itthon Film Filmek 2020 legjobban várt horrorfilmjei

2020 legjobban várt horrorfilmjei

A legfélelmetesebb horrorfilmek vonzzák azokat, akik rendkívüli félelmet akarnak átélni. Az idegtudósok egyetértenek abban, hogy a horrorfilmeknek köszönhetően az ember megkapja az életben hiányzó érzelmeket, nevezetesen az adrenalin hormont (epinefrin).

Várható filmeka tíz legjobbunk közé várják a horror műfaj minden rajongója. Ez a műfaj szilárdan meghonosodott a moziban, és az alkotók minden évben új termékekkel örvendeztetnek meg bennünket. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a 2020-as évek legjobban várt és kiadott horrorfilmjeivel.

Olyan filmek, amelyek még nem jelentek meg

10. Saw: Spiral (2020)

jyceoqeyKiadási dátum: Május 14
Műfaj: thriller, horror, detektív
Ország: USA
Termelő: Darren Lynn Bousman
Zene: Charlie Clouser

A "Fűrész: spirál" című film kiadására Oroszországban, május 14-én kerül sor. Ismeretes, hogy a film aktív fejlesztését Peter Goldfinger és Josh Stolberg forgatókönyvírók folytatták. Kezdetben az új alkatrész kiadását október 23-ára tervezték, de ennek köszönhetően koronavírus az alkotók úgy döntöttek, hogy elhalasztják a megjelenés dátumát. A Spiral a Saw univerzum 9. filmje lesz, amely 2004 óta az egyik leghosszabb franchise.

Egész életében Zeke Banks rendőrségi nyomozó, aki megpróbál elmenekülni apja, a rendvédelmi szervek veteránja árnyékából. Ha egyszer ilyen esélyt kap ... Az impulzív és ambiciózus Zeke-t és párját nehéz feladattal bízzák meg - a múlt bűneire emlékeztető brutális sorozatgyilkosságok kivizsgálására ... Tehát egy baljós játék közepette találják magukat.

9. Szarvasagancs (2020)

i5ocbevsKiadási dátum: Április 17
Műfaj: horror nyomozó
Ország: USA, Kanada, Mexikó
Termelő: Scott Cooper
Zene: Javier Navarrete

Az agancs sci-fi horrorfilm Nick Antosky "Csendes fiú" című novellája alapján készült, amelyet a Guernica magazin adott ki. A forgatás nem tartott sokáig - a film forgatását 2018. október 1-jén kezdték, és ugyanezen év november 20-án fejezték be. A megjelenés április 17-én esedékes - nos, várjuk és reméljük, hogy Guillermo del Toro meg fog lepni minket! A történet félelmetesnek ígérkezik.

Különös események zajlanak az iskolás házában, de ő nem siet erről másoknak. Egy empatikus tanár arra gyanakszik, hogy a fiú veszélyben van, és rendőrtestvérét kéri, hogy segítsen neki eloszlatni a gyanúkat. Idővel rájönnek, hogy nem ártalmatlan gyermekkori félelmekkel foglalkoznak - valami baljóslatú lappang a ház falai között ...

8. Vadászhold (2020)

bxgk4wttKiadási dátum: Március 24
Műfaj: borzalmak
Ország: USA
Termelő: Michael Kaissi
Zene: Alexander Taylor

A streaming szolgáltatásokhoz és DVD-re március 24-én érkező, Thomas Jane veterán horrorfilm főszereplésével készült horror-horrorfilm készül fel, hogy megtörje a formát a cselekményből. A 90-es évek hagyományai szerint előadott "Vadász Hold" című film 2 műfajt ötvöz: otthoni inváziót és a vérfarkasokról szóló horrort.

A tizenéves lányok örülnek, hogy szüleik nincsenek a városban, mert lehetőségük van bulit rendezni! De még mindig nem is sejtik, hogy hogyan fog végződni a pártjuk ... A lányoknak nemcsak falusi erőszakoskodók bandájának, hanem szörnyeknek is ellen kell állniuk,leselkedik a sötétben Előre meggondolhatja, ki lesz veszélyesebb - fogas vérfarkasok vagy fagyos fiúk ...

7. Hullaház (2020)

lom2cqrvKiadási dátum: Augusztus 20
Műfaj: thriller, horror
Ország: Paraguay
Termelő: Hugo Cardoso

A paraguayi filmet június 20-án mutatják be, és előtte részt vesz a közelgő Sundance-en. Hugo Cardoso rendező szerint a "Morgue" igaz történeten alapszik, ami minden bizonnyal növeli varázsát. Figyelemre méltó, hogy Paraguayban a mozgóképek pénzügyi szempontból megkerülik az olyan bruttó filmeket, mint az "It 2" és az "Annabelle átka 3". Alig várjuk, hogy értékeljük ezt a remekművet.

Az éjszakázás a hullaházban nem szórakoztató a gyenge szívűek számára, és sok tinédzser álma. Az ember őrként dolgozik a hullaházban - na, jobb lenne, ha ezt nem tenné ... Óráján ijesztő dolgokkal találkozik - a túlvilági entitás okkal jelent meg, saját ellenséges terve van ...

6. Tengeri paraziták (2020)

tzlcbwmtKiadási dátum: Április 2
Műfaj: fantázia, horror
Ország: USA, Egyesült Királyság, Svédország, Belgium, Írország
Termelő: Nisa Hardiman
Zene: Christoffer Franzen

A Tengeri paraziták egy víz alatti horrorfilm, Nisa Hardiman rendezésében. Az eredeti "Tengeri láz" cím úgy hangzik, mint "Tengeri láz", bár a lokalizált orosz név pontosabb, tekintve, hogy a film tengeri szörnyekről szól. A horror életkora 18+, ami várhatóan nem gyenge idegzetű filmeknél.

A cselekmény epicentrumában Siwon hallgató áll, az intézetben tengerbiológiát tanul. A lány először talál egy igazi hajó fedélzetén, amely vitorlát indít. Első fő feladata a környezeti előrejelzések tesztelése és megalkotása. A lány szereti a munkáját, de valami elkezdi ijeszteni ... Siobhan észreveszi, hogy valami gyorsan behatol a hajóba ...

5. A varázslat. 32. ház (2020)

eyr2qqmiKiadási dátum: Április 9
Műfaj: borzalmak
Ország: Spanyolország
Termelő: Albert Pinto
Zene: Frank Montacel, Lucas Peire

A várható spanyol horrorfilm, az átok. A 32-es ház valós eseményeken alapszik. A filmkészítők felkérnek bennünket, hogy találjunk meg egy történetet, amely Amitville előtt történt - meglehetősen érdekes módon hangzik.

70-es évek eleje. Új életet kezdeni a család egy tágas lakásba költözik, amely egy nagyvárosban található. Semmi sem változott a házban, mióta a korábbi tulajdonosok laknak benne. A család nagyon hamar rájön, hogy valami szörnyűség leselkedik erre a házra - valami, ami megbénult nagyapján keresztül kommunikál velük. A család csak egy esetben mehet ki a házból - ha megoldja a 32. ház rejtélyét.

4. Vadászat (2020)

j4iezsmsKiadási dátum: Március 13
Műfaj: akció, horror, thriller
Ország: USA
Termelő: Craig Zobel
Zene: Nathan Barr

A botrányos thriller a "Doomsday" és a "Get Out" alkotóitól, amelyeket a világ március 13-án láthat, az oroszországi premier ugyanabban az évben lesz, de a pontos dátum nem ismert. Pletykák szerint a film eredetileg Vörös és kék címet kapta, de ezt a címet később a Universal elutasította.

Az intenzív thriller 12 idegen történetét meséli el, akik valamilyen ismeretlen okból egy mély erdőben találták magukat. Egyikük sem tudja, hogy kerültek ide és hol vannak. A szegény ösztöndíjasok még mindig nem sejtik, hogy hamarosan játékká válnak ... Felesleges valakit segítségül hívni.

3. Antebellum (2020)

sdyw2amyKiadási dátum: Április 30
Műfaj: thriller, fantázia, dráma
Ország: USA
Termelő: Christopher Renz, Gerard Bush

A filmről keveset tudunk, csak a premier után tudjuk értékelni, amelynek április 30-án kell lennie. A cselekmény epicentrumában az író lesz. A túléléshez meg kell oldania egy rejtélyt.

Veronica valahogy a múltban találja magát, az amerikai polgárháború idején. Itt nincsenek kiváltságai, éppen ellenkezőleg, kiderül, hogy az ültetvény rabszolgája, és megfosztják jogaitól. Az írónőnek meg kell értenie, hogyan került ide, hogy visszatérjen az idejéhez.

Filmek, amelyeket már megnézhetsz

2. Világítótorony (2020)

rwaqbm1pKinoSearch: 7.2
IMDb: 7.7
Műfaj: horror, dráma, fantázia
Ország: USA, Kanada
Termelő: Robert Eggers
Zene: Mark Corven
Időtartam: 109 perc

Még a színészek játékáról sincs értelme - durranással birkóztak meg szerepükkel, a profizmus minden lövésben érezhető. Pattinson és Dafoe karizmatikus, érzelmes párost alkottak - egy bizonyos ponton elkezdesz hinni az őrületükben. Eleinte a lehető leghamarabb meg akarja tudni, milyen titkokat rejteget a tengerész gondnoka és az élet által lesújtott asszisztense, de a "Majak" film 60 perc után mindent megtud róluk, nos, vagy szinte mindenről ...

Új-Anglia partja, 1890. Ephraim Winslow nehéz munkát talál magának - egy eldugott szigeten a világítótorony-parancsnok parancsát kell teljesítenie. Dolgoznia kell a szakállas és szigorú Thomas Wake-szel - itatóval. Wake rabszolgaként kezeli a srácot, és megtiltja neki, hogy felmásszon a világítótorony tetejére. Ephraim Thomas mellett kezd alkoholt fogyasztani - és vagy hallucinálni kezd, vagy semmi nem történik a szigeten.

1. Gretel és Hansel (2020)

i3wbiliuKinoSearch: 5.8
IMDb: 5.4
Műfaj: fantázia, horror, thriller
Ország: USA, Dél-Afrika, Kanada, Írország
Termelő: Oz Perkins
Zene: Robin Cooder
Időtartam: 87 perc

A filmkészítők külön köszönetet érdemelnek - képesek voltak ijesztő hangulatot teremteni. A "Gretel és Hansel" egy átírt mese a Grimm testvérek tollából. A film cselekménye egy független és erős lány, Gretel kialakulását tükrözi - kicsi korától kezdve érezni fogja a patriarchátus nyomását, de nem hajlik a rendszer alá, hanem önmagát igyekszik megismerni.

Élelmet keresve Gretel és testvére, Hansel az erdőbe mennek. Még nem sejtik, hogy az ördög konyhájából kell megkóstolniuk a főzetet, és végig kell járniuk a pokol összes körét. A séta rémálommá válik számukra.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet