itthon Film Filmek A legjobb filmek értékelése 2013-ban

A legjobb filmek értékelése 2013-ban

A legjobb filmek kiválasztásakor a legtermészetesebb mind a profi filmkritikusok, mind a széles közönség véleménye felé fordulni. Pontosan ezt tettük az áram összeállításakor a legjobb filmek értékelése 2013-ban... Az első tízünkbe azok a filmek tartoznak, amelyek kritikusoktól és nézőktől magas minősítést kaptak a Kinopoisk és a Megacritic portálokon.

A minősítés a legkülönfélébb műfajokba tartozó filmeket tartalmaz, de több mint a fele különféle irodalmi alkotásokon alapul.

Honlapunk oldalain már közzétettek egy listát, amely a legjobbakat tartalmazza új filmek 2014 az év ... ja.

10. Foglyok

FogolyHugh Jackman és Jake Gyllenhaal főszereplésével készült krimi két kislány elrablását követi. Az egyik kicsike édesapja független nyomozást végez, mivel a rendőrség inaktív.

9. Kecses szavak kertje

Kecses szavak kertjeA japán melodramatikus anime film Takao fiatalember történetének szól, aki egy titokzatos idegennel találkozik a parkban. Egy fiatal nő csak esős napokon jön az ülésekre. Fokozatosan a hősök megszeretik egymást, de senki sem tudja, mi fog történni, amikor az esős évszak véget ér ...

8. Éjfél előtt

Éjfél előttA film a trilógia legjobbja, amely magában foglalja a hajnal előtt és a naplemente előtt című filmet. A melodráma egy férfi és egy nő szeretetének szól, akik hosszú évek óta együtt vannak. A kapcsolatban az "ősz" uralkodik, és ennek leküzdése képezi a cselekmény alapját.

7. Szennyeződés

SárA brit vígjáték 2013 szeptemberében jelent meg. A főszereplő a korrupt rendőr, Bruce Robertson, aki megszállottja a drogoknak és a szexnek. A függőségek nagymértékben megakadályozzák Robertsont a törvény őrzésében.

6. A jövő barátja

A jövő barátjaRichard Curtis brit rendező fantasztikus vígjátéka elhiteti veled az időutazást. A jóképű és tehetséges ügyvéd visszautazik az időben, hogy elbűvölje álmai lányát. Sajnos az első randevút sokszor meg kell ismételni, mielőtt a szépség szíve megremeg.

5. Metallica: A lehetetlen keresztül

Metallica: A lehetetlen révénA kaland-musical egy koncert és egy kitalált film hibridje. A kép nemcsak a híres csoport legjobb film-életrajza volt. A cselekmény közepén a csoport technikai csapatának egyik tagja áll, akinek rejtélyes tartalmú táskát kell szállítania az előadáshoz.

4. Az éhezők viadala: lángra kap

És a láng felszakadA Katness Everdeen Hunger Games-győztes történetének folytatása minden kasszás besorolást elért. Azonban ismét az Arénában találja magát, ahol az ellenfelek még veszélyesebbek, és a tét hihetetlenül nagy. A film Susan Collins Catching Fire című filmje alapján készült.

3. A Nagy Gatsby

A nagy GatsbyA minősítés harmadik sorára esett, a film Leonardo DiCaprióval a főszerepben. Az akcióra 1922-ben kerül sor Long Island "arany" partvidékén az amerikai gazdagok fényűző villái között.A kép F.S. azonos nevű regényének adaptációja. Fitzgerald. A cselekmény egy letűnt korszak, a lehetetlen szerelem és az emberi tragédia történetét meséli el a nézőnek.

2. Gravitáció

GravitációEz a fantasztikus thriller Dr. Ryan Stone, az orvostechnika zseniális szakemberének űrutazásának történetét meséli el. A katasztrófa során a transzfer meghal, és Stone Matt Kowalski űrhajós társaságában marad. Együtt kell küzdeniük az életért.

1. Verseny

Az év legjobb filmje versenyA "Race" című film a 2013-as besorolást felülmúlta.... Az 1970-es évek lettek a Forma-1-es verseny "aranykora". A cselekmény két kibékíthetetlen versenyző versengése körül forog: az angol James Hunt és az ausztrál Niki Lauda. Egyikük jóképű nőcsábász, a második komoly perfekcionista. De mindkettő egyformán kitartóan törekszik a győzelemre.


Hagytuk a filmek minősítését:

Pi élete

A Yann Martel regénye alapján készült film újévi ajándék lett az oroszoknak - bemutatójára 2013. január 1-jén került sor. A szalag 11 Oscar-jelölést kapott, végül négy szobrocskát kapott. Ebben a fantáziadrámában Pi főhőse egy csónakban találja magát az óceán közepén, zebrával, hiénával, tigrissel és orangutánnal.

Feledés

FeledésTom Cruise és Olga Kurylenko főszereplésével készült fantasztikus akciófilm a felhők fölötti emberek életéről mesél a poszt-apokaliptikus Földön. A főszereplő visszatérő álmokban szenved, emlékmaradványokkal. A válasz egy lezuhant űrhajóból kimentett lánytól származik, akiről kiderült, hogy rég elfeledett feleség.

42 (negyvenkettő)

Ez az életrajzi dráma azt követi, hogy a fekete baseball játékos, Jackie Robinson és a Brooklyn Dodgers elnöke, Branch Ricky forradalmasította a sportot. Az afroamerikaiak útja a sportolümposz magasságába még 1947-ben megnyílt. Branch Ricky szerepét a csodálatos Harrison Ford játszotta.

csendes gyűrű

csendes gyűrűEz a fantasztikus akciófilm a tenger mélyéről érkező idegenek elleni harc újabb történetét meséli el. Egy volt pilótának és egy "zöld" gyakornoknak, akiket az egész világ elfelejtett, meg kell mentenie az emberiséget a haláltól. A hatalmas robot, Jaeger harcba vezetésével együtt megakadályozzák az apokalipszist.

17. sz. Jelmagyarázat

A film a legendás szovjet jégkorongozó, Valerij Kharlamov karrierjét, valamint a Szovjetunió – Kanada szupersorozat 1972-es első mérkőzését meséli el. Kharlamov szerepét Danila Kozlovsky játszotta. Az orosz junior jégkorong-válogatott számára külön szalagvetítést szerveztek. A film nagy kritikákat kapott szakmai kritikusoktól, valamint a sport-, politikai és filmelitektől.

A varázslat

A varázslatA thriller cselekménye a Perron család valódi történetén alapul. A családtagok azt állították, hogy jó és gonosz szellemek egész sora körül éltek. A történet az 1970-es években kezdődik Rhode Island otthonában, ahol Perronék éltek.

Vasember 3

A harmadik rész az Iron Man sorozat első filmje, amelyet nem Jonam Favreau rendezett. A rendezőváltás azonban nem befolyásolta a népszerűséget - a film népszerű a nézők körében a világ minden tájáról. A harmadik részben Starknak nemcsak az ellenségeket kell legyőznie, hanem a kérdésre is válaszolnia: melyik a fontosabb - öltöny vagy élő ember?

A megtévesztés illúziója

A megtévesztés illúziójaEbben a krimi-thrillerben a világ legjobb illuzionistái egy csapat hihetetlenül merész rablásokat hajtanak végre az FBI ügynökeinek orra alatt. A május 21-én bemutatott film már több mint 255 millió dollárt keresett, háromszor megtérülve saját költségvetésével.

Star Trek: A sötétségbe

Az Enterprise csapat minden rajongójának régóta várt ajándékát 2013. május 2-án adták ki. A Földre visszatérve a személyzet felfedezi, hogy a világ mélységbe süllyed, és a flotta inaktív, megmagyarázhatatlan rettegés fogja el. Kirk kapitánynak vállalnia kell az emberiség megmentőjének szerepét.

Rozsda és csont

Rozsda és csontJacques Audiar francia rendező drámája a kanadai Craig Davidson névadó történetgyűjteményének ragyogó adaptációja.A filmet a cannes-i filmfesztivál aranyágának jelölték, és elnyerte a legjobb európai filmnek járó spanyol Goya filmdíjat is. A dráma egy egyedülálló apa és egy fogyatékkal élő lány kapcsolatának történetét tárja fel.

A szerelem nem szeret

Ennek a vígjáték-melodrámának az oroszországi bemutatójára 2013. január 31-én került sor. A történetben a sikeres író, Margot szakad a saját férje iránti gyengéd szeretet és a csinos szomszéd iránti ellenállhatatlan vonzalom között.

Anna Karenina

Anna KareninaOrosz Tolsztoj híres regényének feldolgozását Keira Knightley-vel a címszerepben 2013. január 10-én mutatták be az orosz nézőknek. A film Oscar-díjat nyert a legjobb jelmeztervezésért. A filmet Golden Globe-ra jelölték a legjobb zene kategóriában. Az "Anna Karenina" forgatásának egy része Karjaliában, a Kizhi-szigeten zajlott.

Jack Reacher

Mint már említettük, film értékelése 2013 kiderült, hogy filmadaptációban gazdag. A Tom Cruise főszereplésével készült krimi thriller Lee Child író A lövés című regényén alapult. A történetben egy volt hadsereg-mesterlövészt azzal vádolnak, hogy öt szemlélőt megölt. Jack Reacher nyugdíjas katonai rendőrség nyomozója megtudhatja az igazságot és megtalálhatja az igazi tettest.

Lehetetlen

LehetetlenA besorolásunkban szereplő két európai film egyikét Juan Antonio Bayona spanyol rendező rendezte. A dráma a 2004-es délkelet-ázsiai szökőár idején történt eseményekről mesél. Naomi Watts, aki a film fő női szerepét játszotta, Oscar-jelölést kapott.

CO. Jó nap a halálhoz

Ezúttal Joan McClane kalandjai bontakoznak ki Moszkvában, és az öreg hős saját fia társaságában fogja megmenteni a világot. Bruce Willis egy interjúban elmondta, hogy a Die Hard jelenlegi ötödik része nem utolsó. Egyébként a forgatás nagy része nem Moszkvában, hanem Budapesten zajlott.

Föld alatt

Föld alattAz orosz katasztrófafilm Dmitrij Szafonov regénye alapján készült. A telek szerint az új épületek súlya alatt a moszkvai metró egyik régi alagútja összeomlik. A Moszkva-folyó vize behatol a repedésbe, és az utasok százai lehetnek viharos patak kegyében.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet