itthon Film Filmek A legjobb filmek értékelése 2012-ben

A legjobb filmek értékelése 2012-ben

Az idén megjelent több tucat új film között vannak olyanok, amelyek külön figyelmet érdemelnek. Kiválasztottuk a húsz legjobb filmet, amelyek a legmagasabb értékelést kapták a Kinopoisk portál látogatóitól.

BAN BEN 2012 legjobb filmjeinek értékelése sok műfajról készített képet különböző országokból. De mindegyik teltházat gyűjtött a mozikban, és hízelgő kritikákat kapott a nézőktől és a filmkritikusoktól.

Figyelem! Ez az értékelés nem naprakész. 2013 legjobb filmjei már kiválasztva!

27. Az ég felett

képMegnyílik Dmitrij Marinin belorusz rendező legjobb filmjeinek értékelése. A cselekmény a modern fiatalok problémáit érinti, Fehéroroszország társadalmi és politikai problémáiról szól. Lyavon Volsky és olyan csoportok, mint a Lyapis Trubetskoy és az Akute zeneszerzőit használták fel filmzeneként.

 

26. Szerezd meg a Gringót

képMel Gibson a forgatókönyvíró, producer és főszereplő színész. A film természetesen megörvendeztette a színész rajongóit, valamint a dinamikus és könnyű kalandképek rajongóit.

 

25. Ez háborút jelent

képAz akcióvígjáték két titkos ügynök történetét meséli el, akik szerelmesek egy lányba. A film dinamikus cselekménnyel és könnyű humorral rendelkezik. A hősök bájos barátját Hollywood egyik leghíresebb szőkéje - Reese Witherspoon.

 

24. Anyukák

képA három orosz film közül az első, amelyet a legjobbnak minősítenek, egy vígjáték-melodráma, amely olyan népszerű színészeket fog össze, mint Szergej Bezrukov, Dmitrij Dyuzhev, Mihail Porechenkov és Jegor Beroev. A filmet 2012. március 8-án előzték meg. Ez a fő női ünnep, amelynek a kép cselekményét szentelik.

 

23. Az éhezők viadala

képGary Ross fantasztikus akciófilmje több mint 600 millió dollárt keresett a pénztárakban, és csaknem nyolcszor fedezte a film költségvetését. Egy kegyetlen jövő világában játszódó szerelmi történet - ez a film cselekménye Susan Collins azonos nevű könyve alapján.

 

22. A fogadalom

kép E melodráma cselekménye egy emlékezetét vesztett nő és férje, aki újból elnyerte felesége szeretetét, valós történetén alapul. A romantikus filmek rajongóinak ideális film a 22. helyet foglalja el.

 

21. (American Reunion), American Pie: Teljes

képA negyedik American Pie új forgatókönyvírót kapott. Sok kritikus rámutat arra, hogy a humor némileg megérett ebből, bár a vígjáték még mindig fiatalabb közönségnek szól.

 

20. Harmadik extra (Ted)

képEredeti fantasy komédia. A cselekmény szerint egy mackó aktívan beavatkozik egy szerelmes pár kapcsolatába. A fő női szerepet a bájos Mila Kunis játssza.

 

19. Korok sziklája

képKevesebb, mint három hónapos kölcsönzés alatt ez a musical még nem térült meg, de mind a kritikusok, mind a nézők érdeklődéssel reagáltak a Broadway musical azonos nevű filmjének filmváltozatára, és szavazataikkal a minősítésig vitték.

 

18. Prométheusz

képAz emberiség túléléséért az Univerzum mélyén folytatott küzdelemről szóló fantasztikus thriller a közönség véleménye szerint látványos és dinamikus lett. A film rendezője, Ridley Scott, Walter Hill és David Guyler producerrel már 30 évvel ezelőtt együtt dolgozott az Alien című filmen.

 

17. (A csodálatos pókember), A csodálatos pókember

képAz utolsó Pókember-film 5 évvel ezelőtt készült, így az aktuális film 2012-ben az egyik legjobban várt film volt. A film meglehetősen nagy költségvetése (230 millió dollár) már háromszor megtérült két és fél hónapos kölcsönzés során.

 

16. (Fokozza a forradalmat) Lépjen fel 4

kép A zenei melodráma a franchise negyedik filmje. A bonyolult cselekmény és a bonyolult táncok különös örömöt okoznak az ifjúsági közönség körében. Film szerelemről, barátságról és táncról Miami fülledt tájai között.

 

15. Fekete férfiak 3

kép A Men in Black rajongók 10 éve várják az eposz folytatását. A nézők könnyűnek, dinamikusnak és viccesnek találják az új filmet. A Men in Black 3 vitathatatlanul a legjobb idegen film 2012-ben - több tucat fajta van itt, és mindegyik meglepően furcsának tűnik.

 

14. Egész élet kesztyűben

képÚjabb orosz film a legjobbak rangsorában. A nézők szerint Marina Kangur rendező munkája 2012 legjobb dokumentumfilmje. A film a kapus művészetéről szól, leírja a nagyszerű kapusok pályafutását a futball történetében. A rajongók olyan sztárokat láthatnak a filmben, mint Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Jens Lehmann és Igor Akinfeev.

 

13. Az Expendables 2

képA második film, amely "hollywoodi veteránokat" hozott össze: Stallone, Lundgren, Van Damme, Schwarzenegger, Willis, State és Norris. Az így létrejött akciófilm tele van utalásokkal a múltkori kultfilmekre. A film költségvetése kevesebb mint egy hónap alatt megtérült.

 

12. (Rómába szeretettel), római kalandok

képWoody Allen vígjáték-melodrámája finom humorral, zamatos római tájakkal és még operaénekléssel is örvendeztet. A cselekmény több, egymással nem összefüggő történetből áll, amelyek mindegyike a maga módján szórakoztató.

 

11. Mennyei ítélet

képA legjobb orosz film a besorolásban három hónapos bérleti díj alatt a költségvetésnek csak a hatodát sikerült megtérítenie. A főszerepeket ebben a drámában Alena Zvantsova rendezte Konstantin Khabensky, Mihail Porechenkov és Ingeborga Dapkunaite. A történetben a főszereplők az ügyvédek, akik a túlvilágon zajló tárgyalásokon beszélnek. Themis útján pedig még a Mennyei Udvarban is felmerülhetnek személyes érdekek.

 

10. A telihold királysága (Moonrise Kingdom)

képA vígjáték olyan sokszínű színészeket hozott össze, mint Bruce Willis, Edward Norton és Bill Murray. A film megnyitotta a 2012-es cannes-i filmfesztivált. A kép dísze gyönyörű tájak, amelyekkel szemben a tizenkét éves gyermekek első szerelmének története tárul fel. A cselekmény olyan örök témákat érint, mint a családi félreértés és a kommunikáció nehézségei.

 

9. Bátor (Bátor)

képA rajzfilm a vörös hajú íjász, Merida történetét meséli el. Nyilvánvalóan a Disney-szépségek társasága új hősnővel bővült, ami a fiatal nézőknek biztosan tetszeni fog. A filmben van elég humor és vicces pillanatok.

 

8. Jó csendben lenni

képA melodráma a tizenéves magány, az első szexuális tapasztalat, az erőszak, a kábítószer-függőség és még az öngyilkosság problémáit is érinti. A tinédzserként való felnövés történetét egy félénk és népszerűtlen pályakezdő példáján társaival, Charlie-val mutatják be.

 

7.007: A Skyfall koordinátái

kép2012 legjobb filmjei - ezek azok, akik hosszú hónapokig vártak egymás után. A Bond-film 50. évfordulójára időzített film az év egyik legjobban várt premierje. Ezúttal Daniel Craig kötvénye menti meg főnökét M.

 

6.Ralph (Wreck-It Ralph)

kép A besorolásban szereplő másik rajzfilm egy nyolc bites számítógépes játék szereplőjének kalandjairól mesél, aki már nem akarja eljátszani a "rosszfiú" szerepét.

 

5. "Argo" művelet (Argo)

képEgy bűnügyi akciófilm Iránban zajlik, forradalomban elárasztva. Tony Mendes, a CIA ügynöke hihetetlen erőfeszítéseket tesz a súlyos veszélyben lévő amerikaiak kiürítésére.

 

4. A Bosszúállók

kép2012 egyik legjobb sci-fi akciófilmje már közel félmilliárd dollárt keresett a pénztárakban. A filmet lelkesen fogadták Thor, Hulk, Fekete Özvegy, Vasember és Amerika Kapitány rajongói. A kép látványosnak bizonyult, különleges effektusokkal és dinamikával telített.

 

3. Hét pszichopata

kép A brit komédiát meglehetősen kiforgatott cselekmény különbözteti meg, a néző az egész film során mindenféle sztorit és blokkot követ. Az angol humor szatíra, dráma és még egy krimi elemeivel is tarkított.

 

2. Felhőatlasz

képA film cselekménye azokról a reinkarnációkról mesél, amelyeket ugyanaz a lélek él át, zeneszerzőként, közjegyzőként, újságíróként, kiadóként, klónszolgaként és pásztorként reinkarnálódva. A premier fináléjában az emberi civilizáció jelenik meg a néző előtt a naplementében.

 

1. (A sötét lovag felkel) A sötét lovag felkel

2012 legjobb filmjeinek értékeléseLegjobb film 2012, a közönség visszajelzései szerint. A Batman-trilógia utolsó része "megverte" a Pókembert a pénztárnál. A két előző filmhez hasonlóan a Sötét Lovagot Christopher Nolan rendező rendezte. A fő szerepet az állandó Christian Bale játszotta.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet