itthon Film Filmek Minden idők legszexisebb filmjei

Minden idők legszexisebb filmjei

A szexi háttérrel rendelkező filmek gyorsabban dobognak a szívben, gyorsabban vezetik át a vért az ereken, és közös megtekintésre ajánlottak (nincs gyerek).

És a csalódás elkerülése érdekében íme egy válogatás minden idők 10 legszexisebb filmjéből. Az Esquire férfimagazin szerkesztõinek véleményén alapul.

10. Ki az autóból (2014)

m52bdpjk

Műfaj: fantázia, thriller, dráma
Kinopoisk minősítés: 7.1
IMDb besorolás: 7.7
Ország: Egyesült Királyság
Termelő: Alex Garland
Zene: Geoff Barrow, Ben Salisbury

Beleszeret az ember egy androidba? És ha igen, hova vezet? A „Ki az autóból” megpróbálja megválaszolni ezeket a kérdéseket.

A kép megtekintése után világossá válik: ha mégis megtörténik a gépek felkelése, akkor a fő fegyverük valószínűleg a szex lesz.

9. Titkos vonzerő (2012)

1nlj13fv

Műfaj: dráma, melodráma
Kinopoisk minősítés: 6.6
IMDb besorolás: 6.2
Ország: Ausztrália, Franciaország
Termelő: Anne Fontaine
Zene: Christopher Gordon

Az elmúlt évtized egyik legjobb erotikus filmje - merész pillantás a tiltott szerelemre, de nem homoszexuális pár, hanem szinte rokonok. Naomi Watts és Robin Wright elválaszthatatlan hősnők megszeretik egymás fiait. Ez furcsa, a társadalom elítéli, de képtelenek ellenállni a vonzásnak.

És amikor a svéd családnak ez ausztrál hasonlósága mások számára is ismertté válik, nemcsak a barátnők élete, hanem a fiaik jövője is veszélyben van.

8. Holdfény (2016)

fzqn43bq

Műfaj: dráma
Kinopoisk minősítés: 6.1
IMDb besorolás: 7.4
Ország: USA
Termelő: Barry Jenkins
Zene: James Laxton

Ez a film egy fekete bőrű Chiron történetét meséli el, a serdülőkortól a felnőttkorig. Egy fiú, egy fiatal férfi, egy férfi keresi önmagát egy olyan társadalomban, amely keveset ad és sokat követel. A nehéz élet iskolája után is tele van felfedezetlen gyengédséggel, és ezt hangsúlyozzák a kép elnémított meleg és neon színei.

A holdfényben nincs helye a vulgaritásnak, ez egy nyugodt és érzéki kép, amely szokatlan hajlamokkal fedi fel a sötét bőrű introvertált világot.

7. Tehetséges Mr. Ripley (1999)

hx2y1sgr

Műfaj: thriller, dráma, krimi
Kinopoisk minősítés: 7.7
IMDb besorolás: 7.4
Ország: USA
Termelő: Anthony Minghella
Zene: Gabriel Yared

Míg a Titanic először akkor juthat eszedbe, ha "szexuális feszültségre gondolsz egy hajón", ennek semmi köze a "The Tehetséges Mr. Ripley-hez".

Ez a film fiatal, gazdag, rohanó tempójú emberekről és az ambiciózus Tom Ripley-ről szól, aki bármilyen módon meg akarja foglalni a helyét a "milliomosok napja" alatt. Tele van botrányokkal, de a szexuális kémia is a három fő csillag: Jude Law, Matt Damon és Gwyneth Paltrow között.

6. Super Mike (2012)

wfwkypi3

Műfaj: dráma, vígjáték
Kinopoisk minősítés:
IMDb besorolás:
Ország: USA
Termelő: Steven Soderbergh
Zene: Alice Russell, Countré Black et al.

Ha számodra a "legszexisebb film" fogalma szorosan összefügg a gyönyörű meztelen férfi testekkel, akkor a "Super Mike" nem okoz csalódást. Ez egy történet egy tapasztalt sztriptíztáncosról (Channing Tatum), aki megtanítja a kezdő sztriptíz Adamnek (Alex Pettifer), hogyan kell viselkedni a színpadon.

A Hollywood Reporter azt állítja, hogy Super Mike "férfi szépség, szívvel és izmokkal". Nézzük meg?

öt.Darkham Bulls (1988)

on1qyze2

Műfaj: melodráma, vígjáték, sport
Kinopoisk minősítés: 6.6
IMDb besorolás: 7.1
Ország: USA
Termelő: Ron Shelton
Zene: Michael Convertino

Tapasztalt baseball játékos, Crash Davis csatlakozik a Darkham Bullshoz, egy fiatal, feltörekvő játékos, Abby edzőjeként. Azonban közöttük van egy rajongó a csapatért, amelynek már sikerült ágyba hoznia Abbyt, és most megpróbálja megszerezni Crash-et,

A baseballról és minden ezzel kapcsolatos filmek nem állnak olyan közel az orosz közönséghez, mint az amerikai közönséghez. Kevin Costner, Susan Sarandon és Tim Robbins (szerelmi háromszög: "tréner-rajongó-tréner-kórterem") kémia azonban ezt a filmet minden idők romantikus slágerévé teszi.

4. Jennifer teste (2009)

ef0kfda2

Műfaj: horror, vígjáték
Kinopoisk minősítés: 5.6
IMDb besorolás: 5.2
Ország: USA
Termelő: Karin Kusama
Zene: Stephen Barton, Theodore Shapiro

Előtte - a "tizenéves horror" alműfaj fényes képviselője, és Karin Kusama amerikai rendező egyik első műve ("Aeon Flux", "Chicago on Fire", "The Man in the High Castle" stb.).

A cselekmény közepén - a pompomlány-csapat tagja, egy démon (Megan Fox) megszállva, és a legjobb barátnője, akinek meg kell találnia a módját, hogy kiűzze a gonosz szellemeket a szegény testéből.

3. Dadus (2017)

ix0w5ido

Műfaj: horror, vígjáték
Kinopoisk minősítés:
IMDb besorolás:
Ország: USA
Termelő: McG
Zene: Douglas Pipes

Cole kisfiú, nem népszerű társainál, és lenyűgöző szőke dada a legjobb barátok. A dadának azonban van egy titka, amelyet egyelőre elrejt az osztályából. Végül is valójában hidegvérű gyilkos, aki magát a Sátánt szolgálja.

Igen, a horrorfilmek szexi hősnői nem ritkák, de a dada nem hétköznapi lány. És ha ehhez a fekete humorhoz hozzáteszi a kultikus horrorfilmekre való nagyszámú hivatkozást és a jó szereposztást, akkor világossá válik, miért döntött úgy Esquire, hogy ezt a filmet a legjobb szexfilmek közé sorolja.

2. engesztelés (2007)

urdxumbg

Műfaj: dráma, melodráma, katonaság
Kinopoisk minősítés: 7.9
IMDb besorolás: 7.8
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország, USA
Termelő: Joe Wright
Zene: Dario Marianelli

Két dúsgazdag családból származó nővér csendes élete hirtelen véget ér, amikor közülük a legfiatalabb, a 13 éves Briony erőszak-kísérlettel vádolja idősebb nővére kedvesét.

Ebben a nagyszabású filmtörténetben, amely a második világháború hátterében játszódik, Keira Knightley és James McAvoy forró dátumot élvez a film egyik legmelegebb jelenetének egyikében.

1. Lángoló lány portréja (2019)

ztlvuivk

Műfaj: dráma
Kinopoisk minősítés: 7.2
IMDb besorolás: 8.2
Ország: Franciaország
Termelő: Celine Syamma
Zene: Jean-Baptiste de Lobier, Arthur Simonini

Ez a szelíd és szenvedélyes francia film vonzó lesz azok számára, akiket érdekelnek a gyönyörű nők, a gótikus légkör és az azonos neműek szerelmének témája.

A film a 18. század végén játszódik. A főszereplő, Marianne művésznő egy kis bretagne-i szigetre érkezik, hogy lefestesse Eloise lány portréját, amelyet el kell küldenie a vőlegényének. Az eljegyzés ellen tiltakozva azonban Eloise nem volt hajlandó pózolni más művészek előtt, Marianne-t pedig sétatársaként mutatják be.

Egy fiatal arisztokrata, aki gazdag birtokába van zárva, mint egy madár a ketrecben, és megszokta a szabadságot, Marianne fokozatosan közelebb kerül egymáshoz, és megállapítja, hogy nem egészen barátságos érzelmek vonzzák őket egymáshoz.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet