itthon Film Filmek A legjobb filmek 2018-2019, listás besorolás

A legjobb filmek 2018-2019, listás besorolás

Nemrég töltöttük a 2018-as évet, itt az ideje összefoglalni a filmes eredményeket. És döntse el azt is, hogy mely filmek kerüljenek első sorba 2019-ben. A Kinopoisk tanulmányozása után elkészítettük a legjobb filmek listája 2018-2019... a látogatók értékelése alapján.

15. Incredibles 2 (2018)

apn3ltlmKinoSearch: 7.42
IMDb: 7.80
Műfaj: fantázia, családi rajzfilm
Ország: USA
Termelő: Brad Bird
Zene: Michael Giacchino
Időtartam: 118 perc

A szuperhős család kalandjainak második részében Elastica és Mr. Exceptional úr helyet cserél. Most ő a közkedvelt szuperhősnő, aki gondozza a gyermekeket és a házat, szakadozik a felesége sikerei iránti büszkeség és irigységük iránt.

Az Elastica bűnüldözési tevékenysége hozzájárul ahhoz, hogy az egyszerű lakosok és a prominens politikusok is jobban támogatják a szuperhősöket. Mi van, ha mindez csak a főgonosz többszörös mozdulata?

14. Nyár (2018)

rxetwdozKinoSearch: 7.47
IMDb: 7.50
Műfaj: zenei életrajzi dráma
Ország: Oroszország
Termelő: Kirill Serebrennikov
Zene: Szörnyeteg Roma, német Osipov
Időtartam: 126 perc

Az első, de nem az egyetlen orosz film, amely szerepel a 2018-as évek legnépszerűbb film slágereiben. Viktor Tsoi - az oroszországi rockmozgalom egyik ikonikus alakja - életéről és karrierjéről mesél. A Leto elsősorban a Kino csoport rajongói számára lesz érdekes, és azok számára, akik nosztalgikusak a leningrádi légkör és a 80-as évek zenéje iránt.

13. Deadpool 2 (2018)

diby22kzKinoSearch: 7.41
IMDb: 7.80
Műfaj: fikció, akció
Ország: USA
Termelő: David Leitch
Zene: Tyler Bates
Időtartam: 119 perc

Üljön vissza egy hangulatos fotelbe, burkolja be magát egy meleg takaróba, és kedves Deadpool bácsi elmondja gyermekei iránti szeretetéről, valamint a család és a barátok fontosságáról. Nos, oké, oké, kicsit túloztunk a jó bácsival kapcsolatban. Minden más azonban igaz. Hadd mondja Deadpool a maga stílusában, fekete humorral, holttestekkel és vidám zenével.

12. Ready Player One (2018)

1dnow1vgKinoSearch: 7.42
IMDb: 7.50
Műfaj: fantázia, kaland, akció
Ország: USA
Termelő: Steven Spielberg
Zene: Alan Silvestri
Időtartam: 140 perc

Egy különc milliárdos és számítógépes géniusz, az OASIS virtuális univerzum megalkotója minden vagyonát annak hagyta, aki talál egy „húsvéti tojást”, elveszett valahol az agyszüleményének belében. Játékosok milliói keresik a nyomokat, hogy segítsenek megtalálni a "tojást". De csak egyiküknek van szerencséje.

Ez a film nem fog lenyűgözni a virtuális világról szóló leleplezésekkel, de remek lehetőség, ha csak pihenni szeretne a tévé előtt, és kiváló grafikájú, lédús speciális effektusokkal és nem rejtélyes cselekménnyel rendelkező filmet szeretne megnézni.

11. Egy csillag született (2018)

omhrhhqxKinoSearch: 7.57
IMDb: 8.10
Műfaj: zenei melodráma
Ország: USA
Termelő: Bradley Cooper
Zene: Willie Nelson
Időtartam: 136 perc

Lady Gaga és Bradley Cooper játszották a főszereplők szerepét - a tehetséges, de egyelőre ismeretlen énekesnő, Ellie és a country zenész, Jackson Maine, akiknek a legjobb órája lejárt. Szerelmük gyönyörű és féktelen, az alkotó duett pedig nagyon sikeres.De minél fényesebben emelkedik Ellie csillaga, Mayne annál inkább irigyli.

10. Ecstasy (2018)

tbzk2t4eKinoSearch: 7.87
IMDb: 7.70
Műfaj: thriller, dráma
Ország: Franciaország, Belgium, USA
Termelő: Gaspard Noe
Zene: Bangalter, Thoma, Ambroise Thoma
Időtartam: 95 perc

Ez a film egyfajta tomboló energiát, féktelen táncot hagy a vörös tengerben és valami félelmeteset egyszerre. Ez a film az elsődleges érzésekről és érzelmekről, hallucinációkról szól, amikor a kamera maga látszik követni a szereplők megváltozott tudatát. A kép egyik hőse LSD-t ad a borhoz, utána eksztatikus, őrült táncok kezdődtek. És néhányan nem élik túl őket. Tehát vigye el a gyerekeket a kék képernyő elől, ez az extázis nem nekik való.

9. Kutyák szigete (2018)

vkic05duKinoSearch: 8.13
IMDb: 7.90
Műfaj: fantázia, dráma, rajzfilm
Ország: Németország, USA
Termelő: Wes Anderson
Zene: Alexander Desplat
Időtartam: 101 perc

Az örök értékek - egy fiú és egy kutya barátsága - megható története, amelyet legjobban tizenéves gyermekek láthatnak. Lehet, hogy a kisgyerekeket nem érdekli a "Kutyák szigete", de a serdülőket és felnőtteket meg fogja lepni a totalitárius Japán szokatlan báb animációja és kísérete, amelyben a macskákat dicsőítik és a kutyák megszabadulnak. Helyenként a rajzfilm túlságosan reális, de ez csak aláhúzza az állatokhoz való humánus hozzáállás fő gondolatát.

8. Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

00eunvkfKinoSearch: 7.88
IMDb: 8.50
Műfaj: szépirodalom, akció, dráma
Ország: USA
Termelő: Anthony Russo, Joe Russo
Zene: Alan Silvestri
Időtartam: 149 perc

Az Avengers csapat és szövetségesei, valamint az őrült titán, Thanos közötti konfrontáció bekerült 2018 legjobb filmjeinek legjobb 3 közé. A közönség jól fogadott egy érdekes és ellentmondásos antagonistát, így a szokásos rosszfiúkkal ellentétben "mérges vagyok, mert mérges vagyok". És a Marvel merész döntése a Jó csapat "felezéséről" a nézők és a kritikusok pozitív visszajelzéseivel is találkozott. Lássuk, sikerül-e valamennyien visszatérniük a következő részben, ami lesz 2019 legjobban várt filmjei.

7. Pókember: Univerzumokon keresztül

xvxw5eibKinoSearch: 8.14
IMDb: 8.70
Műfaj: család, fantázia, rajzfilm
Ország: USA
Termelő: Bob Persichetti, Peter Ramsay, Rodney Rothman
Zene: Daniel Pemberton
Időtartam: 117 perc

Ez a Pókember nem hasonlít rendes rajzfilmekre. Az új animációs remekműben a képregény, a számítógépes játékok és a popkultúra elemei szorosan összefonódnak, sok jó poén van, és mindegyik szereplőt (beleértve a gazembereket is) gondosan megírják lélekkel.

A 2018-as népszerű film alapgondolata az, hogy a különböző univerzumoknak megvan a saját "Pókemberük". És nem mindegyik hasonlít a megszokott barátságos szomszédra.

6. Bohém rapszódia (2018)

xp2bc5teKinoSearch: 8.18
IMDb: 8.30
Műfaj: életrajzi zenés dráma
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Brian Singer
Zene: John Ottman
Időtartam: 134 perc

Ez a legjobb film 2018-ban, amelyet még az utolsó "Bosszúállók" sem tudtak megkerülni. A Bohemian Rhapsody főszereplője Freddie Mercury, a kultikus Queen együttes énekese.

A rajongók örülni fognak a rockzenekar legendás slágereinek, és azok számára, akik még nem ismerik Queen munkásságát, a film nagy esélyt kínál erre. És bár a csoport történetében nem minden eseményt közvetítettek teljes pontossággal, ez megbocsátható Rami Malek remek színészi játékának és kiváló zenéjének.

5. Mary Poppins visszatér (2019)

e4zcqyh5KinoSearch: 6.86
IMDb: 7.30
Műfaj: családi vígjáték, musical, fantázia
Ország: USA
Termelő: Rob Marshall
Zene: Mark Shaman
Időtartam: 130 perc

Amíg az egész ország Olivier-t evett és a karácsonyfa körül táncolt, a világ legjobb dada - Mary Poppins - visszatért a Banks-házba. Ismét nehéz feladat elé néz - a fiatalabb generáció oktatása és a felnőtt, de gyermekesen naiv és problémákba keveredő felnőttek útba állítása. Élénk, mesés látvány, szórakoztató tánc és kellemes zene.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "Mary Poppins visszatér" a 2019-es évek egyik legérdekesebb filmje a családok számára.

4. T-34 (2019)

k4g23u4lKinoSearch: 7.19
IMDb: 7.10
Műfaj: háborús dráma, kaland
Ország: Oroszország
Termelő: Alekszej Szidorov
Zene: Vadim Mayevsky, Alexander Turkunov, Ivan Burlyaev
Időtartam: 139 perc

Január 1-jén az orosz mozik elkezdték bemutatni a "T-34" című filmet, amelyet Ivuskin katona és társai merész szökésének szenteltek a német fogságból. A legendás "harmincnégyben" készek versenyezni a Klaus Jager vezette német harci ászokkal.

A műsor első napján a "T-34" 118 millió rubelt gyűjtött és továbbra is vezető szerepet tölt be az orosz kasszákban és a filmek minősítésében 2018-2019-ben.

3. Aladdin (2019)

KinoPoisk: 7,51 a 10-ből
IMDb: 7,40 a 10-ből
Műfaj: musical, fantázia, kaland
Ország: USA
Termelő: Guy Ritchie
Zene: Alan Menken
Időtartam: 128 perc

Jó utazó, lépjen be a dicsőséges városba, Bagdadba. Nem fogsz hinni a szemednek! Will Smith, mint Genie, Mena Massoud, mint "durva gyémánt", mint Aladdin tolvaj, és Naomi Scott, mint a bájos és önfejű Jázmin hercegnő.

És akkor minden a kánont követi: Jafar érdekes és meg akarja ragadni a hatalmat Agrabban, az őrök a semmiért üldözik Aladdint, Abu és a Varázsszőnyeg pedig hülyéskednek.

A nézők nézettségéből ítélve Guy Ritchie kiderült, hogy mindenki imádott arab meséjének szilárd adaptációja. És ez nagyszerű, mert egy ritka film olyan vonzó és egyedi keleti ízzel büszkélkedhet, csillogó humorral kombinálva.

2. Hogyan képezd a sárkányodat 3 (2019)

KinoPoisk: 7,78 a 10-ből
IMDb: 7,60 a 10-ből
Műfaj: rajzfilm, fantázia, család
Ország: USA, Japán
Termelő: Dean DeBlois
Zene: John Powell
Időtartam: 104 perc

Amikor a varázslatos Day Fury hirtelen megjelenése egybeesik a legsötétebb fenyegetéssel, amellyel valaha is szembesült egy viking falu, Csuklás és Fogatlan kell egy olyan rejtett világba merészkednie, amelyet még senki sem látott.

Ami egy valószínűtlen barátságként kezdődött egy tinédzser Viking és a félelmetes sárkány, az Night Fury között, a barátság és a hűség epikus trilógiájává vált. És a történetek könnyedsége, humora és aktivitása ellenére ez a rajzfilm olyan kérdéseket vet fel, amelyeken egy felnőtt nem bűn gondolkodni.

  • Arról, hogy milyen nehéz, amikor egyedül viseled mások felelősségének terhét.
  • Arról, hogy van-e helye a csodáknak a való világban, vagy jobb elrejteni őket azok elől, akik úgy döntenek, hogy gonosz célokra használják fel őket.
  • Arról, hogy mennyire fontos, hogy a barátok és szeretteink szabadon jussanak szó szerinti és átvitt értelemben.

1. A Bosszúállók. Végleges (2019)

KinoPoisk: 7,73 a 10-ből
IMDb: 8,80 a 10-ből
Műfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA
Termelő: Anthony Russo, Joe Russo
Zene: Alan Silvestri
Időtartam: 181 perc

Itt jött egy izgalmas történet szép és grandiózus levonása a szuperhősök csapatának és a titán Thanosnak a konfrontációjáról. Azok, akik epikus epikusságra vágynak, remek zenével, fantasztikus színészi játékkal, remek operatőrséggel és a Marvel Universe kötelező humorával, nem csalódtak. Ugyanakkor van elég drámai, nehéz pillanat a cselekményben.

A szerzők megpróbálták logikusan megmagyarázni a karakterek minden lépését, és helyesen integrálni a képernyőn zajló eseményekbe. Az érdekes párbeszédek és a jövőbeli filmek tippjei pedig érzelmek viharát és lehetőséget adnak heves vitákra a Marvel rajongói fórumain.

Május 9-én, amikor a világ legtöbb országa ünnepelte a Győzelem napját, a Bosszúállók mögött álló csapat. Végleges ”ünnepelte saját ünnepét. Világszerte díjak A legjobb tudományos-fantasztikus film 2019 meghaladta a 2,2 milliárd dolláros határt, így a Titanic a történelem második legjobban keresett filmje.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet