itthon Film Filmek 2014 legjobb filmjei

2014 legjobb filmjei

A világmozi számos remekművet, izgalmas és érdekes, különböző műfajú filmeket tárol. És ez a malacka bank minden évben feltöltődik a közönség figyelmére érdemes új termékekkel.

Ma kínálunk a legjobb filmek értékelése 2014-ben, 15 legnépszerűbb film listája, amelyek a nézők és a kritikai kritikák alapján a legmagasabb értékelést kapták.

Az elmúlt évek legjobb filmjeit az oldalon gyűjtjük össze: Film értékelések.

15. Divergens

DivergensEnnek a fantasztikus melodrámának a hatása a jövő Földjén játszódik. A kép vezérmotívuma a kialakult elnyomó rend és természetesen a szeretet elleni küzdelem. A főbb szerepekben résztvevő összes színészt egy katonai táborban képezték ki a forgatás előtt, mivel a filmben sok látványos küzdelem zajlik.

14. Sebességigény: Sebességigény

Sebességigény: SebességigényA kultikus játékon alapuló filmet nemcsak az Egyesült Államokban, hanem a Fülöp-szigeteken is forgatták. A nézők olyan szuperautókat láthatnak majd működés közben, mint a Koenigsegg Agera R, a GTA Spano, a Saleen S-7, a Lamborghini Sesto Elemento, a McLaren P-1, valamint a Bugatti Veyron Super Sport.

 

13. Noé

NoéA fantáziadráma az egész emberiség megmentőjének történetét meséli el, aki mind elkötelezett apa szerepében, mind pedig egy igazi harcos köntösében jelenik meg. A fő szerepet Russell Crowe játszotta.

 

12. légimarsall

Légi marsallAz akciódús akciófilm egy interkontinentális járat fedélzetén kezdődik. Bill Marks légimarsallnak meg kell mentenie a repülő utasait, amely - úgy tűnik - halálra van ítélve egy terrorista mániákus által elrendelt bombától.

 

11. Lego

LegoA világ legnépszerűbb konstrukciójának rajongói biztosan értékelni fogják ezt a családbarát animációs filmet. A cselekmény arra épül, hogy a jó Lego-figurák a rosszak ellen harcolnak. Az orosz változat hangjátékában Alexander Revva és Gosha Kutsenko vett részt.

 

10. Rosszindulatú

RosszEnnek a melodramatikus fantáziának a költségvetése 180 millió dollár volt. Az alvó szépségről szóló történet új és szokatlan értelmezése az első 2 hétben a pénztárnál több mint 420 millió dollárt hozott.

 

9. Amerika kapitány: A másik háború

Amerika kapitány: A másik háborúAmerika kapitány megpróbál normális életet élni, de ismét olyan események középpontjában találja magát, amelyek példátlan katasztrófával fenyegetik az egész világot. Az apokalipszis megakadályozása érdekében Steve Rogers szövetséget köt a Fekete Özvegy mellett, valamint új szövetségest - a Sólymot.

 

8. Közönséges szív

Közös szívA cselekmény szerint a homoszexuális mozgalom aktivistája megpróbálja felvetni az AIDS problémáját a társadalomban. A film főszereplői Mark Ruffalo, Julia Roberts, Jim Parson, Taylor Kitsch.

 

7. Ingyenes játék

Film értékelés Ingyenes játékA dokumentumfilmet a Dota 2 tornának szentelték. Három játékos különböző országokból harcol egymillió dollárért. A film az esportról, mint komoly szakmai hobbiról mesél.

 

6. Raid 2

Raid 2A krimi thriller cselekménye a dilógia első részének folytatása. Rama, az egykori különleges erők katonája, aki túlélt egy véres poklot, megbosszulja testvére halálát azzal, hogy beszivárog egy szorosan összekapcsolódó bűnszövetkezet szívébe.

 

5. Kálvária

KálváriaJakab atya története nem könnyű - benne van egy bűnbánó bűnös, akinek vallomása a "Megöllek" szavakkal kezdődik, egy kocsmában folytatott harc és egy templom felégetése. Vidám humorérzék segíti a papot abban, hogy nyáját az igaz hit útjára vezesse.

 

4.X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjaiHihetetlen kalandjaik következő sorozatában a mutánsok robotvadászokkal néznek szembe. A túléléshez a mutánsoknak vissza kell térniük a múltba, és meg kell akadályozniuk a jelen végzetes eseményeit.

 

3. A jövő éle

A Holnap széle című film értékeléseFantasztikus akciófilm Tom Cruise-szal és Emily Blunttal egy idegen invázióról mesél. A győzelemért William Cage őrnagy kénytelen újra és újra ugyanazt a csatát vívni, meghalva és újra visszatérve szolgálatába.

 

2. A Grand Budapest Hotel

Hotel Grand BudapestEz a brit-német közös produkció detektív vígjátéka Gustav portás és hű barátja, Zero Mustafa portás kalandjait meséli el. Az akció Európában zajlik a két világháború között.

 

1. Hogyan képezzük a sárkányunkat 2

Legjobb film 2014Legjobb film 2014 Egy kalandfilm, több mint 54 millió dolláros forgatással. A film 5 évvel a "sárkány-saga" első részének eseményei után játszódik. És megint: az összes viking jó közérzete a Hiccup fiútól és a Fogatlan barátjától függ.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet