itthon Technika A világ legdrágább fejhallgatója

A világ legdrágább fejhallgatója

Samsung Galaxy Buds, Apple AirPods 2 és mások 2020 legjobb fejhallgatója nem olcsók. De a luxusszegmens kollégáihoz képest szinte semmiért adják őket.

Minden további nélkül itt vannak fotók és árak a világ 10 legdrágább fejhallgatója.

10. Arca Edition Tormenta Cage fejhallgató fej

6450 dollárba került.

Arca Edition Tormenta Cage fejhallgató fej

Mi a közös a BDSM-ben és a fejhallgatóban? A Szürke ötven árnyalata sikere után megnőtt az érdeklődés a BDSM kellékei iránt, és a Ssense luxusüzlet sem állt félre. Felajánlotta a felhasználóknak egy tétel bőrszíjas fejhallgatót. Azok, akik viselik őket, engedelmesnek érezhetik magukat és bezárkózhatnak ebbe a szigorú bőr audiósisakba.

Ennek a fejfedőnek egy bőrszíja van, amely fültől fülig eltakarja a fejet, és még kettő, részben eltakarja az arcot, de nyílást hagy a száj számára, hogy a stop szó kimondható legyen. A márka nem vállal garanciát a BDSM fejhallgatókra. Művészeti tárgyként vannak elhelyezve, és korlátozott példányszámban kerülnek forgalomba. Tehát ha ilyenre vágysz, siess, amíg szétszereled.

9. Chanel fejhallgató

Ár - 7200 USD.

Chanel fejhallgató

Ezeket a drága és gyönyörű fejhallgatókat Karl Lagerfeld, a Chanel tervezője készítette, a Monster Audióval együttműködve. És mivel a Monster a prémium hi-fi hangjairól ismert, nem kell aggódnia a Chanel fejhallgató hangminősége miatt.

Fekete steppelt bőrből készült párnázott fejpántjuk van, a híres Chanel logóval ellátott bőr tokban vannak elhelyezve, és úgy néznek ki, mint egy divatos kiegészítő, amelyet a nyakán lehet viselni. Mivel a fülhallgató 7200 dollárba kerül, a tokot kuplungként viselheti, anélkül, hogy bárki észrevenné.

8. Végső hangtervezés Sonorous X

Ár - 7 970 USD.

Végső hangtervezés Sonorous X

Ezek a prémium minőségű fülhallgatók acélból és alumíniumból készülnek, és belül 50 mm-es dinamikus meghajtó található. 105 dB hangnyomást fejlesztenek ki, impedanciájuk 16 ohm, és 1,5 méteres levehető kábellel vannak felszerelve.

A Sonorous X egy gyönyörű fadobozban található, benne fényűző szőr, hogy drága tartalma ne karcolódjon meg.

A filmeket, videókat és dalokat át kell képzelni a tiszta hangzással és mély basszussal rendelkező Final Audio Design Sonorous X-tel. Kár, hogy kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ilyen drága kütyüt vásároljanak.

7. Dolce & Gabbana fejhallgató

A költség 9000 dollár.

Dolce & Gabbana fejhallgató

Két stílusos és ellentmondásos olasz tervező tudta, hogyan vonzza magára a figyelmet és ösztönözze luxusmárkája eladásait. 2015 őszi kollekciójában bemutattak egy Swarovski kristályokkal díszített fülhallgatót és egy koronát nekik.

Eleinte csak a divatbemutatónak szánták őket, de akkora felhajtást váltottak ki, hogy a divatház a FREND fejhallgató gyártójával együttműködve designer kollekciót indított.

Egy évvel később, amikor Rihanna készülő albumával ugratta rajongóit, egy pillanatfelvételt tett közzé Instagramján drága Dolce & Gabbana fejhallgatóval viselve, egy egyszerű üzenet kíséretében: „hallgatni az ANTI-t”. És az elbűvölő eszköz értékesítése azonnal megindult.

6. Rózsaarany fejhallgató

25 000 dollárba kerül.

Rózsaarany fejhallgató

Ezek rendes Apple Airpod-ok, de luxus csavarral. Nem kapja meg ezeket a fejhallgatókat a legújabb iPhone-okkal vagy bármely Apple termékkel, mert ez vitathatatlanul a legdrágább termék az Apple cég történetében. A világ egyik legdrágább fejhallgatója 18 karátos rózsaaranyból készült, így egyszerre egyaránt szerkentyű és dísz.

5. Monster Diamond Tears fejhallgató

Az árcédula 30 000 dollár.

Monster Diamond Tears fejhallgató

Oroszországban egy tisztességes autó áráért 18 karátos, aranyozott fejhallgatót kaphat, fekete fülbevalókkal ellátott fülbevalókkal. Megjelenésében ez a modell hasonló a Beats by Dre fejhallgatóhoz. De drágább darabokkal, amelyeket Sally Son koreai ékszertervező tervezett. A Monster Diamond Tears elkészítése több mint 100 órát vett igénybe.

„És ki fog ilyen extravagáns fejhallgatót viselni?” - kérdezheted. Lady Gaga, ki más?

4. Sennheiser Orpheus HE 1

A fejhallgató ára 80 000 dollár.

Sennheiser Orpheus HE 1

80 ezer dollárért vásárolhat új autót vagy egy kis lakást, miért költenék ennyi pénzt fejhallgatóra?

Lássuk, mit kap ezért az őrült pénzért.

  • Először is, a drága fejhallgató háza kezelt üvegből és ugyanabból a carrarai márványból készül, amelyet Michelangelo használt híres szobraihoz.
  • Másodszor, a fejhallgató frekvenciatartománya 8-100000 Hz, amely meghaladja az emberi hallás határait, és a hangrendszerekben mért legkisebb hangtorzítás (0,01% 1 kHz-nél, SPL 100 dB-nél).
  • Harmadszor: az Orpheus HE 1 integrálja a Cool A osztályú MOP-TRANSISTOR nagyfeszültségű erősítőt. Ez azt jelenti, hogy az impulzus pontossága messze felülmúlja az összes modern audio megoldást.
  • Negyedszer, a kerámia fejhallgató-átalakítók aranyozottak, a kábelek pedig ezüstözöttek a jobb vezetés érdekében.
  • Ötödször, maguk a fülhallgatók teste alumíniumból, bőrből és antiallergén velúrból készül.
  • Hatodszor, a Sennheiser Orpheus HE 1 magában foglalja a cső- és tranzisztoros erősítők előnyeit. Vákuumcsöveken keresztül csatlakoznak a rendszer házához, hogy megakadályozzák a belső és külső hangrázkódást.

Bár a Sennheiser Orpheus HE 1 vagyont ér, megtérülhet, ha Ön olyan ember, aki a művészetet a technológiával és a gyönyörű dizájnnal kívánja keverni különféle célokra.

3. Onkyo H900M

Ára 100 000 dollár.

Onkyo H900M

A világ 3 legnépszerűbb és legdrágább fejhallgatóját nyitja meg a Felkelő Nap földjéből származó, pazarul ékszerekkel díszített eszköz.

Lehet, hogy túl művészi és felháborító a mindennapi viselethez, de az Onkyo H900M valóban gyönyörű. Mindkét oldalon gyémántok díszítik, a jobb oldalon pedig egy további vörös rubingyűrű található.

A drágakövek és a kecses megjelenés mellett ez a termék kiváló hangminőséget és csodálatos hallgatási élményt kínál kedvenc zeneszámaihoz. Ezenkívül dobozban és csomagolásban készül minden ügyfél számára. Az Onkyo H900M fejhallgató egyedi gyártmányú, mert hetekig tart a kézi díszítés.

2. Fókusz utópia

120 000 dollárért megvásárolható.

Fókusz utópia

Ezeket a fejhallgatókat a 2017-es CES-en mutatták be. A Philippe Turner cég tapasztalt ékszerészei 6 karátos és 18 karátos arany gyémántokkal díszítették őket.

A kütyü eladásából származó pénz egy része a degeneratív betegségben szenvedő, 1. típusú gerincizom atrófiában szenvedő fiú, Louis Vizzini megmentésére szolgál.

Azok számára, akik meg akarják vásárolni a Focal Utopiát, közvetlenül kapcsolatba kell lépniük a céggel, mivel a fejhallgatókat nem sorozatgyártásban gyártják, és előrendelés szükséges.

Ennek ellenére a 120 000 dolláros árcédulában nincs benne a fejhallgató állvány, ami további 12 000 dollárba kerül.

1. Graff Diamonds Beats Dr. Dre

Az ára egymillió dollár.

Graff gyémántok x ütemek

Ezek a valaha készült legdrágább fejhallgatók. Ezek a brit Graff Diamonds ékszergyártó cég és a Beats Electronics márka együttműködésének eredményeként jöttek létre, amely már régóta kultusszá vált az audiofilek körében.

A fejhallgatót 112 karátos gyémánt díszíti a fülpárnákon, ez olyan luxus, amelyet kevés olyan híresség engedhet meg magának, mint DJ Skyblue vagy Lil Wayne.

A látványos kiegészítő elegánsnak tűnik, klasszikus minimalista dizájnnal és a legjobb hangminőséggel rendelkezik.De nem vagyunk biztosak abban, hogy népszerű lesz-e a milliárdosok körében, mert a fejhallgató élettartama általában korlátozott.

1 MEGJEGYZÉS

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet