itthon Film Filmek 2020 legjobban várt filmjei

2020 legjobban várt filmjei

Az újévi tűzijáték elhalt, a bunda alatti heringet megették, és a "Sors iróniája" helyett itt az ideje valami újat látni.

És hogy előre eldönthesse a kívánt új filmeket, összeállítottuk a 2020-ra legjobban várt filmek listáját. A Kinopoisk és az IMDb oldalak 2020-as premierjeinek listáját vették alapul.

20. 1917

1917, film 2020, bemutató dátumaMűfaj: katonaság, történelem, dráma
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Sam Mendes
Zene: Thomas Newman
Időtartam: 119 perc

Kiadási dátum: Január 30

Az egyik Oscar-jelölt filmek végül Oroszországba került. Az első világháborúról szóló dráma, olyan dráma, amelyet mintha egyetlen lövésként forgattak volna, két fiatal brit katonával együtt füsttől és vértől árasztó árkokba sodorja a nézőt.

A főszereplőket az ellenséges területre küldik egy fontos üzenettel a zászlóalj számára, amely bejuthat a német "húsdarálóba".

A két fiatal britnek együtt el kell érnie társaival és le kell állítania a támadást egy hihetetlen versenyben az idővel és a leküzdhetetlen nehézségekkel szemben.

19. Ragadozó madarak: Harley Quinn fantasztikus története

Ragadozó madarak: Harley Quinn lenyűgöző történeteMűfaj: akció, krimi, kaland
Ország: USA
Termelő: Katie Yan
Zene: Daniel Pemberton
Időtartam: 109 perc

Kiadási dátum: Február 6

Utoljára Margot Robbie-t láthattuk, amikor a ravasz Harley Quinn szinte reménytelen kalandba kezdett az Öngyilkos osztagban. Tehát mi történik, amikor csatlakozik a ragadozó madarakhoz, a DC Univerzum kalandorokból álló női csapatához? Harley mellett ide tartozik a Fekete Kanári, a Huntress és Rene Montoya.

Nem tudok rólad, kedves olvasók, de egy kicsit sajnálom még a főgonosz Black Mask-ot (Ewan McGregor) is. Nem valószínű, hogy a múlt életéből származó összes Jedi-trükkje segít szembeszállni az ilyen kétségbeesett hölgyekkel.

18. Uraim

UrakMűfaj: akció, vígjáték, krimi
Ország: USA
Termelő: Guy Ritchie
Zene: Christopher Benstede
Időtartam: 113 perc

Kiadási dátum: Február 13

A Bátor Kelet felől Guy Ritchie visszatért Európába, és egy krimi vígjátékot forgatott arról, hogy egy londoni drogos lord megpróbálja eladni birodalmát az oklahomai milliárdosoknak. Lélekben ez a film olyan Richie remekművekhez fog közel állni, mint a "Zár, készlet, két hordó" és a "Big Jack".

Colin Farrell, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding és Michelle Dockery szerepelt az Uraim c.

17. Sonic a filmekben

Sonic a mozibanMűfaj: fikció, fantázia, akció, kaland
Ország: Kanada, Japán, USA
Termelő: Jeff Fowler
Zene: Junkie Ex-El
Időtartam: 100 perc

Kiadási dátum: Február 20

Február nagylelkű lesz érdekes filmekkel, ebben a hónapban pedig a világ leggyorsabb sündisznójának kalandjait láthatjuk.

A klasszikus videojáték adaptációjának első trailere felkeltette a Sonic rajongók haragját szerte a világon, és a Paramount Pictures ígéretet tett arra, hogy frissíteni fogják a karakter megjelenését.

Ez oda vezetett, hogy a festmény megjelenését 2019-ről 2020-ra halasztották.És jó okkal, mert az átalakított Sonicot tartalmazó, 2019 novemberében kiadott frissített előzetes jóváhagyásra került. Csak remélni tudjuk, hogy a szupergyors kék sündisznó és a gonosz Dr. Robotnik közötti konfrontációról szóló teljes film nem fog csalódást okozni a nézőknek.

16. Vér

VéraláfutásosMűfaj: fikció, fantázia, akció
Ország: USA
Termelő: Dave Wilson
Zene: Steve Jablonski
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Február 20

Igen, kedves olvasók, nehéz választani, hogy melyik filmet nézzük meg először: "Sonic" vagy "Bloodshot", Vin Diesel a főszerepben. Hollywood egyik legbrutálisabb kopasz foltja nem változtatja meg szerepét, és ismét egy szigorú és hallgatólagos hős, egy igazi gyilkológép álcájában jelenik meg.

Kezdetben ez a szuperkatona, az amerikai hadsereg kísérleteinek eredménye, nem emlékszik semmire a múltjából. Az emlékmaradványok azonban folyamatosan zavarják, végül eszébe jut az a férfi, aki megölte Bloodshotot magát és feleségét. A bosszúmániás hős kiszabadul.

15. Csendes hely 2

Csendes hely 2Műfaj: horror, thriller
Ország: USA
Termelő: Krasinski János
Zene: Marco Beltrami
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: 19 március

John Krasinski rendező visszatér a nagy sikerű A csendes horrorfilm folytatásának élére. A második rész eseményei az első film eseményei után azonnal kibontakoznak.

Az első előzetes alapján ítélve kapunk néhány visszatekintést is az invázió kezdetéről.

14. Mulan

MulanMűfaj: dráma, akció, fantázia
Ország: USA
Termelő: Nicky Caro
Zene: Harry Gregson-Williams
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Március 26

Az "Oroszlánkirály" remake film után a Disney átvette a "Mulan" rajzfilm adaptációját, és meghívta Liu Yifei-t Kína megmentőjének szerepére. A főszereplő keresése egyébként nagyon sokáig tartott, magas követelményeket támasztottak vele szemben, például a harcművészetek magabiztos elsajátításával, a közönség elismerésével és az angol nyelv biztos tudásával.

Nem tudjuk, hogy csalódni fog-e vagy örömmel tölt el, amikor azt mondjuk, hogy a sárkány Mushu nem szerepel a filmben.

13. Új mutánsok

Új mutánsokMűfaj: horror, fantázia, akció
Ország: USA
Termelő: Josh Boone
Zene: Mike Mogis, Nat Walcott
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Április 2

Ebben a projektben Josh Boone rendező számos fiatal sztárt hozott össze: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams és Charlie Heaton.

Az új mutánsok útját félelem övezi, amikor felfedezik képességeiket, miközben egy titkos katonai létesítményben vannak bezárva.

12. Hegfelszín

Arc egy heggelMűfaj: életrajzi, drámai, thriller
Ország: USA, Kanada
Termelő: Josh Trunk
Zene: ismeretlen
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Április 2

Különböző időkben a híres gengszter Al Capone-t olyan színészek alakították, mint Robert De Niro, Ben Gazzara és Stephen Graham. Itt az ideje, hogy újra testet öltsön, mint ő és Tom Hardy.

Ennek az Al Capone emlékeire épített képnek semmi köze sincs az 1982-es, Al Pacino főszereplésével készült, azonos nevű filmhez.

11. Nincs idő meghalni

Nincs idő meghalniMűfaj: akció, thriller, kaland
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Carey Fukunaga
Zene: Hans Zimmer
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Április 9

A 25. James Bond-film, Daniel Craig főszereplésével, ötödik és (vélhetően) utolsó reinkarnációja 007-ben. A történetben még ő is nyugdíjas különleges ügynök. És híres száma a Lashana Lynch által játszott ügynökhöz került.

De Bond régi barátja, Felix Leitner, a CIA ügynöke ismét felhívja a régi emlékezetéből, hogy megmentse a világot. Hogyan ne válaszoljak itt?

10. Fekete Özvegy

Fekete ÖzvegyMűfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA
Termelő: Kate Shortland
Zene: Alexander Desplat
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Április 30

Az Amerika kapitány: polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódó előzmény Scarlett Johansson fekete özvegyére összpontosít.

Találkozója lesz nemcsak egy másik fekete özvegyasszonnyal, hanem az ellenfelek mozgását tökéletesen lemásoló Taskmasterrel és a Vörös Gárdával is (akit David Harbor alakít a Stranger Things-ből).

9. A nő az ablakban

A nő az ablakbanMűfaj: thriller, krimi, nyomozó
Ország: USA
Termelő: Joe Wright
Zene: Danny Elfman
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Május 14

Joe Wright azonos nevű regényének filmadaptációját Joe Wright melodráma mester rendezte, a cselekményt pedig Tracy Letts írta.

Amy Adams alakította Anna Fox pszichológust, aki agorafóbiában szenved, és saját házának ablakából figyeli. Egy nap szemtanúja, hogy brutális bűncselekmény történt szomszédai házában.

De talán minden nem úgy van, mint amilyennek látszik, vagy Anna bánásmódja miatt az agya elkezdett "szemtelenkedni"?

8. Wonder Woman: 1984

Wonder Woman: 1984-es premier dátumMűfaj: fantázia, akció, kaland
Ország: USA, Egyesült Királyság, Kanada, Mexikó, Spanyolország
Termelő: Patty Jenkins
Zene: Hans Zimmer
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Június 4-én

A Wonder Woman-t ezúttal egy nő-gepárd (a filmben gepárdnak hívják) áll majd szembe, amelybe Minerva régész (Kristen Wiig) egy ősi műtárgy hatása alá került.

Diana megismerkedik első szerelmével - Steve Trevorral is. És ha emlékszel, hogy az első részben meghalt, akkor igazad lesz.

7. A főszereplő

Főszereplő, 2020 filmMűfaj: fantázia, akció, vígjáték
Ország: USA
Termelő: Sean Levy
Zene: Christophe Beck
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Július 2

Ebben a vígjátékban Ryan Reynolds egy nyílt világú videojátékban egy le nem írt, nem játékos jellegű (NPC) banki pénztárnokot játszik. Hirtelen felébred öntudata, és a másodlagos hős úgy dönt, hogy sorsát, egyúttal a világ sorsát is a saját kezébe veszi.

Számítson sok ironikus humorra és akcióra, amelyekről Ryan Reynolds legújabb projektjei híresek.

6. Felső fegyver: Maverick

Felső fegyver: MaverickMűfaj: akció, dráma
Ország: USA, Hong Kong
Termelő: Joseph Kosinski
Zene: Harold Faltermeier, Hans Zimmer
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Július 16

Várta a Top Gun folytatását? És most, 31 év után itt van! A filmről nem sokat tudni, azon kívül, hogy Hollywood legkeresettebb fiatal színészeit vonzza be - köztük Miles Tellert, aki Goose fiát, Glen Powellt és Lewis Pullmant alakítja majd. És a "Maverick" -ben ott lesz Val Kilmer, a főszereplő régóta vetélytársa.

És természetesen látni fogjuk az öreg Tom Cruise-t, aki nemcsak repülni fog, hanem motorozni is fog, minden filmje nem teljes e tevékenység nélkül.

5. Bill és Ted

Bill és Ted 2020 megjelenési dátumaMűfaj: fantázia, vígjáték, zene
Ország: USA
Termelő: Dean Parisot
Zene: Mark Isham
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Augusztus 20

Bill S. Preston, Esq (Alex Winter). és Ted "Theodore" Logan (Keanu Reeves) felnőttek, de kalandjaik még nem értek véget.

Ebben a folytatásban Billt és Tedet meglátogatta valaki a jövőből, és elmondták nekik, hogy a világ megmentése érdekében létre kell hozniuk egy dalt. Kihívás elfogadva!

4. Tegnap este Sohóban

Tegnap este a Soho filmbenMűfaj: horror, thriller, dráma
Ország: Egyesült Királyság
Termelő: Edgar Wright
Zene: ismeretlen
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Szeptember 24

Edgar Wright első horrorfilmjében olyan feltörekvő fiatal sztárok szerepelnek, mint Anya Taylor-Joy és Thomasin Mackenzie, valamint olyan legendás veteránok, mint Diana Rigg és Terence Stamp.

A cselekmény közepén egy fiatal lány áll, aki hirtelen Londonba kerül a 60-as években, és találkozik bálványával, a híres énekesnővel. Ez a város azonban nem az, aminek látszik, és a játékok idővel rosszul végződnek.

Wright azt állította, hogy olyan projektek ihlették, mint a Ne nézz most és az undor a kép készítésekor.

3. BIOS

BIOS-film 2020Műfaj: kitaláció
Ország: Egyesült Királyság, Egyesült Államok
Termelő: Miguel Sapochnik
Zene: Gustavo Santaolaglia
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: Október 1-jén

Tom Hanks ismét sírásra készteti a közönséget, amikor egy betegesen feltalálót játszik - és utoljára a poszt-apokaliptikus Földön maradt embert -, aki robotot hoz létre, hogy megvédje kutyája életét, amikor meghal. Olyan aranyos lesz ez a robot, mint mondjuk Wilson? Az idő fogja megmondani.

A film rendezőjének, Miguel Sapochniknak epikus folytatása van, különösen a televízióban. Ő rendezte a "Trónok játékában" a "Bastards Battle" című híres epizódot.

2. Örök

ÖrökMűfaj: fikció, fantázia, akció
Ország: USA
Termelő: Chloe Zhao
Zene: Ramin Javadi
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: November 4-én

A Marvel filmfranchise 25. szalagja egy olyan teremtmény tökéletes fajának történetét meséli el, akik megvédik a földieket gonosz deviántársaiktól. A film számos híres nevet tartalmaz, Angelina Jolie-tól és Salma Hayektől Richard Maddenig és Keith Haringtonig.

1. Dűne

A Dune 2020 legjobban várt filmjeMűfaj: fantázia, dráma, kaland
Ország: USA, Magyarország, Kanada
Termelő: Denis Villeneuve
Zene: Hans Zimmer
Időtartam: ismeretlen

Kiadási dátum: December 17

Denis Villeneuve rendező több mint 30 évvel azután fogadta el a kihívást, hogy Frank Herbert sci-fi eposzát újra adaptálja, miután David Lynch ugyanezt megpróbálta megtenni 1984-ben, és sok néző elmaradt a várakozásoktól.

Timothy Chalamet a 15 éves Paul Atreides-t, Oscar Isaac és Rebecca Ferguson pedig szüleit, Leto herceget és Lady Jessicát alakítja. Harkonnen báró szerepe Stellan Skarsgardé lett.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet