itthon Film Filmek A történelem leghosszabb filmjei

A történelem leghosszabb filmjei

Mire figyelnek a nézők a film kiválasztásakor? Érdekes cselekmény, híres színészek, jeles rendező, a díjak száma ... Nem, a legtöbb ember elsősorban az időtartamot nézi. Azok a filmek, amelyek legfeljebb 1 órán át és 40 percig tartanak, szabványnak számítanak.

A modern embernek gyakran túl kevés ideje van a szórakozásra. Emellett nem mindenkinek van türelme 3 vagy 4 órán át tartó történetet nézni. Ha nincs problémája sem az elsővel, sem a másodikkal, akkor a történelem leghosszabb filmjeinek választéka nem fogja megijeszteni. Nézd és élvezd, de ne számíts akcióra vagy izgalmas cselekményre. A filmek többnyire kísérleti jellegűek és dokumentumfilmek, és az átlag néző valószínűleg nem fogja értékelni őket.

10. Napóleon (1927) - 5 óra 30 perc

iz433qtmÉrtékelés Filmek keresése: 7,384
IMDb besorolás: 8,1

Abel Hans történelmi kasszasikere. Némafilm Napóleon életéről. Ez a huszadik század 20-as éveinek egyik legambiciózusabb előadása. Grandiózus dekorációk, innovatív technológiák - mindez akkoriban új volt. A film azonban nem sok sikert hozott alkotójának. Több filmstúdió megvásárolta és jelentősen csökkentette. Az amerikai pénztárakban a "Napoleon" változata legfeljebb 2 órán át tartott, az Egyesült Királyságban 7,5 volt. A pénztár elmaradt a várakozásoktól.

Manapság Abel Gans filmje a nézőket is érdekli. Azonban ma már egyértelmű, hogy a rendező saját forgatókönyve szerint forgatta, jelentősen elferdítette a történelmi tényeket és hozzáfűzött valamit. Tehát nem szabad a filmet életrajzinak tekinteni. Amikor a találékony filmrendezőt bírálták a történelmi pontatlanság miatt, a címet "Napóleonra, ahogy Hans látja" -ra változtatta. A 2000-es években a filmet újraszerkesztették, mivel folytatást találtak az archívumokban.

9. Sátáni tangó (1994) - 7 óra 12 perc

egmddlcnÉrtékelés Filmek keresése: 8,015
IMDb besorolás: 8,5

Tarr Béla magyar rendező alkotása. Sötét fekete-fehér film. Az utolsó napjait élő tanya lakóinak története. Idővel a föld használhatatlanná vált, az állatállományt el kellett adni. Az emberek nem tudják, mit tegyenek ezután. A legvállalkozóbb tervek szerint az eladásból átadott pénzzel elbújnak, de úgy is döntenek, hogy maradnak.

Szóbeszéd volt Irmish és Petrina visszatéréséről, akik 1,5 évvel ezelőtt tűntek el. Az emberek reménykednek. Úgy gondolják, hogy a "feltámadottak" képesek lesznek megmutatni nekik az üdvösség útjait. A film ellentmondásos véleményeket váltott ki, sokan közülük, akiknek tetszett. Ennek ellenére az élet nehéz pillanataiban nem szabad ezt nézni - ez túl nyomasztó.

8. A filippínó család evolúciója (2004) - 10 óra 47 perc

owtfiaphÉrtékelés Filmek keresése: 6,602
IMDb besorolás: 7,9

Készítette: Love Diaz rendező, a lassított mozi rajongója. Minden filmje legalább 4 órás, "A filippínó család evolúciója" minden rekordot megdöntött. Több mint 10 éve filmezik. Ez a Gallardo család drámai története. Ferdinand Marcos zsarnoki rendszere, polgárháború, küzdelem a túlélésért.A film egy dokumentumfilmre emlékeztet, a Gallardo család tagjainak életét a legapróbb részletekig mutatják.

Az igazgató nem használt külön világítást. Nemlineáris szerkesztéssel, filmek és digitális képek keverésével próbálta elérni a maximális természetességet. A forgatás olyan sokáig tartott, hogy még Diaz is elvesztette érdeklődését filmje iránt, és nem adott ki tévés változatot. Sajnos nem valószínű, hogy az egész filmet meg tudja nézni, nincs orosz fordítás sem. Bár ez a film a "nem mindenkinek" kategóriába tartozik, rajongói is vannak.

7. 1. kívül: Ne érintse meg a kezét (1971) - 12 óra 53 perc

ih4thmixÉrtékelés Filmek keresése: 7,492
IMDb besorolás: 7,90

Jacques Rivette francia rendező filmje. Ez egy kísérleti projekt, forgatókönyv nélkül forgatták. A film különféle történetekből áll, amelyek teljesen függetlenek egymástól. Noha van köztük valami közös - ez egy titokzatos szervezet, amelynek neve "13". A történetek középen végződnek, a nézők nem kapnak nyomokat. A filmet nehéz elolvasni, de nagyon jó minősítéssel rendelkezik. A kritikusok véleményei szintén többnyire pozitívak.

Rivettnek több javaslata is volt a film sorozatra bontására, de határozottan ellenezte. Ragaszkodott ahhoz, hogy „Out1. Ne érintsen a kezével ”csak a nagy képernyőn nézhető. Igaz, a film egyetlen fesztiválon sem jelent meg. 1973-ban Jacques kénytelen volt lerövidített verziót forgatni, ez 4 órán át tart és Out 1: Spectrum néven szerepel.

6. A világ leghosszabb és értelmetlen filmje (1968) - 48 óra

o0qiqnf0IMDb besorolás: 5,6

Anthony Scott, az angol rendező úgy tűnik, hogy szokatlan film készítésével különböztette meg magát a tömegtől, amelyet ő a legértelmetlenebbnek nevezett. Valószínűleg a hétköznapi emberek nem képesek megbecsülni egy ilyen ötletet, és megérteni, hogy milyen céllal forgatták "ezt"? A válasz egyszerű - kísérleti művészet, underground műfaj, de még egy ilyen film rajongói sem fogják megnézni. A film mozis szemétből, vágásokból, reklámokból áll. Most minden néző, aki megismerte Scott munkásságát, tudja, ahhoz, hogy híres legyen az egész világon, elég a legtévesztőbb ötletet életre kelteni.

5. Álmatlanság gyógyítása (1987) - 87 óra

zkbuydwtIMDb besorolás: 5,1

A filmet 19 évig tartották a leghosszabbnak, és még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült. John Henry Timmis amerikai rendező projektje IV. A főszereplő Lee Groban színész. Felolvassa azt a verset, amelyről a filmet elnevezték. Időről időre felváltják a "heavy metal" műfajú videoklipek és a pornó darabjai, így aludni aligha lehet. Az ősbemutatóra a Chicagói Művészeti Intézetben került sor. Meglepő módon az "Álmatlanság gyógymódja" nagy érdeklődést váltott ki a nézőkből, a terem megtelt.

4. Matrjoska (2006) - 95 óra

urmc2ua4IMDb besorolás: 4,40

Karin Herler német rendező dokumentumfilmje. 3 évig sikerült a leghosszabb filmek besorolásának tetején maradnia. A "Matrjoska" -ban nincs cselekmény és hangsor. A film egymást felváltó fényképekből áll. Természet, az ég, egy fiú, aki biciklizik ... A néző számára úgy tűnik, hogy a fotók megismétlődnek, de ez nem így van. Minden következő különbözik az előzőtől, de ezek a változások szabad szemmel nem láthatók.

A filmet először Frankfurt am Mainban, a Lumineel 2006 fesztiválon mutatták be. Az utcán egy LED-képernyőn mutatták be. Jelenleg csak DVD-n található.

3. Mozi (1984-…) - 208 óra

r04ia1o1Értékelés Filmek keresése: 6,253
IMDb besorolás: 6,2

Gerard Courant francia rendező filmje. Kis szakaszokból áll, amelyek mindegyike valamivel több mint 3 percig tart. Új epizód - új hős. Legtöbbjük híres ember. Ebben az időszakban megteheti, amit jónak lát: cigarettázhat vagy bankjegyet ehet. A filmet 1984-ben kezdték forgatni, pillanatnyilag nem világos, hogy Gerard befejezte-e projektjét vagy sem, időszakosan új epizódok jelennek meg, és a film egyre hosszabb. A színészek között orosz hírességek is vannak: Inna Churikova színésznő, Kirill Razlogov filmkritikus, Yulianna Semenova író és mások.

2. A modernitás örökre (2011) - 240 óra

fml41ghuIMDb besorolás: 6,4

A filmet a dán Superflex művészeti csoport forgatta. Nincs cselekménye, de a jelentése még mindig megvan.A "főszereplő" a Stora Enso Oyj faipari vállalat központja, amely Helsinkiben található. Az emberiség eltűnése után romos állapotba kerül.

Dokumentumfilm az idő múlásáról. Alig figyelte végig bárki, de hírnevet szerzett alkotóinak. A rekordot egy évig birtokolta.

1. Logisztika (2012) - 857 óra

okvt3j4nOrszág: Svédország

A film nézettségéről nincs adat, ez nem meglepő. 35 napig tart. A "Logisztika" szerzőit értetlenkedte a kérdés: hogyan jelennek meg a szerkentyűk a világon? Egy adott esetben ez a kifejezés nemcsak az elektronikus eszközökre vonatkozik, hanem élelmiszerekre, ruházatra és egyéb árukra is. Daniel Andersson és Erika Magnusson úgy döntött, hogy Kínába utazik, és valós időben követi az áruk teljes útját. A főszereplő egy elektronikus lépésszámláló.

Ez a projekt aligha nevezhető szórakozásnak, sőt a legunalmasabb filmek értékelése ő sem kapta meg, mert ez nem játékfilm. De pillanatnyilag az első helyen áll a világon időtartamát tekintve.

Hamarosan a Logisztikának meg kell adnia. Svédországban forgatják az Atmosphere című filmet, amely két művész történetét meséli el. Premiere 2020-ban lesz, egy már kiadott 7 órás trailerrel. A film 40 napos lesz.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet