itthon Pénzügy Azon startupok értékelése a világon, ahol dolgozni akar, a Forbes listája

Azon startupok értékelése a világon, ahol dolgozni akar, a Forbes listája

Miért jók a startupok a munkát keresők számára? Világos cél, jó kilátások az előléptetésre és a képzésre, valamint a lehetőség arra, hogy ugyanolyan érdeklődők társaságában tedd azt, amit szeretsz.

A Forbes magazin pedig 2500, 2010 és 2017 között létrehozott amerikai startup statisztikájának adatait tanulmányozta, és kiválasztotta a legjobb munkaadókat, akiknél dolgozni szeretne. A rangsorban szereplő összes vállalat megkülönböztethető jó hírnévvel, magas alkalmazotti elégedettséggel és gyors fejlődéssel.

Talán ennek a gyűjteménynek az egyik startupja ad ötletet saját vállalkozásának létrehozására Oroszországban.

10. Homee

y2n2b3axSzakterület - ingatlan.

Ez az indítás a felhasználók számára azonnali hozzáférést biztosít megbízható villanyszerelőkhöz, vízvezeték-szerelőkhöz, fűtési és hűtési szakemberekhez, valamint ezermesterekhez.

Minden folyamat, beleértve az időzítést, az árat és a fizetést, a Homee alkalmazásban kezelhető. És a vállalat gondoskodik minden gondról, ha a szakembert bűnügyi nyilvántartás hiánya és a munkájához szükséges engedély megléte miatt ellenőrizzük.

9. Policygenius

1g2yxjzsSzakirány - pénzügy.

A szeretett spániel lenyelt egy zoknit, és sok pénzt követeltek tőle a műtétért? Elfelejtette kikapcsolni a vízforralót a tűzhelyen, és tűz indult a bérelt lakásában? Jobb hívni Saulot. Még jobb, előzetesen érdeklődjön a Policygeniusnál.

Ez az ígéretes startup független biztosítási alkuszként pozícionálja magát, amely segít a felhasználóknak megtalálni a számukra megfelelő biztosítási lehetőséget az egyéni preferenciák alapján. Független társaságként a Policygenius több biztosítótársaságnak kínál választási lehetőséget.

8. Kurológia

r3dvasl0Szakterület - egészség, életmód.

Ez az indítás öt évvel ezelőtt kezdődött, amikor David Lorscher bőrgyógyász úgy döntött, hogy az embereknek könnyen hozzáférniük kell a bőrápolási szolgáltatásokhoz, különösen pattanások esetén.

A Curology jelenleg pattanáskezeléseket kínál saját termékekkel és online látogatásokat az egészségügyi szakemberek számára.

A Curology a mai napig 28 millió dollárt gyűjtött fejlesztése céljából, és tevékenységének kibővítését tervezi, hogy a felhasználók öregedésgátló bőrápolási termékeket kínáljon.

7. Limonádé

l4iyjl41Szakirány - pénzügy.

A legtöbb biztosító és ügyfele között feszültség húzódik meg: ha nem igényel bérlőt vagy bérlőt, az több pénzt jelent a társaság zsebében.

Megjelent a Startup Lemonade, amely ezt a modellt felforgatja. Ez az online biztosító előre tájékoztatja ügyfeleit, hogy bevétele ketté oszlik.

  • 20% a kiadások és a nyereség.
  • 80% pedig kártérítés.

Ha a visszatérítések összege nem haladta meg az év határát, akkor az összes fennmaradó pénzt felajánlják az ügyfél által kiválasztott jótékonysági szervezetnek.

"Jobban teljesítesz (egy biztosítónál)" - mondja Daniel Schreiber társalapító és vezérigazgató -, mert a (Limonádé) nem ösztönzi, hogy visszautasítsa. A biztosító azt állítja, hogy egy ilyen rendszer a legátláthatóbb, és kevesebb csaláshoz vezet, mivel az ügyfeleket emlékeztetik arra, hogy a pénz szent célt szolgál - jótékonysági célokra - és nem a vállalat javára.

6. Dave

rviw4aamSzakirány - pénzügy.

Ezt az online banki platformot több mint 4 millió felhasználó használja, és 2019 végén 1 milliárd dollárra becsülték. Dave nagyon hasznos szolgáltatást nyújt - védelmet a folyószámlahitelekkel szemben, és eszközöket kínál a költségvetés automatizálásához is. Segít abban is, hogy munkát találjon a Gig gazdasági szektor egyik vállalatában (Uber, Instacart stb.).

A Dave-felhasználók rövid lejáratú és kamatmentes hitelt vehetnek fel 75 USD-ig, és automatikusan visszafizethetik a bankkártyára utalt legközelebbi fizetésből, vagy korán, kézi üzemmódban. Van előfizetés Dave-re, de pusztán szimbolikus - havi 1 dollár.

5. Feladás

s5dnv2sdSzakterület - szoftver.

Az egyik legjobb amerikai startup cég eredeti szállítási módot kínál ügyfeleinek - négykerekű robot futárok segítségével. Saját útvonalat választanak, járási sebességgel mozognak, kamerák és lidar használatával kerülik az akadályokat. A robotok képesek önálló tanulásra és intelligensebbé válnak minden utazás során.

Minden futárrobotnak 4 csomagtartója van, amelyek össztömege nem haladhatja meg a 45 kilogrammot. A dobozt csak egy speciális kód segítségével nyithatja meg, amely a csomag okostelefonjának tulajdonosához érkezik.

Eddig ezek a "vasfutárok" hallgatói campusokon dolgoznak - ideális környezet, amelyben nincs sok gyalogos és kerékpáros, és lapos utak vannak. A Dispatch azonban már azon gondolkodik, hogy alkotásaikat egy újabb szintre vigyék - a város utcáira. És lehetőség van a futárok választékának kiegészítésére pilóta nélküli légi járművekkel.

4. Verkada

osojf2lrSzakosodás - biztonság.

A Verkada alapítói úgy vélték, hogy a kereskedelmi biztonság annyira tökéletlen, hogy pusztán a géplátás és a felhőtechnika már meglévő elveinek megvalósítása sikeres vállalatot hozhat létre.

A startup célja az adatok és a hozzáférés biztonságának megőrzése volt, és kameráinak képzése élesebb képek készítésére, nem csak szemcsés videókra, ha az AI gyanús helyzeteket észlel.

A CCTV kamerák és az ajtózárak egyetlen rendszerben történő egyesítésével a Verkada bankokat, iskolákat, kórházakat, kormányzati épületeket és vállalkozásokat biztosíthat. A felhőtechnológiák lehetővé teszik a megfelelő alkalmazottak számára, hogy mobileszközeikről kövessék nyomon a történteket, és az adatokat helyben tárolják a kamerák, így továbbra is rögzítenek, még akkor is, ha az internet ki van kapcsolva.

3. Szirom

qrqi3q4tSzakirány - pénzügy.

A 2016-ban alapított Petal az FDIC WebBankkal együttműködve számos befektetőtől kapott támogatást, többek között a Paypal alapítójának, Peter Thielnek a kockázati tőkealapjától.

Az indítás célja, hogy segítsen a hiteltörténettel nem rendelkező embereknek abban, hogy ingyenes Petal kártyával vegyenek fel hitelt.

A legtöbb bank kizárólag hitelfelvevő hiteltörténetére támaszkodik hitelképességének megállapításához, de a Petal kártya esetében holisztikusabb megközelítést alkalmaznak. Bizonyos esetekben ez a „teljes digitális pénzügyi nyilvántartás” (például csekk és megtakarítási számlák) megtekintését jelenti, nem csak kölcsönöket és kölcsönöket. Egyszerűen fogalmazva, a cég alkalmazottai ellenőrzik a potenciális hitelfelvevők havi jövedelmét és havi kiadásait, hogy megállapítsák, van-e pénzforgalmuk, amelyre a számlák időben történő befizetéséhez szükség van.

Annak ellenére, hogy a sziromkártyát elsősorban azoknak szánják, akik először léptek a hitelezés útjára, a társaság azt tervezi, hogy minden "láthatatlan hitelt" segít abban, hogy egyszerű és megfizethető hiteltartalmú kártyát szerezzen.

2. Harangjáték

i2pzwqaeSzakirány - pénzügy.

A Forbes 2020-ban az egyik legjobb induló munkaadó pénzügyi szolgáltatásokat nyújt mobilalkalmazáson keresztül, banki folyószámlahitel vagy szolgáltatási díjak felszámítása nélkül. Az összes eszköze 2019-re 5,8 milliárd dollár volt.

A Chime hálózata több mint 38 000 ingyenes MoneyPass és Visa Plus Alliance ATM-et tartalmaz, és körülbelül 2 percet vesz igénybe a számla igénylése.

"Ha egy gyorsan növekvő vállalathoz kíván csatlakozni, és mindennap szüksége van egy termékre, és valódi küldetéssel rendelkezik, amely az embereket helyezi előtérbe, akkor téged keresünk" - csábítja a startup a potenciális alkalmazottakat.

1. Minden madarak

myu03wtbSzakosodás - fogyasztási cikkek.

Nem ez az egyetlen olyan vállalkozás, amely a legvonzóbb munkakörülményekkel rendelkezik, de az első tíz között egyedül a fogyasztási cikkekre, elsősorban a lábbelikre összpontosít.

A társaság tevékenysége a környezetbarát lábbeli létrehozását célozza. Az első Allbirds csizma a Wool Runner volt, amely a legfinomabb új-zélandi merinó gyapjúból készült.

„A szokásos futócipők 12,5 kg szén-dioxidot bocsátanak ki. Cipőnk átlagosan 7,6 kg szén-dioxidot bocsát ki. Ez jó, de többet akarunk tenni. Célunk, hogy egyáltalán ne legyen széndioxid-lábnyom ”- mondja Allbirds. Nem tudjuk, milyen ebben a cégben dolgozni, de a cipője valószínűleg nagyon kényelmes. Kedves olvasók, szeretnél egy pár Allbirds cipőt?

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet