itthon Értékelések Legjobb kéziszerszámkészletek 2020

Legjobb kéziszerszámkészletek 2020

A kéziszerszámkészlet nagyszerű ajándék egy "házi készítésű", autórajongó, villanyszerelő és minden olyan ember számára, aki rendszeresen végez kisebb javításokat a házban. Annak érdekében, hogy az Ön igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelően választhassa ki szerszámait, összeállítottuk a legkülönfélébb feladatokra szánt kéziszerszámok legjobb készletét.

A legjobb univerzális kéziszerszámkészletek

3. Jonnesway S04H524127S

42vulsitEz a szilárd súly (csaknem 16 kg) és egy elismert tajvani márka által meghatározott ár 127 szerszámot tartalmaz, amelyek ideálisak bármilyen otthoni felújításhoz és javításhoz.

Kalapácsból, oldalvágókból, csavarhúzókból (6 darab), fogókból, hatszögű kulcsokból, aljzatokból (56 darab), villáskulcsokból (19 darab) és még sok másból áll. Minden műszer biztonságosan van rögzítve a ház belsejében.

A gyártó életre szóló garanciát vállal termékére. A kiváló anyagminőségnek köszönhetően ez a készlet évekig eltarthat, nemcsak az egyszerű otthoni javításokhoz, hanem egy autószervizben és más, zord üzemeltetési körülmények között is.

profik: tartalmazza az otthoni és autójavításban általánosan használt alapvető eszközöket.

Mínuszok: magas ár, gyenge tok reteszek.

2. Makita D-37194

dgkckpzbAz egyik legjobb all-in-one kéziszerszámkészlet 200 cikket tartalmaz. A japán Makita cég megrendelésére készült - az egyik a világ legjobb eszközkészítői, de nem a japánok, hanem Kínában.

Tehát ne várjon profi minőséget ettől a terméktől, kiválóan alkalmas egyszerű barkácsolási projektek elvégzésére, valamint kisebb otthoni és autójavításokra, de autószervizben vagy építkezésen végzett komoly munkához nem.

A Makita D-37194 állítható csavarkulcsból, csavarhúzókból, fogókból, huzalvágókból, bitekből, fúrókból, szintből, mérőszalagból, kis zseblámpából és sok más elemből áll.

profik: megfizethető ár, sokféle eszköz, praktikus tok.

Mínuszok: Nehéz meglátni a méretarányt az állítható kulcson, vannak ismétlődő bitek, nincs elég hatszög.

1. DEKO DKMT208

wnajndedHa nagy és olcsó kéziszerszámkészletet keres minden alkalomra, akkor a DEKO DKMT168 208 darab a legjobb választás.

Nemcsak az univerzális szetthez tartozó szabványos eszközöket, például egy kalapácsot, fűrészeket, fogókat és csavarhúzókat tartalmaz, hanem egy gyertyakulcsot, egy hosszabbító kábelt és egy adaptert a fejekhez, egy mérőszalagot, egy kést, egy elektromos szalagot, egy lámpát, 30 bitet, 22 foglalatfejet és még sok mást. hasznos dolgokat.

profik: a készlet számos minőségi szerszámot tartalmaz, egy masszív tokot,

Mínuszok: a zseblámpa nem fényesen ragyog, és a készletben lévő elemek nélkül kerül forgalomba, egyes szerszámok nem tartják jól a celláikat, emiatt kidőlhetnek a tok mozgatásakor.

Legjobb lakatos asztalos szerszámkészletek

3. Xiaomi MIIIW Rice Toolbox

f2ggndbiÚgy tűnik, hogy a Xiaomi mindent gyárt a világon - kezdve okostelefonok és Set-top boxok törölközőkhöz és nedves törlőkendőkhöz az elektronika törléséhez. Ő sem kerülte el olyan népszerű és jövedelmező területet, mint a kéziszerszámkészletek gyártása.

Az MIIIW Rice Toolbox 16 szénacélból készült elemből áll:

  • 10 mágneses bit,
  • egy kalapács,
  • kés,
  • rulett,
  • fogantyú bitekhez,
  • fogó,
  • Állítható csavarkulcs.

Mindezt szépen, stabil és kicsi hordtáskában tárolják. A szerszámok fogantyúi gumírozott bevonatból készülnek, és kényelmesen illeszkednek a kézbe. A felhasználói vélemények szerint minden eszköz rendben van,

profik: a tok kis mérete, a szett jó kivitelezése, súlya kissé meghaladja a 2 kg-ot.

Mínuszok: nem.

2. Kraftool 27978-H131

dtmgs4ogAz egyik legjobb szakmai szett asztalos- és fémmegmunkáláshoz. Nagyon sok eszköz van benne - 131 darab, köztük fémfűrész, 6 csavarhúzó, kulcs és hatszögkulcs, állítható csavarkulcs, drótvágók, kalapács, valamint 39 bit és 30 foglalatfej.

A készletről írt véleményükben a felhasználók azt írják, hogy a készlettel ellátott fogók és fogók nem záródnak le teljesen, így fél milliméteres rés marad. Ezért nem képesek megragadni nagyon vékony tárgyakat. A többi részről a Kraftool 27978-H131 egy férfi álma, annyira kényelmes és tartós, hogy örökölhető is.

profik: kiváló minőségű szerszámgyártás, tartós tok.

Mínuszok: drága és nehéz (kb. 15 kg), hüvelyk nélküli fejek.

1. WESTER WT072

lcjwjwzyEz a 72 részes készlet króm vanádium acélból készül. 30 különféle foglalatfejjel, 14 bitdarabbal, villáskulccsal és hatszögletű kulccsal, kalapáccsal, állítható fogóval és egyebekkel a WESTER WT072 biztosan kielégíti a legigényesebb barkácsolók igényeit.

Szükség esetén a szett akár asztalos vagy lakatos üzletben is használható, minden szerszám nagyon tartós és sokáig fog tartani.

profik: kényelmes és tartós tok fém rögzítőkkel, kiváló minőségű eszközök.

Mínuszok: A készlet nehéz hosszú távú kézi hordozáshoz.

Legjobb autószerszámkészlet

3. JONNESWAY S04H624101S

22o4oi34A 101 darabos autóipari szerszámkészlet egyik legfőbb jellemzője a legmagasabb minőség. Még akkor is, ha mindennap használja, minden eszköz sértetlen és működőképes marad.

Akár autó karbantartást, akár e-kerékpár szétszerelését, akár egyéb járművel kapcsolatos szakmai vagy házi feladatot szeretne végezni, ez a készlet hosszú évek nélkülözhetetlen asszisztensévé válik. A készlet további plusz: a szerszámok fogantyúi nagyon kényelmesek és biztonságos fogást biztosítanak.

profik: erős tok, tartósság és az anyagok minősége,

Mínuszok: magas ár, nincs kalapács, bilincs és 1/2 - 1/4 adapter.

2. Ombra OMT94S

anhl1ixdAz autójavításhoz szükséges legjobb szerszámkészletek kiválasztásában a második helyet egy tajvani márkának adtuk, amely professzionális kéziszerszámokat, valamint garázsfelszereléseket és szerszámkészleteket gyárt.

Az Ombra OMT94S a maga 94 darabjával valamivel kevesebb foglalattal (62 darab) és bitekkel (16 darab) rendelkezik, mint a besorolás vezetője, de az összes eszköz kiváló minőségű. A legfontosabb az, hogy megvédje őket a rozsdától, és minden használat után szárazra törölje.

profik: minden, amire szükség van teherautókkal és személygépkocsikkal való munkavégzéshez, ergonomikus tok.

Mínuszok: nem.

1. WESTER WT108

a1fhirymEz a készlet 108 darabot tartalmaz, köztük 77 aljzatot és 17 bitet. Ugyanakkor a készlet súlya 7 kg, amely lehetővé teszi, hogy könnyen áthelyezhesse a kezébe. Minden elem biztonságosan rögzítve van egy tartós és kényelmes fogantyúval ellátott tokban.

Azok a felhasználók, akik már kipróbálták a WESTER WT108-at, dicsérik a fém minőségét, amelyből az eszközök készülnek, valamint a készlet ideális ár / minőség arányát. Autószervizben végzett szakmai feladatok elvégzéséhez a JONNESWAY S04H624101S-t javasoljuk, garázsban történő munkavégzéshez azonban a WESTER WT108 a legjobb megoldás.

profik: nagy, kiváló minőségű készlet, semmi visszahatás, megbízható tok.

Mínuszok: nem.

Legjobb fej- és bitkészletek

3. JTC AUTO TOOLS H096B

yig0sk5tA kéziszerszámok nagy részét Tajvanon szerelik össze, és a tajvani JTC vállalat az egyik vezető szerepet játszik ezen a piacon. Professzionális, kiváló minőségű, ezért nem olcsó eszközöket gyárt.

Ha sok évig tartó aljzat- és bitkészletet szeretne, javasoljuk a JTC JTC AUTO TOOLS H096B eszközt.96 elemből áll, amelyekből 61 foglalatfej (beleértve a 14-es gyertyafejet), 16 bit, a többi elem racsnis, fogantyú bitekhez, hatszögletű kulcsok, 3/8 ″ (F) x1 / 2 adapter ″ (M) és mások.

A tok minden elemének (és önmagában is) meg van adva a mérete, hogy a felhasználók könnyebben tudjanak navigálni a készletben. És minden tárgy nagyon szilárdan ül a fészkében, így a tok hordozásakor nincs "halom kis" eszköz.

profik: a készlet minden működő része tartós acélból készül, masszív tok, tapinthatóan kellemes eszközök.

Mínuszok: magas ár.

2. DEKO DKMT47

nefmxgfpHa olcsó foglalatot és bitkészletet keres, nézze meg a DEKO DKMT47-et. 47 darabot tartalmaz, köztük 19 bitet és 20 foglalatot. Rajtuk kívül a gyártó nem fukarkodott három hatszögletű kulccsal (1,5, 2, 2,5 mm), racsnissal, fogantyúval, adapterrel és hosszabbítóval a fejekhez.

Igaz, az egyik felhasználó elégedetlen volt a racsnis kulcs kulcsával, amelynek mechanizmusa nagyon gyenge. Ha azonban megbocsátja a készletnek ezt a hiányosságot, akkor különben nem okoz csalódást.

profik: jó kivitelezés (a racsni kivételével), tokot tartalmaz, alacsony ár.

Mínuszok: A racsnis mechanizmus megbízhatósága nem kelt bizalmat.

1. BOSCH X-Line Titanium 70 (2.607.019.329)

4qfxkilpEz a felszerelés és kivitelezés szempontjából szilárd készlet 70 darabot tartalmaz, köztük 34 bitet és 7 4-10 mm-es foglalatot, valamint mérőszalagot, bittartót és fúrókat betonhoz, fához és fémhez.

A bitkészlet egyszerű, kereszt alakú, hatszögletű és más modelleket tartalmaz. A méretet és a típust mindegyik melletti tokban feltüntetik, hogy megkönnyítsék a kívánt opció kiválasztását.

Kényelmes a szett tárolása és hordozása, köszönhetően az ergonomikus toknak, amelyben minden elem biztonságosan rögzítve van, és minden részlet alá van írva.

profik: könnyű, kompakt és egyben tágas készlet, amely még süllyesztőt is tartalmaz, a tok 180 fokosra nyílik, a fúrók jó élezése.

Mínuszok: nem.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet