fiúkkal, veszélyes szépségekkel és elegáns autókkal megtartja a közönség rokonszenvét és a legjobban várt filmek tíz legjobbja között marad.

A Fast and the Furious című filmben Vin Diesel Dominic Toretto szerepében tér vissza, és legénységének nagy részét vonszolja, köztük Michelle Rodriguezt, Jordan Brewstert, Tyreese Gibsont és Natalie Emmanuelt.

A gazember szerepét pedig ismét a zseniális Charlize Theron fogja játszani.

9. King's Man: A kezdet (2020)

Kings Man: A kezdetMűfaj: akció, vígjáték, kaland
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Matthew Vaughn
Zene: Dominic Lewis, Matthew Margeson

A Kingsman-filmek első sorozata, a Marvel "titkosszolgálati" képregénye alapján, a fiatal különleges ügynökről, Gary "Eggsy" Unwinról és mentoráról, Harry Hartról mesélt. Sőt, a film minden akciója modern körülmények között zajlott. Ennek ellenére két film után a franchise úgy döntött, hogy visszatér a múltba, vagy inkább az első világháború idején.

A fiatal Conrad (Harris Dickinson) Herbert Kitchener (Ralph Fiennes) mentora alatt próbálja megmenteni a világot az alattomos Grigory Rasputin és csatlósai elől.

8. Dűne (2020)

Dűne (2020)Műfaj: fantázia, dráma, kaland
Ország: USA, Magyarország, Kanada
Termelő: Denis Villeneuve
Zene: Hans Zimmer

2016-ban Denis Villeneuve veszélyes feladatot vállalt, hogy folytatást készítsen a történelem egyik legkedveltebb sci-fi filmjéhez, a Blade Runnerhez.

És most egy ugyanolyan ambiciózus projekt mellett döntött - átdolgozza a klasszikus "Dűne" fantasztikus filmet. Frank Herbert könyvén alapul, és olyan sztárok vannak, mint Rebecca Ferguson, Timothy Chalamet, Jason Momoa és Oscar Isaac.

7. Wonder Woman: 1984 (2020)

Wonder Woman: 1984Műfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA
Termelő: Patty Jenkins
Zene: Hans Zimmer

Miután a közönség és a kritikusok kedvezően fogadták a 2017-es első Wonder Woman-t, Patty Jenkins rendező és Gal Gadot színésznő folytatta folytatását.

Ahogy a kép címe is sugallja, akciója az eredeti események után megy végbe. És valahogy ennek a filmnek sikerül visszahozni Chris Pine-t (Steve Trevor).

A film fő antagonistái pedig az üzletember, Maxwell Lord lesznek, akik varázslatos tárgyakat keresnek a korlátlan hatalom megszerzése érdekében, valamint a vérszomjas macskanő, Cheetah, aki az Úr hibájából szörnyeteggé vált.

6. Mulan (2020)

Mulan (2020)Műfaj: dráma, akció, fantázia
Ország: USA
Termelő: Nicky Caro
Zene: Harry Gregson-Williams

Miután az Oroszlánkirály, Aladdin, valamint A hölgy és a csavargó 2019-ben slágerekké váltak, a filmcégek továbbra is azt adják a közönségnek, amire vágynak - szeretett rajzfilmek adaptációi.Tehát Mulan, a klasszikus Disney animációs film adaptációja az egyik legnépszerűbb filmpremiernek ígérkezik 2020-ban.

A filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee és Jet Li.

5. Fekete özvegy (2020)

Fekete özvegy (2020)Műfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA
Termelő: Kate Shortland
Zene: Henry Jackman

A "Bosszúállók" csapatának tagja, aki meghalt az "Infinity War" -ban, visszatért a képernyőkre. Nem, nem csodálatos módon elevenedett meg, a film akciója az "Első bosszúálló: konfrontáció" című film eseményei után játszódik le.

Natasha hazatér Oroszországba, hogy foglalkozzon a múltjával, beleértve a több Fekete Özvegyet létrehozó szervezetet, valamint egy orosz szuperkatonát, akinek neve Vörös Gárda.

4. Nincs idő meghalni (2020)

Nincs idő meghalni (2020)Műfaj: akció, thriller, kaland
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Carey Fukunaga
Zene: Dan Romer

Bondiada halhatatlan. James Bond pedig Daniel Craig arcával 25. alkalommal tér vissza, hogy újra megmentse a világot.

Carey Fukunaga Danny Boyle-t váltotta a film rendezőjeként, és magával hozta Bond régi barátainak és ellenségeinek nagy részét, köztük Blofeldet (Christoph Waltz alakításában).

A főgonosz azonban egy új szupertechnológiával felvértezett titokzatos ember lesz. Hogyan válaszol erre, Mr. Bond?

3. Top Gun: Maverick (2020)

Legjobb fegyver: Maverick (2020)Műfaj: akció, dráma
Ország: USA, Hong Kong
Termelő: Joseph Kosinski
Zene: Harold Faltermeier, Hans Zimmer

A közelmúltban Hollywood újra és újra fogadást tett a nagyon régi filmek folytatására. A Blade Runner 2049 35 évvel az eredeti megjelenése után jelent meg. Még a Jumanji: Welcome to the Jungle is 22 évvel az első film után jelent meg. Itt az ideje felszállni és Top Ghánára.

És a film mellett visszatér fő sztárja, Tom Cruise is. 34 éve, hogy először szerepelt Maverick szerepében. Most az érett pilótának oktatója lesz, hogy megismerje néhai barátja, Nick Bradshaw fiát, valamint megbirkózzon a múltban gyökerező mély félelmekkel.

2. Sonic a moziban (2020)

Sonic a mozibanMűfaj: fikció, fantázia, akció
Ország: Kanada, Japán, USA
Termelő: Jeff Fowler
Zene: Junkie Ex-El

Amikor megjelent az első Sonic trailer, enyhén szólva is szörnyű volt. A nézők legnagyobb panasza maga Sonic megjelenésére összpontosult, és a Paramount Pictures-nek kell elismerést adnunk a probléma megoldásáért.

2020 egyik legjobban várt filmpremierje egy hibrid, animációs Sonic és emberi karakterekkel. Legfőbb köztük a gazember Robotnik, akit Jim Carrey és Thomas Wachowski (James Marsden) játszik, aki segít Sonicnak kalandjaiban.

1. Ragadozó madarak: Harley Quinn fantasztikus története (2020)

Ragadozó madarak: Harley Quinn lenyűgöző történeteMűfaj: akció, krimi, kaland
Ország: USA
Termelő: Katie Yan
Zene: Daniel Pemberton

A 2020-as legjobban várt filmek listájának első helye a DC Expanded Universe újabb filmje. A Birds of Prey egy női csapat, amelyben Harley Quinn (Margot Robbie) mellett vannak további szereplők a Batman világából. Beleértve:

  1. A vadásznő (Mary Elizabeth Winstead),
  2. Fekete Kanári (Jerny Smollett)
  3. Rene Montoya (Rosie Perez),
  4. Cassandra Kane (Ella Jay Basco).

Ezenkívül a férfi gazember, Roman Sayonis (Ewan McGregor) is megjelenik a csapban.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet