itthon Emberek A legjobban fizetett Instagram bloggerek Oroszországban 2019

A legjobban fizetett Instagram bloggerek Oroszországban 2019

A Forbes magazin szakemberei átgondolt tekintetüket arra fordították, ami eddig el volt rejtve a nyilvánosság elől - az Instagram-sztárok jövedelme.

Legtöbbjük nem siet a szerződésének nyilvánosságra hozatalával. Az előzetes becslések szerint azonban az év során az Instagram hálózatban a reklámpiac teljes volumene körülbelül 10 milliárd rubelt tett ki, és a közeljövőben körülbelül harmadával nő.

Hogyan számolta pontosan a Forbes az Instagram bloggerek hirdetési bevételeit

  1. Először olyan blogokat választottak ki, amelyek előfizetői száma legalább 2 millió, az Instagram teljes orosz szegmenséből.
  2. A szakértők ezt követően kiszámolták az ezeken a blogokon közzétett hirdetések számát a 2018. június 1. és 2019. május 31. közötti időszakra. Ennek eredményeként 32 vezetéknév maradt a teljes listáról.
  3. Megbeszélgetve azoknak az ügynökségeknek a képviselőit, amelyeken keresztül a bloggerek és a hirdetők egymásra találnak, sikerült feltárnunk a szerződésszámok feletti titok lepleit, és megbecsültük, hány blogger keresett egy évben.
  4. A Forbes szakértői megpróbálták felvenni a kapcsolatot az orosz legjobban fizetett Instagrammerek listájának 15 vezetőjével, és megkérték őket, hogy javítsák ki a kapott számokat.

10. Daria Klyukina

Keresett reklám: 560 ezer dollár

Az orosz Instagram legjobban fizetett bloggereinek listája megnyitja Daria Klyukina - a „Bachelor” show sztárjának - listáját. A szibériai szépség csak híres márkák bevált termékeit hirdeti - ruhákat, parfümöket, dekorációs és ápoló kozmetikumokat, valamint különféle gizmosokat és szépségápolási eszközöket.

A Daria előfizetőinek teljes száma elérte a 2,7 millió embert, ami azt jelenti, hogy a munkáltatónak legalább 100 ezer rubelt kell kiszámítania egy hirdetési posztért.

9. Yana Rudkovskaya

Keresett reklám: 560 ezer dollár

Yana Instagramja nem egy személy létrehozása, hanem egy családi vállalkozás. Yana mellett a férje, a híres műkorcsolyázó, Evgeni Plushenko és gyermekük is részt vesz benne, aki kora ellenére már reklámtollal is jár a családnak.

Yana a kozmetikákat, a parfümöket, a kiegészítőket részesíti előnyben, férje és fia természetesen a sportruházatra specializálódott. És a család együtt éttermeket látogat.

8. Anna Khilkevich

Keresett reklám: 570 ezer dollár

Itt van egy élő példa a kompetens önreklámozásra a közösségi hálózatokon. Khilkevichnek egyetlen kiemelkedő szerepe volt az „Univer. Új szálló ”, de Anna mindent fejte ki belőle.

Alapvetően a színésznő nevet és népszerűséget szerez nem a filmvásznon, hanem a Rúnán. Instagram-fiókjának 9 millió előfizetője van. Összehasonlításképpen: a már említett Kljukinának és Rudkovszkajának 2,7, illetve 2,4 millió előfizetője van.

7. Khabib Nurmagomedov

Reklámból keresett: 570 ezer dollár

A sport szenvedélyek nem viccek. És a pénz. A legutóbbi botrány után, amikor a vegyes stílusú harcos, Khabib összeveszett Conor McGregorral (és nem a ringben, hanem szabadidejében), a látogatók elárasztották az atléta Instagramját. Nos, hogyan ne kezdhetnénk el ezt a bevételt?

A Reebok sportcikkek mellett Khabib nem riad vissza az energiaitaloktól, sőt a kriptovalutáktól sem.

6. Elena Temnikova

Reklámból keresett: 760 ezer dollár

Temnikova profiljában nagyon hasonlít Polina Gagarinához (a leggazdagabb orosz Instagram-csillagok 5. helye), csak a keresete valamivel kevesebb.

Elena, akárcsak Polina, a Csillaggyárban indult, részt vett az Eurovízión, bár nem szólóként, de a Serebro csoport részeként. Polinához hasonlóan 5,2 millió előfizetőjét szerzi meg pénzzel drága kiegészítők (Tiffany inkább), luxus kozmetikumok és ruházatok reklámozásával.

5. Polina Gagarina

Reklámból keresett: 770 ezer dollár

A Csillaggyár öregdiákja, aki 2015-ben második helyezést ért el az Eurovízión, most politikát folytat. Gagarin Vlagyimir Putyin és Szergej Sobjanin, a Kulturális és Művészeti Tanács tagja bizalmasa. És mindezt anélkül, hogy megállítanák az énekesnő karrierjét!

Még elképesztő, hogy mindezen felelősségek mellett Polinát sikerül fényképezni egy újabb reklámfotóhoz az Instagram-on. Gyakran tesz közzé olyan bejegyzéseket, ahol elgondolkodva nézi ezt vagy azt a terméket - legyen szó édességekről, kávéfajtákról, joghurtokról stb.

Gagarin azonban nem túl gyakran tesz közzé hirdetéseket - legfeljebb havonta többször. Egy ilyen poszt 200 ezer rubelbe kerül hirdetésenként.

4. Alan Enileev

Reklámból keresett: 850 ezer dollár

A legjobban fizetett orosz Instagram-fiókok világának második és egyetlen embere népszerűvé vált a videojátékoknak köszönhetően. Miután elhatározta, hogy a legjobban autóval játszik, és betartotta ígéretét: világbajnok lett a Need for Speed ​​játékban.

Ez volt Oroszország első aranyérme az úttörő esport mezőnyben. És bár később úgy döntöttek, hogy az eSportot eltávolítják az orosz sportágak listájáról, Enileev érdeme nem maradt hivatalos elismerés nélkül. A szocsi olimpián az olimpiai zászlót viselte, nyilvánvalóan a jövő megszemélyesítéseként.

Most Alan együttműködik autós magazinokkal, és Instagramján áttekinti az ilyen osztályú autókat, amelyeket egy egyszerű orosz autórajongó csak álmaiban vásárolhat meg. Természetesen Jeniljev ugyanebben a témában hirdetési anyagokat publikál.

3. Olga Buzova

Reklámból keresett: 860 ezer dollár

A cserzett díva Oroszország egyik legismertebb közszereplője. A gonosz kritikusok irigykedve "a hype istennőjének" nevezik. Buzova - a "Dom-2" show volt résztvevője, és most TV-műsorvezető, énekes, éttermek és ékszerüzletek tulajdonosa. Dalait a rádió, a tévéműsorok hallják, az ő részvételével, és a híroldalak szeretik megszámolni, hogy Buzova hány éve nem szexelt (nem, ez nem vicc).

Az interneten Olga lehet, hogy nem istennő, hanem nagyon népszerű ember. Instagramjának több mint 14 millió előfizetője van. Bevételre tesz szert azzal, hogy havonta több tucat hirdetési bejegyzést tesz közzé. Az előzetes becslések szerint egy állás 100 ezer rubelbe kerül az ügyfeleknek.

2. Regina Todorenko

Reklámból keresett: 860 ezer dollár

Reginát egyszerűen népszerűségre ítélték. Először nő. Igen, az Instagram világában több sikeres blogger van, mint blogger. Lehetséges magyarázat: a nők nem szégyenlősek a nemek számára érdekes tartalmak közzétételével. De a férfiak a blogjukban figyelmen kívül hagyják a női közönség érdekeit.

Másodszor, Regina híres tévés műsorvezető. Ez a jelenség régóta ismert - rajongók és rajongók tömege követi bálványát, bárhová is megy. Beleértve a világháló terjedelmét.

A reklámokban Regina (vagy ügyfelei) inkább egy női közönséget céloz meg. Instagramja rendszeresen közzéteszi kozmetikai cégek és gyermektermékekre szakosodott vállalatok hirdetési bejegyzéseit.

1. Ksenia Sobchak

Keresett reklám: 1,6 millió dollár

A Forbes szakértői Ksenia Sobchaknak adták a legtöbb „monetáris” Instagram-blogger babérjait. A polgármester lánya, sajátja az egykori Szovjetunió nomenklatúra elitjének leszármazottai között, népszerű tévés műsorvezető, akinek hírnevét számos botrány és az ellenzékkel fűszerezett kacérság táplálta - bűn lenne, ha nem válna olyan internetes sztárrá, akinek ilyen poggyásza van a válla mögött.

És miért nem fordítja le a hírnevet számos szép ropogós papírdarabkára? Itt a Ksenia a Forbes becslései szerint heti több egyéni bejegyzést próbál közzétenni.

Sobcsak inkább a státuszos hirdetést részesíti előnyben, és elmondja az előfizetőknek a Dior és a Bosco ruháinak előnyeit, az Audi és a Beluga vodka vezetését.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet