itthon Információ és hírek Oroszországban bemutatták az OPPO Enco W31 kettős zajcsökkentő fejhallgatót

Oroszországban bemutatták az OPPO Enco W31 kettős zajcsökkentő fejhallgatót

Mról rőlsqua, 2020. augusztus 17 - Az OPPO Oroszországban bemutatja az OPPO Enco W31 vezeték nélküli fejhallgatókat, amelyek kettős zajszűrő technológiával vannak felszerelve. A fülhallgató stabil kapcsolatot tart fenn a Bluetooth 5.0-val, ezzel biztosítva a zökkenőmentes jelátvitelt. Az akkumulátor élettartama akár 15 óra, ha a tok fel van töltve, ami lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit még tovább élvezhesse és kapcsolatban maradhasson.

OPPO Enco W31

Dedikált hallgatási módok és intuitív érintésvezérlők

Az OPPO Enco W31 lehetővé teszi, hogy kiválassza a zenehallgatási módot, és a hangot az adott zenei műfajhoz igazítsa. A kiegyensúlyozott mód alkalmas a pop- és a klasszikus zene számára, míg a Dinamikus mód gazdag basszust biztosít az elektronikus zenéből és a rockzenéből.

A beállításokat úgy módosíthatja, hogy duplán kattint a bal fülhallgatóra. Az érintésvezérlő technológia lehetővé teszi a műsorszámok gyors váltását és a hangsegéd hívását is.

OPPO Enco W31

Kettős zajcsökkentés és nagy autonómia

Az OPPO Enco W31 kettős zajcsökkentő technológiával rendelkezik hívások közben. A készülék két beépített mikrofonnal rendelkezik: a külső mikrofon felelős az idegen zajok kiszűréséért, a belső pedig a hangot veszi fel.

A fejhallgató 3,5 órán át képes működni további áramellátás nélkül, tokkal feltöltve pedig akár 15 órán keresztül. Ezenkívül az OPPO Enco W31 IP54 fröccsenő és porálló, ami különösen alkalmas az aktív edzésekhez.

gzpmqqds

OPPO Enco W31 ár

Az OPPO Enco W31 kétféle színben kapható - fehér és fekete. Az újdonság 2020. augusztus 21-től lesz elérhető, 6 990 rubel áron.

Specifikációk

Színfehér fekete
Bluetooth5.0
Bluetooth kodekAAC / SBC
FelületC típus
AdatátvitelPárhuzamos
VédelemIP54 por- és fröccsenésálló
Dinamikus illesztőprogram7 mm
Zajcsökkentés2 szint
EllenőrzésSzenzoros
Fejhallgató-autonómia3,5 óra
Általános autonómia15 óra

OPPO Enco W31 fejhallgató videó áttekintés

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet