itthon Film Filmek 2020 legjobban várt tudományos-fantasztikus filmjei

2020 legjobban várt tudományos-fantasztikus filmjei

2020-ban lehetőségünk lesz párhuzamos világokba nézni, vámpírokkal és szellemvadászokkal találkozni, vagy varázslatos gyógyfát találni. És mindezt a mozinak köszönhetően, amely sok jó tudományos-fantasztikus és fantasy filmmel ront minket.

A 2020-ban legjobban várt sci-fi filmek kiválasztásának valamennyi résztvevőjét a Kinopoisk felhasználói elvárásainak értékelése alapján rendezzük.

10. Karamora

o4ylxq1zMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. november 19
Műfaj: fantázia, thriller
Ország: Oroszország
Termelő: Danila Kozlovsky
Zene: ismeretlen

Oroszország egyetlen képviselője a 2020-as legjobban várt tudományos-fantasztikus filmek listáján a nézőket a 20. század elejének alternatív valóságába vezeti. Ahol anarchisták és vámpírok járnak el, és Danila Kozlovsky maga is kiáll, hogy megvédje az orosz társadalmat a vérszívóktól. Ki tulajdonképpen a kép rendezője.

Egyébként a "caramora" a világ legnagyobb szúnyogja, amely mérete (legfeljebb 15 cm) ellenére sem árthat az embernek, mivel a fogacska harmat, nem pedig vér gyűjtésére szolgál.

9. Wonder Woman: 1984

ct20j5ojMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. augusztus 13
Műfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA, Egyesült Királyság, Kanada, Mexikó, Spanyolország
Termelő: Patty Jenkins
Zene: Hans Zimmer

Az amerikai 80-as évek pezsgő légkörében a bájos Wonder Woman és az, akitől már nem várható, hogy életben látja, egyszerre két ellenséggel áll szemben - a varázslatos tárgyak gyűjtőjével, Max Lorddal és a megingathatatlan, vérszomjas gepárddal.

8. Szellemirtók: Örökösök

ltkuuvknMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. július 9
Műfaj: szépirodalom, akció, vígjáték
Ország: USA
Termelő: Jason Wrightman
Zene: Rob Simonsen

Amivel a nők nem birkóztak meg, talán a gyerekek is megbirkóznak. A Ghostbusters franchise újjáéledéséről szól.

Időrendi szempontból ennek a képnek a cselekvése a második rész eseményei után alakul ki. És az új színészi karakterekkel együtt meglátjuk a régi vadászokat - Peter Wenkmant (Bill Murray), Raymond Stantzot (Dan Aykroyd) és Winston Zeddmore-t (Ernie Hudson). Az öregedő Sigourney Weaver szintén ott lesz Dana Barrett néven.

7. A főszereplő

qi2jp3rvMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. július 2
Műfaj: szépirodalom, akció, vígjáték
Ország: USA
Termelő: Sean Levy
Zene: Christophe Beck

Te csak Deadpool voltál, és most videojáték-karakter vagy. Természetesen Ryan Reynoldsról van szó, aki a "Főszereplőben" szerény banki ügyintézővé vált.

Egy nap megtudja, hogy ő csak egy NPC (nem játszható karakter). A kiskorú "nem írók" képesek lesznek-e átírni kódjukat, hőssé válni és megmenteni számítógépes világukat?

A 2020-as évek egyik legjobban várt tudományos-fantasztikus filmje egy eredeti ötleten alapszik, és tekintettel Reynolds óriási színészi potenciáljára és arra, hogy Zach Penn dolgozott a forgatókönyvön (The Avengers, Ready Player One, X-Men 2 stb.), Akkor azt sugallják, hogy a "Főszereplő" lesz a nyár egyik slágere.

6. Morbius

ouxl2r2nMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. július 30
Műfaj: horror, tudományos-fantasztikus, fantázia
Ország: USA
Termelő: Daniel Espinosa
Zene: Jon Ekstrand

Idén nyáron Jared Leto kipróbálja a Marvel képregényből származó antihős - Michael Morbius zseniális tudós - álruháját. Ritka vérbetegségben szenvedő Morbius úgy dönt, hogy radikálisan alkalmazza kezelését. De a visszatérő egészséggel együtt kellemetlen mellékhatásokat kap fokozott vérszomj, vörös szem és agyarak formájában.

A Pókember egyik fő ellenzője nélkülözi a vámpírság klasszikus gyengeségeit - a fokhagyma, a szent víz, az imák és az ezüst iránti intoleranciát. Ez azt jelenti, hogy nem lesz olyan könnyű megbirkózni vele.

5. Artemis Fowle

0sjaulnlMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. május 28
Műfaj: kaland, tudományos-fantasztikus, fantázia
Ország: USA
Termelő: Kenneth Branagh
Zene: Patrick Doyle

Ő egy fiatal zseni, aki mindent kiszámít, 10 lép előre. Ő a bűnözői tehetségek ősi vonalának örököse. És be akarja támadni azt a világot, amelyet a hétköznapi emberek mondanak "ő nem létezik".

Ez Artemis Fowle története, merész rablása, varázslatos lények és emberek, akik akarva vagy akaratlanul kapcsolódnak ehhez a fenomenális gyermekhez.

4. Dante fene

c3rx5frsMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. október 31
Műfaj: horror, fantázia, thriller
Ország: USA
Termelő: Borisz Acosta
Zene: Aldo De Tata, Maria Eolani

A cselekmény közepén Dante áll, akinek kellemetlen pokoli utazás előtt áll Virgil kalauz kíséretében. Védi Dante lelkét, és megmutatja neki az Alvilág minden borzalmát és csodáját.

Boris Acosta olasz rendező szerint Dante pokolgépe nem dokumentumfilm. Ugyanakkor ez sem egy hétköznapi játékfilm. Ez "vizuális és narratív utazás, amelyet több mint 30 olasz és egyesült államokbeli tudós és művész mond el". Ennek a filmnek a fő célja Dante történetének egyszerű és érthető bemutatása, valamint az isteni vígjáték elolvasására való ösztönzés.

3. Dzsungel körutazás

quswzpcqMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. július 22
Műfaj: fantázia, akció, vígjáték
Ország: USA
Termelő: Jaume Collet-Serra
Zene: James Newton Howard

A legenda szerint valahol az Amazonas felső folyásán található egy varázslatos fa, amelynek gyógyító tulajdonságai vannak. Keresése során indul a bátor Lily Houghton (Emily Blunt) testvérével (Jesse Plemons) és Frank kapitánnyal (Dwayne Johnson), aki szereti a kalandokat és a pénzt. Azonban nem csak ez a szentháromság keres varázsfát.

Lily és társai vadon élő növény- és állatvilággal, ellenséges emberekkel, sőt misztikus jelenségekkel találkoznak.

2. Volt a másik világból

kszaljquMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. szeptember 3
Műfaj: fantázia, melodráma, vígjáték
Ország: Egyesült Királyság
Termelő: Edward Hall
Zene: Simon Boswell

Annyira halt meg - ez egyáltalán nem erről a filmről szól. Ő, vagy inkább szelleme, lehetőséget kapott arra, hogy kommunikáljon férjével, aki még mindig ebben a világban él. És most, balszerencse, újra nős!

"Várj egy percet, te szerencsétlen csapkod" - gondolta valószínűleg az előbbi. De hogy mit tett, és hogy férje-írója képes-e kijönni az alkotói válságból, és ugyanakkor a furcsa szerelmi háromszögből, megtudhatja szeptember 3-án.

1. Szörnyvadász

il0nyl4iMegjelenés dátuma RF-ben: 2020. szeptember 3
Műfaj: fantázia, akció
Ország: USA, Kína, Németország, Japán
Termelő: Paul W. S. Anderson
Zene: Paul Haslinger

Az azonos nevű játék adaptációja elárulja, hogy az Artemis hadnagy (Milla Jovovich) vezetésével a Földtől való edzett harcosok különítményének szembe kellett néznie a szörnyű lényekkel egy párhuzamos világban.

És csak a titokzatos Vadász (Tony Jaa) közbelépése teszi lehetővé a földlakók életben maradását és megtanulják, hogyan lehet hatékonyan és gyorsan megölni fantasztikus lényeket.

Melyik film premierjét halasztották el

„De mi van a Fekete Özvegyrel?” - felháborodhat egy olyan olvasó, aki ismeri az idei év egyik legjobban várt fantasztikus filmpremierjét. Ezzel a filmmel minden bonyolult. A COVID-19 koronavírus-járvány miatt a Disney stúdió bejelentette, hogy május 1-jétől határozatlan időre elhalasztják a "Fekete Özvegy" megjelenését a mozikban. Az április 30-ra tervezett orosz szabadon bocsátást is elhalasztották. Meddig nem ismert.

De azt várjuk és hisszük, hogy a szexi és erős Natasha Romanoff minden nehézséget elvisel, és még ebben az évben megjelenik a nagy képernyőkön.

A koronavírus kitörése miatt a "Mulan", az "Új mutánsok" és a "Gyors és dühös 9" premierjeit is elhalasztották.

1 MEGJEGYZÉS

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet