itthon Emberek Az évtized legbefolyásosabb orosz színészei

Az évtized legbefolyásosabb orosz színészei

A "Kinoprokatchik Közlönye" elemző kiadás diagramot készített az elmúlt 10 év legbefolyásosabb orosz színészei... 10 kritérium is létezik, amelyek alapján létrehozták a listát, beleértve:

 1. azon projektek száma, amelyekben a művész részt vett,
 2. vezető szerepek száma,
 3. részvétel külföldi projektekben,
 4. részvétel olyan filmek reklámozásában, amelyekben szerepelt
 5. a média tudósításának szintje,
 6. a fesztiváldíjak elérhetősége,
 7. filmdíjak jelenléte,
 8. hány előfizető van az Instagram-on,
 9. mekkora volt a költségvetése az 5 legdrágább filmnek egy művész részvételével
 10. mennyi volt az 5 legsikeresebb projekt teljes látogatottsága a művész részvételével.

Így néz ki az elmúlt évtized legbefolyásosabb orosz férfi színészeinek válogatása.

10. Milos Bikovich

e3eokj4l

Ennek az orosz-szerb színésznek valamivel kevesebb Instagram-követője van, mint Szergej Svetlakovnak - 1,9 millió ember -, de filmográfiája gazdagabb. A legsikeresebb projektek között szerepel a „Dukhless 2”, a „Hotel Eleon”, az „Ice”, a „Balkan frontier” és a „Kholop”.

Az első orosz mozi, amelyben Bikovich részt vett, a "Napszúrás" volt, Nyikita Mihalkov rendezésében. De ennek a színésznek még nincs orosz filmdíja.

9. Sergey Svetlakov

1icef1x3

A karácsonyfák, és nem egyszerűek, hanem televíziósak, lehetővé tették Svetlakov számára, hogy bekerüljön a 2010 és 2020 közötti legbefolyásosabb showmanek tíz közé.

Filmográfiája kicsi, összehasonlítva a top 10 többi résztvevőjével, de Svetlakov háta mögött sikeres humoros show-kban való részvétel áll - "Projectorperishilton", "Show" Ural dumplings "," Comedy Club "stb. A média és az Instagram-fiók népszerűsége között Szvetlakovnak nincs problémája, 2 millió ember jelentkezett be érte.

8. Fjodor Bondarcsuk

n4mzq4hj

A híres művész és rendező, Szergej Bondarchuk fia szülei nyomdokaiba lépett és jó okkal. Jelenleg nemcsak híres színész, hanem olyan filmek rendezője is, mint a "Társaság 9", "Lakott sziget", "Sztálingrád", "Vonzás", "Invázió" stb.

Ifjabb Bondarchuk nemcsak filmekben és tévésorozatokban játszik, hanem orosz és külföldi rajzfilmeknek is hangot ad (Kolyvan hangjával beszél a "Három hős távoli partokon", Boss-sucker az azonos nevű rajzfilmben és Bug az "A vadász évada" című filmben).

7. Konstantin Khabensky

3rzzqnyu

Khabensky háta mögött számos pénztár, és ráadásul kultikus projektek - "Night Watch", "Day Watch", "State Councilor", "Geographic Drank the Globe", "Admiral" stb. Khabensky-t az utóbbi időben Oroszország legnépszerűbb színészének nevezték. 15 év a Yandex szerint.

Ez a 48 éves színész számos díjban részesült különféle filmekben való részvételéért. Például az "állami tanácsos" -ért megkapta az "Arany Sas" -t, mint a legjobb férfi mellékszerepet, és az "Admiral" -ért - egyszerre több díjat is, mint a film legjobb férfi szerepét.

De Konstantin népszerűsége nem csak az orosz mozi által növekszik. Olyan hollywoodi filmekben is szerepelt, mint a Wanted, a Spy Get Out! és a Fekete-tenger.

Kíváncsi, hogy a híres színésznek nincs-e közösségi médiafiókja, mert nem akar túl sok figyelmet személyére.Aktívan részt vesz a jótékonysági munkában is, alapítványa segíti az agy és a gerincvelő betegségeit szenvedő gyermekeket.

6. Dmitrij Nagijev

14eopphn

A "Windows" botrányos műsor volt műsorvezetője, a "Vigyázz a modernre!" Című humoros sorozat egyik készítője. nemcsak filmforgatással foglalkozik, hanem a rádióban is dolgozik, valamint a hazai rajzfilmek szinkronizálásával ("A hókirálynő", "Szmeszariki. Az arany sárkány legendája" stb.).

A pletykák szerint Dmitrij egy forgatási napja egy rövid távú projektben 500 000 rubelbe kerül, és az éves hirdetési szerződés körülbelül 20 millió rubelt hoz.

Nagijev, akárcsak Konstantin Khabensky (a besorolás hetedik száma), jótevő. Beteg Gyermekei Alapítvány árváknak és különböző testi és szellemi fogyatékossággal élő gyermekeknek nyújt segítséget.

5. Vlagyimir Maszkov

vrqn3gdw

Ez a színész minden tekintetben példa az arany középútra, amelyet "A filmforgalmazó közlönyének" nevezett. Rendszeresen szerepelt sikeres filmprojektekben ("A legénység", "Elimination", "Piranha Hunt", "Felfelé irányuló mozgás" stb.), Szerepel a nyugati kasszasikerekben ("Impossible Mission: Phantom Protocol", "Spy" stb.) kerüli a projektek népszerűsítését, és 3 filmdíjat kapott az „Edge” és a „Moving Up” filmekben betöltött szerepéért.

4. Ivan Urgant

muddazvw

A posztszovjet tér egyik legnépszerűbb médiaszereplője népszerűségének nagy részét az "Esti sürgős" humoros programnak köszönheti. Szerepet játszott azonban Timur Bekmambetov régóta zajló "Fák" című projektjében való részvétel, valamint az olyan egyedi filmek sikere is, mint a "Freaks, Vysotsky".

3. Fedorov Péter

qxy53qln

Ezt a színészt nem lehet médiának nevezni, a Yandex-ben ritkán keresik a nevét, és az Instagramon csaknem 34 ezer ember iratkozik fel Fedorovra, ami egy híres ember számára nem elegendő.

De ennek a színésznek számos főszerepe van ("Sztálingrád", "A hajnalok csendesek", "Jégtörő", "Párbajozó" stb.), Számos nagy költségvetésű és sikeres projektben vett részt, aktívan részt vett filmek reklámkampányaiban, és öt pénztárfilmeket Fedorov részvételével csaknem 20 millióan nézték meg.

2. Alekszandr Petrov

qlrsc3gk

A "Rublyovka-i rendőr", a "Attraction", a "Call DiCaprio" és az "Ice" sztárja a második helyet szerezte meg Oroszország legbefolyásosabb szereplőinek listáján a "Filmforgalmazói Értesítő" szerint. Ugyanakkor az első helyet foglalja el egy olyan paraméterben, mint a médiavisszhang.

Sándor fiatal - 31 éves -, de ő az egyik legkeresettebb orosz színházi és filmszínész. Kétszer is elnyerte az Arany Sas díjat: a szöveg legjobb színészének 2020-ban, a 2019-ben pedig a televízió legjobb színészének (Sparta).

2019-ben Petrov szerződést írt alá az Art Pictures Stúdióval és a Hydrogen céggel, amely szerint két évig csak e filmcégek projektjeiben fog fellépni.

1. Danila Kozlovsky

w1imnq4i

Az orosz mozi vezetőedzője, hercege és prófétai Oleg, a várakozásoknak megfelelően, az évtized színészminősítésének első sorát foglalja el.

A sikeres vagy legalábbis jól ismert projektek listája, amelyekben Kozlovsky az elmúlt 10 évben szerepelt, igen kiterjedt. Idézzünk fel néhányat közülük:

 1. "A jövőben vagyunk",
 2. "Legenda 17. sz.",
 3. "Duhless" 1. és 2. (a színész az első filmért az Arany Sas, a másodikért Nika kapott),
 4. "Hardcore",
 5. "Legénység",
 6. "Viking"
 7. "Matilda"
 8. "Edző"
 9. "Karamora"

A színész az elmúlt évtized főszerepeinek számát, valamint a filmhirdetési kampányokban való részvételt tekintve megkerülte a kiválasztás résztvevőit. Emellett kiemelkedő szintű médiavisszhang és tapasztalat van egy nagy hollywoodi projektben - a "Vampire Academy" - való részvételről.

Színészi karrierje mellett Danila a rendezői területen is kipróbálja magát. 2021 áprilisában megjelenik a "Csernobil" című film, amelynek rendezője (és egyben a főszereplője) Kozlovszkij. Az 1986-os csernobili baleset felszámolásával foglalkozik, a lövöldözés az atomerőmű Kurszk város ötödik, befejezetlen erőművi területén és Kurcsatov utcáin történt, amelyek akkoriban Pripjattá váltak.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet