itthon Film Filmek A legjobb rajzfilmek értékelése 2012-ben

A legjobb rajzfilmek értékelése 2012-ben

Gyerekek és felnőttek egyaránt örömmel nézik a modern rajzfilmeket. A számítógépes grafika, a speciális effektusok és a csillogó humor a 2012-es rajzfilmújdonságok legtöbbjében rejlik. Az animációs filmek szinkronizálásában kiemelkedő színészek vettek részt, akik büszkék az ilyen projektekben való részvételükre, nem kevesebb, mint a box-office filmekben betöltött valós szerepeik.

Mai rangsorunk a következőket tartalmazza: legjobb rajzfilmek 2012... Egyeseket kizárólag fiatal nézőknek szánnak, másokat szélesebb közönség számára. Akárhogy is legyen, ezek a rajzfilmek telt házakat gyűjtenek a mozikban, és a legtöbb pozitív értékelést kapják a nézőktől.

8. Mozgassa az uszonyait 2

A legjobb rajzfilmek 2012-benA rajzfilm első része 2010-ben jelent meg. A folytatás, amely 2012 augusztusában került a nagy képernyőre, a tengeri teknősök új kalandjait követi. A filmben nincsenek felnőtteknek szóló viccek, és a legkisebb néző is megérti a cselekményt.

7. Paranorman, avagy Hogyan szelídítsd meg a zombikat

A legjobb rajzfilmek 2012-es listájaEgy hónapos bemutatásra a rajzfilm már 43 millió dollárt keresett, ami kiváló eredmény. A film cselekménye fantasy történet kísértetekről, zombikról és egyéb misztikákról. A főszereplő egy fiú, aki képes szellemeket látni, és megmenti szülővárosát egy zombi felkeléstől. A gyerekeket arra ösztönzik, hogy ezt a filmet kizárólag szüleik jelenlétében nézzék meg.

6. A Lorax

Legjobb rajzfilmek 2012 rangsorAz egyik legjövedelmezőbb rajzfilm projekt a Top 8-ban. A Lorax a kiadás 6 hónapjában 338 millió dollárt keresett. A főszereplőnek, Loraxnak egyébként a csodálatos Danny DeVito ad hangot orosz, német és spanyol változatban. A rajzfilm cselekménye a közeljövő műanyag világában játszódik. Ted fiú az utolsó élő fát keresi, amelyet szeretett lánya annyira meg akar látni.

5. Tarbosaurus 3D (Jeombaki: Hanbandoeui Gongryong 3D)

2012 legjobb rajzfilmjeinek listájaA legjobb dél-koreai rajzfilm 2012 a dinoszauruszok életéről szól. Egyes helyeken az animátorok meglehetősen egyértelműek a körülöttük lévő világ atrocitásaival kapcsolatban. Célszerű, hogy a gyerekek szüleik jelenlétében nézzék meg a filmet. A rajzfilm egész akciója alatt egy gyönyörű filmzene szól.

4. Bátor (Bátor)

legjobb 2012-es rajzfilmekEz a fantázia kaland Skóciában játszódik. A cselekmény egy ügyes íjász - Merida hercegnő történetét meséli el, aki hatalmas varázslattal és a hegyi völgy legszörnyűbb szörnyével száll harcba. Liza Arzamasova, Tatjana Vedeneeva, sőt Mihail Sufutinszkij is részt vett a rajzfilm orosz nyelvű változatának szinkronizálásában.

3. Madagaszkár 3

A legjobb rajzfilmek listájaKorunk egyik legjobb animációs sorozatának harmadik része Európában játszódik. Vicces és mindenki által szeretett, Alex, Gloria, Melman, Marty és egy társaság vicces pingvin próbálkozik majd a cirkuszi arénában. Az orosz hangjátékot Konstantin Khabensky, Masha Malinovskaya, Alexander Tsekalo, valamint Oscar Kuchera végezte.

2. A dzsungel hív! Marsupilami keresése (Sur la piste du Marsupilami)

A legjobb rajzfilmek értékeléseA közös francia-belga projekt egy kalandvígjáték, amely Palombia titokzatos földjén játszódik. Marsupilami pedig a legtitokzatosabb állat a Földön, amelyet meg kell menteni az orvvadászoktól, a tudósoktól és még a katonaságtól is.A rajzfilm csúcspontja a hétköznapi színészek jelenléte a keretben, animációs karakterekkel együtt.

1. Az oroszlánkirály

rajzfilm értékelés 2012Az egyik legjobb Disney rajzfilm modern változata felajánlja Simba, az oroszlánkölyök kalandjainak 3D-ben történő megtekintését. A cselekmény 1974 óta nem változott. Az Oroszlánkirály új verzióját nagy örömmel nézik mind a gyerekek, mind a felnőttek, akik 18 évvel ezelőtt még gyermekek voltak, és kétdimenziós filmet néztek el visszatartott lélegzettel.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet