itthon Emberek Az évtized legbefolyásosabb orosz színésznői

Az évtized legbefolyásosabb orosz színésznői

A top 10-ről már írtunk Oroszország legbefolyásosabb szereplői az elmúlt évtizedben a "Bulletin of the kinoprokatchik" elemző kiadvány szerint. Itt az ideje, hogy beszéljünk róla a legbefolyásosabb orosz színésznők... 10 paraméter szerint értékelték őket:

  1. azon projektek száma, amelyekben a színésznő részt vett,
  2. vezető szerepek száma,
  3. külföldi moziban való részvétel,
  4. részvétel olyan filmek reklámozásában, amelyekben szerepelt,
  5. a média tudósításának szintje,
  6. fesztiválok díjainak elérhetősége,
  7. filmdíjak jelenléte,
  8. az Instagram-fiók népszerűsége,
  9. mennyi volt az 5 legdrágább film költségvetése a színésznő részvételével,
  10. mennyi volt az 5 legsikeresebb projekt együttes látogatása a színésznő részvételével.

10. Irina Gorbacseva

ra0xfggh

Az évtized egyik legjobb színésznője nemrég lepte meg rajongóit (és csak az Instagramon csaknem 2 millióan vannak) azzal, hogy nullára borotválta az arcát. Irina pedig a felháborítótól eltöltött szabadidejében videoklipekben játszik, szinkronizál és részt vesz filmek és tévésorozatok ("Chiki", "fogyok", "fiatal gárda" stb.) Forgatásában.

9. Anna Mihalkova

lfgwtlir

Nyikita Mihalkov és Oroszország kitüntetett művészének legidősebb lánya is bekerült az ország fő színésznőinek minősítésébe.

A magas pontszámok számos díjat (Arany Sas a legjobb akcentussal szerelmes színésznőért, a Kinotavr-díjat a legjobb kókuszos színésznőért stb.), Valamint elképesztő teljesítményt nyújtott. Mikhalkova filmográfiájában több mint 50 szerep van a hazai filmekben és sorozatokban. És még Stephen King is örül az "Epidemia" sorozatnak, amelyben Anna szerepelt. "Orosz orgyilkosokkal nyugati spagettinek nevezte, és mindenki vodkát iszik!"

8. Ksenia Rappoport

50i0xdd5

Az Orosz Föderáció népművésze, filantróp és csak egy szépségszép számos orosz és külföldi filmben szerepelt, többek között a Rasputin című történelmi filmben, Anna Karenina angol-amerikai filmadaptációjában, a Szerető ember című olasz romantikus drámában és a Sissi című filmben. lázadó császárné ".

Ezenkívül Rappoportnak gazdag TV-sorozatai vannak, például a "felszámolás", a "támadás alatt álló birodalom", az "Isaev", a "Yesenin" stb. Többször kapott díjakat a filmekben a legjobb női szerepekért, 2008-ban pedig a 65. Velencei Filmfesztivál nyitó- és záróünnepségének házigazdája.

7. Julia Peresild

er0vctrp

Az elmúlt 10 év főbb orosz színésznőinek listáján szereplő első, de nem egyedüli Juliát magas hatékonyság jellemzi.

51 szerepe van különféle filmekben és tévésorozatokban, köztük a "Plot", "Yesenin", "Five Brides", "Saboteur 2: A háború vége", "Cold Tango", "Zuleikha kinyitja a szemét" és "Csata Szevasztopolért" ".

Az utolsó filmért Peresild megkapta a film legjobb színésznőjének járó Arany Sasot, és megnyerte a legjobb színésznőnek járó 5. pekingi nemzetközi filmfesztivált. Ennek a színésznőnek a sikerét maga Vlagyimir Putyin orosz elnök is megjegyezte, aki 2012-ben átadta neki az Orosz Föderáció elnökének a fiatal kulturális dolgozókért járó díját.

6. Julia Vysotskaya

d4jmxikx

Az Orosz Föderáció kitüntetett művésze a filmográfiánál átfogóbb bibliográfiával rendelkezik. Számos könyve jelent meg az ízletes és egészséges ételekről, és ez nem meglepő, mert 2003 óta Yulia vezeti az "Egyél otthon!" Műsort az NTV-n.

A Paradicsom című filmért Julia megkapta a film legjobb színésznőjének járó Nika- és Arany Sas-díjat, valamint a spanyol Gijónban megrendezett 54. Nemzetközi Filmfesztivál díját (és ismét a legjobb színésznő díját).

5. Christina Asmus

lmevkggd

Az Instagram nagyszámú közönsége (3,9 millió ember) és a Yandexen gyakori keresési lekérdezések segítették Kristinát, hogy bekerüljön az elmúlt évtized legbefolyásosabb orosz színésznői közé.

Asmus készen áll az olyan provokatív filmekben való megjelenésre, mint a "Szöveg", valamint olyan huligán komédiákban, mint az "Understudy" és a "What Men Do". Ha azonban egy komoly filmben egy komoly Christinára akarsz tekinteni, akkor javasoljuk a "A hajnalok csendesek ..." új adaptációját vagy a "Bajnokok" második részét.

4. Vera Brežnev

c2x3xgon

A "VIA GRA" csoport volt tagja, és most az egyik legnépszerűbb orosz színésznő és énekes. Az Instagramon több mint 11,5 millió követője van. Vera hírnevet szerzett a moziban a Fenyők, a Szerelem a városban, a 8 új dátum és a dzsungel című filmekben betöltött szerepei miatt.

Egyébként "8 új időpontban" Brezsnyeva partnere Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelensky volt.

3. Elena Lyadova

rdkojmy4

A "Leviathan", az "Elena" és a "A geográfus megitta a földgömböt" filmekben végzett munkájáért Elena számos díjat kapott (Arany Sas-díj, Nika-díj, Fehér Elefánt-díj stb.), Így jogosan nevezhető neki Oroszország legsikeresebb színésznői közül.

Ezen felül Andrej Proshkin Orleans című filmjéért a moszkvai nemzetközi filmfesztivál legjobb színésznőjeként ismerték el. És a "Kinoprokatchik Értesítője" az elmúlt évtized szellemi mozi legfényesebb csillagának nevezte Lyadovát.

2. Alexandra Bortich

vzlbk4he

Ennek a színésznőnek 15 filmje és 7 főszerepe van a filmgyűjteményben. Bortich az oroszországi legbefolyásosabb színésznők között a vezető. Körülbelül 30 millió néző érkezett az öt legnépszerűbb filmre az ő részvételével.

Alexandra nem fél áldozatokat hozni a szerepért. Tehát a "lefogyok" című film forgatásához kifejezetten hízott, majd a cselekmény során lefogyott.

1. Svetlana Khodchenkova

mopwdlav

Az elmúlt évtized legbefolyásosabb orosz színésznője egy igazi munkamániás. A 2010 és 2019 közötti időszakban több mint 60 filmben játszott ("Irodai romantika. A mi időnk", "Lavrova módszere", "Viking", "Dovlatov" stb.), És közülük sokban a főszerepet töltötte be.

Svetlana nemcsak oroszul vett részt, hanem külföldi filmprojektekben is részt vett, a "Spy, Get Out!" Című brit detektív thrillerben játszott. és mellékszerepet játszott a nagy sikerű "Wolverine: The Immortal" Hugh Jackmannal szemben.

A filmforgatás mellett Khodchenkova aktívan részt vesz filmjei reklám promóciójában, Dovlatovban betöltött mellékszerepéért az Arany Sas-díj díjazottja. Ő is az egyik Oroszország legszebb színésznői.

4 MEGJEGYZÉSEK

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet