itthon Értékelések 2020 legjobb olcsó légitársaságai Oroszországban és Európában

2020 legjobb olcsó légitársaságai Oroszországban és Európában

Az elmúlt évtizedekben az olcsó légi utazások ugrásszerűen növekedtek, mivel a légitársaságok szerte a világon egyre több útvonalat és módszert fejlesztenek ki, hogy a járatokat a leggazdaságosabb utazók számára is megfizethetővé tegyék.

Olcsó légitársaságok: mire spórolnak és miért olvassák el az apró betűs részt

Olcsó légitársaságok - viccesA legtöbb olcsó légitársaság ugyanazt a repülőgép-típust használja, ezért a pilóta és a karbantartó személyzet csak egy repülőgép-modellel van kiképezve. Ez csökkenti a karbantartási költségeket.

Ezen túlmenően az olcsó légitársaságok csak bizonyos (gyakran kényelmetlen) órákban repülnek, vagy a kívánt várostól bizonyos távolságra található másodlagos repülőterekről indulnak, és nem a fő repterekről indulnak.

Maguk az olcsó járatokon sok funkciót korlátoztak vagy teljesen eltávolítottak. Például a Ryanair és a Pobeda járatokon az ülések nem dőlnek le, és a legtöbb fuvarozónak szigorú szabályai vannak a megengedett kézipoggyász tekintetében, amely előírja a repülés közbeni ételek és italok megfizetését - ha egyáltalán van menü.

Egy dolgot mindenképpen meg kell emlékeznie, mielőtt olcsó repülőjegyet vásárolna, olvassa el az apró betűs részt. Az olcsó légitársaságok gyakran rejtett költségekkel rendelkeznek a szokásos légitársaságok által ingyenesen fizetendő cikkekért. Például a repülőtéren történő bejelentkezés fizetett. És ha sok poggyász van, akkor az olcsó légitársaság nem a legjobb megoldás, mert a dolgok szállítási költsége magasabb lehet, mint maga a repülés költsége.

Mit jelent mindez? Alapvetően lemond a hagyományos légitársaságok néhány kényelméről olyan árakért cserébe, amelyek minden eddiginél megfizethetőbbé teszik a légi közlekedést. A fapados légitársaságok térnyerése számtalan ember számára átalakította a repülés fogalmát, akik már nem tartják luxusnak a légi utazást.

Tehát minden további nélkül vessünk egy pillantást 2020 legjobb költségvetési légitársaságaira. A legjobb fapados légitársaságok listája olyan tényezőket vesz figyelembe, mint a legfrissebb AirlineRatings adatok szerinti biztonság, valamint további szolgáltatások, például hűségprogram, fedélzeti szórakoztatás és a menü elérhetősége. A besorolás résztvevői nincsenek külön sorrendben.

Olcsó légitársaságok értékelése 2020

10. "Győzelem"

A Pobeda a legjobb fapados légitársaság Oroszországban 2020-banBesorolásunk az Aeroflot leányvállalatával kezdődik, amelyet egyes utazók semmiért szidnak, mások viszont védik: „Gondosan olvassa el a feltételeket, és nem lesznek problémák”.

Oroszország első olcsó légitársasága, ahogy Pobeda nevezi, Oroszország és Európa több száz célállomására repül. Az akciók során 1000 rubelért lehet jegyet vásárolni, de a Pobeda nem marad piros színben, mivel szó szerint mindenért díjat kell fizetni - a megnövelt lábtérrel rendelkező szék és (vagy) szék megválasztásától a sporteszközök és háziállat szállításához.

9. WestJet

WestJetEz az olcsó fuvarozó a második legnagyobb Kanadában az Air Canada után, 109 úti céllal az Egyesült Államokban és Kanadában, valamint hosszú távú járatokkal Európába, Latin-Amerikába és a Karib-tengerre.

A WestJet repülés közben széles körű szórakozási lehetőségeket kínál, például élő TV-adásokat és Wi-Fi-t, valamint meglehetősen kiterjedt étkezési szolgáltatást a fedélzeten.

8. norvég

norvégAz egyik legjobb fapados légitársaság Európában - a 8. legnagyobb európai légitársaság, a legnagyobb Skandináviában és a 6. legnagyobb olcsó légitársaság a világon.

A Lowcost Norwegian számos ipari és utasszállító díjat nyert, és több mint 100 új Boeing 737 MAX repülőgép megrendelését adta flottájához.

A Norwegian rendelkezik az olcsó fuvarozók egyik legkiterjedtebb repülési térképével, amely négy kontinens 35 országában 150 célállomást szolgál ki.

Ez az olcsó légitársaság - versenytársainak többségével ellentétben - ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az ügyfeleknek, és saját hűségprogrammal rendelkezik. Más szóval, minél többet repül a norvég légitársasággal, annál több pontot szerez. Ezeket a pontokat nemcsak más repülőjegyek vásárlására lehet felhasználni, hanem szállodákat és autókat is bérelni.

7. Wizzair

Wizz AirEz egy budapesti fapados légitársaság, amelyet 2003-ban alapítottak. Az összes fő célállomás és az európai országok, köztük Izland között induló járatok mellett az útvonalakat kiterjesztette olyan rendeltetési járatokkal, mint Kazahsztán, az Egyesült Arab Emírségek, valamint a Közel-Kelet és Közép-Ázsia számos helye.

6. JetBlue

JetBlueA JetBlue az Egyesült Államok hatodik legnagyobb légitársasága, amely a megfizethető belföldi és nemzetközi útvonalakat ötvözi a minőségi ügyfélszolgálattal és a kényelmes élménnyel, amely nem úgy érzi, mintha egy zsúfolt repülő buszon utazna.

A vállalat átment a Nemzetközi Légi Közlekedési Szövetség (IOSA) szigorú üzembiztonsági ellenőrzésén, és kiváló biztonsági nyilvántartással rendelkezik.

Alacsony árakkal és olyan légi kényelemmel, mint például ingyenes harapnivalók, JetBlue TV szórakoztató központ és bőséges lábtér, a JetBlue félelmetes versenytársává vált mind a nagy légitársaságok, mind az olcsó fuvarozók számára.

5. Ryanair

RyanairA világ egyik legjobb fapados légitársasága annyira népszerű az utazók körében, hogy 2016-ban több utast szállított, mint bármely más európai légitársaság.

Hogyan csinálja a RyanAir? Az olcsó fuvarozónak több mint 400 Boeing 737 repülőgépből álló flottája van, amelyek 32 európai ország, valamint Marokkó és Izrael célállomásait szolgálják.

Néhány fontos dolgot szem előtt kell tartani: a Ryanair járatai gyakran nem a rendeltetési hely fő repülőterére, hanem egy másikra repülnek. Például, ha Párizsba repül a Ryanair légitársasággal, akkor elrepülhet a Párizs-Vatry repülőtérre, amely valójában 150 km-re található a városközponttól!

Más szóval, ha a Ryanairrel vagy bármely más fapados légitársasággal repül, győződjön meg arról, hogy pontosan tudja, melyik repülőtéren száll le a gép. És számítsa ki a közlekedés költségeit, hogy eljusson a városközpontba, ha a repülőtér messze van.

4. Air Arabia

Air ArabiaAz Egyesült Arab Emírségek legjobb fapados légitársasága 170 rendeltetési helyre repül Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten.

A légitársaság hűségprogramjával rendelkezik, az AirRewards néven, amely lehetővé teszi a törzsvásárlók számára, hogy a felhalmozott pontokat felhasználják a repülőjegyek, az étkezés és a poggyász kifizetéséhez. Ezenkívül ennek az olcsó légitársaságnak a weboldalán előre kiválaszthatja a Sky Café menüből a kívánt ételeket.

3. AirAsia

AirAsiaA malajziai székhelyű AirAsia Ázsia legnagyobb fapados légitársasága. A világ 25 országának 400 célállomására repül. Sok országban a vállalatnak saját költségvetési szállodalánca van.

Az AirAsia Santan menüt kínál fedélzeti ételekkel, italokkal és vámmentes vásárlási lehetőségekkel. Ugyanakkor a Santan-ételek előzetes megvásárlása alacsonyabb áron elérhető, mint a fedélzeten, és további választási lehetőséggel.

A légitársaság alacsony viteldíjakat tart fenn, és az egyik leghatékonyabb teljesítmény- és üzemeltetési költséggel rendelkezik az iparban. Az AirAsia ugyanakkor többször is díjakat kapott szolgáltatásaiért és általában végzett munkájáért. A Skytrax 11 éven át következetesen a világ legjobb olcsó légitársaságának nevezte az AirAsiát, beleértve a 2019-es év legújabb díját is.

2. Vueling

VuelingEz egy spanyol fapados légitársaság, amelyet 2004-ben alapítottak, és amelynek központja Barcelonában található.

A Vueling kezdettől fogva arról vált ismertté, hogy olcsó és kényelmes járatokat kínál bizonyos célállomásokhoz, különösen Barcelona és Ibiza között.

Jelenleg ez az olcsó légitársaság rendszeres heti járatokat üzemeltet számos nagy európai város, például Párizs, Brüsszel és Lisszabon között.

Míg a Vueling nem tartozik a legrégebbi vagy legnépszerűbb olcsó fuvarozók közé, a Vueling Európa legelismertebb és legjobb fapados légitársaságai közé tartozik.

1. EasyJet

Az EasyJet az Európa 2020 legjobb fapados légitársaságaAz EasyJet narancssárga színe az utóbbi években a megfizethetőség és a kényelem megtestesítőjévé vált a légi közlekedésben, a brit vállalat több mint 30 országban szolgál ki célállomásokat.

Az EasyJet a „tegye a repülőt olyan megfizethetővé, mint egy farmer” szlogenet használta reklámozásához, és ez nem csak a designer farmerről szól. Például egy Párizsból Londonba tartó járat kevesebb, mint 40 dollárba kerül.

Az EasyJet működteti az easyJetHotels szolgáltatást is, amely összeköti a járatokat foglaló ügyfeleket a rendeltetési helyükön lévő szállodákkal, segítve az online megfizethető és kényelmes utazási csomagok gyors lefoglalását.

És ennek az olcsó légitársaságnak egy másik előnye: Az EasyJet utasai nagyobb valószínűséggel érkeznek a rendeltetési város fő repülőtérére, ami elősegítette, hogy a társaság nagyon népszerűvé váljon az üzleti utazók körében.

Azok, akik gyakran használják az EasyJet szolgáltatásait, azt javasolják, hogy jegyet foglaljanak a Flexifares oldalon. Ez lehetővé teszi, ha szükséges, a jegyet egy másik napra további fizetés vagy pénzbírság nélkül lefoglalhatja.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet