itthon Emberek Legmagasabban fizetett hírességek 2020, Forbes rangsor

Legmagasabban fizetett hírességek 2020, Forbes rangsor

A Covid-19 koronavírus-járvány által táplált globális gazdasági bizonytalanság ellenére a Forbes által 2020-ra a világ legjobban fizetett hírességeinek többsége túl korai panaszkodni az életről.

Összességében a rangsor résztvevői 6,1 milliárd dollárt kerestek egy év alatt adók és vámok nélkül, ami 200 millió dollárral kevesebb, mint 2019-ben. Szeretné tudni, melyik csillag keresett a legtöbbet?

10. Dwayne Johnson

xpjjquisVagyon forrása: szórakoztatóipar

Jövedelem: 87,5 millió dollár

Dwayne "The Rock" Johnson lett a világ legjobban fizetett színésze 2020-ban. A tavalyi és az idei év nagyon eredményes volt számára, és "Hobbs és Shaw" sikere nyomán Johnson már tervezi a folytatást a közönség által szeretett karizmatikus karakterekkel.

Részt vesz a Red Notice című vígjáték-akciófilm forgatásában is, amelyben Gal Gadot és Ryan Reynolds, a Wonder Woman főszereplői. A Netflix streaming szolgáltatás filmje 2020 novemberében jelenik meg.

9. LeBron James

LeBron JamesVagyon forrása: Sport

Jövedelem: 88,2 millió dollár

Az NBA szupersztár, King James négyéves szerződést kötött az LA Lakersszel 154 millió dollárért.

De nem csak a kosárlabda növeli LeBron bankszámláját. Tulajdonosa a SpringHill Entertainment produkciós cég, egy sportügynökség és egy kisebbségi részesedés Liverpoolban. Ezenkívül sikeresen befektetett a Blaze Pizza láncba, és egy életre szóló szerződést kötött a Nike-val, ismeretlen összegért. Nem hivatalos információk szerint meghaladja az egymilliárd dollárt.

8. Howard Stern

sv3mvv4tVagyon forrása: rádió

Jövedelem: 90 millió dollár

A világ legjobban fizetett rádióadója óránként 4 dollárral kezdte karrierjét. És már 2006-ban a Forbes a 7. helyen végzett a legnépszerűbb hírességek tízes helyén. Stern botrányos bohóckodásairól ismert. Például Rebecca Lord pornósztárral készített interjúja során a katolikus egyházat fiúk molesztálásával vádolta.

Howard maga állítja, hogy rádióadásaiban egyszerűen azt mondja el, amit a hétköznapi emberek csinálnak a való életben, például a bárban.

2015-ben a New York Times arról számolt be, hogy Stern további öt évre meghosszabbította szerződését a SiriusXM-mel. Akkor a jelenlegi szerződése 80 millió dollárt ért.

7. Neymar

NeymarVagyon forrása: Sport

Jövedelem: 95,5 millió dollár

Neymar jelenleg teljesíti ötéves szerződését a Paris Saint-Germain futballklubbal. 263 millió dollárért költözött a PSG-be a futballtörténelem legdrágább átigazolása.

De idén Neymar pénztárcája kissé üres lesz. 6,7 millió eurót fizet a Barcelonának, bár ő maga 43,6 millió eurót akart tőle prémiumként a szerződés meghosszabbításáért. Emlékezzünk arra, hogy 2016-ban a futballista 2021-ig meghosszabbította szerződését a Barcával, majd 2017-ben kivásárolta, 222 millió euró kártérítést adva, és távozott a PSG-hez. Hogy Neymar fellebbez-e a bíróság döntése ellen, egyelőre nem tudni.

6. Tyler Perry

cgaoc45rVagyon forrása: szórakoztatóipar

Jövedelem: 97 millió dollár

A Forbes szerint a világ egyik leggazdagabb és leghíresebb emberére a közönség erős afro-amerikai Madea-ként emlékezett a "Madea halloweenje", a "Madea a temetésen" stb. Filmekből.

De nemrégiben más okból került a címoldalra, amikor kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg 18 millió dolláros megakúriájában élnek Los Angelesben, miközben állandó otthont keresnek.

Megan édesanyja velük együtt egy luxus lakásban, nyolc hálószobával és egy csodálatos kerttel él, aki Archie egyéves unokájára vigyáz. Perry kúriájának bérlése különböző becslések szerint havi 20-40 ezer dollárba kerül.

5. Lionel Messi

Lionel MessiVagyon forrása: Sport

Jövedelem: 104 millió dollár

Lionel Messi az egyik leghíresebb és legnépszerűbb sportoló a világon. A Forbes szakértői szerint a Barcelonával kötött jelenlegi szerződése évente meghaladja a 80 millió dollárt.

Messi számos reklámszerződéssel is rendelkezik az Adidassal, a Pepsi-vel, a Gillette-vel, az EA Sports-szal és másokkal. Mindezen megállapodások becsült összege évi 10-20 millió dollár, a márka nagylelkűségétől függően.

4. Cristiano Ronaldo

Cristiano RonaldoVagyon forrása: Sport

Jövedelem: 105 millió dollár

Még 2018-ban a híres futballista megállapodást írt alá a Juventusszal, amelynek értéke meghaladta a 100 millió dollárt. Számos reklámügylete van olyan vállalatokkal is, mint a Tag Heuer, a Clear Haircare és a Nike.

A Marca spanyol kiadás szerint, ha valaha lenne ideális futballista, akkor Cristiano Ronaldo karaktere lenne. Valamint:

 • Lionel Messi bal lába,
 • Kylian Mbappe jobb lába,
 • képesség Carlos Santillana fejének lejátszására,
 • Ronaldo ereje,
 • Jamie Vardy sebessége,
 • Gary Lineker pontozási érzéke,
 • alkalmazkodási képesség Gerd Müller játékához
 • és Marco van Basten kegyelme.

3. Roger Federer

Roger Federer 2020 leggazdagabb sportolójaVagyon forrása: Sport

Jövedelem: 106,3 millió dollár

Roger Federer minden idők egyik leg ikonikusabb teniszezője a világ legjobban fizetett sportolója.

A svájci teniszsztár jövedelmének oroszlánrésze (100 millió dollár) 2020-ban a Lindt csokoládékból, Rolex órákból, Mercedes-Benz autókból és egyéb reklámokból származott. És "csak" 6,3 millió dollár volt pénzdíj.

2. Kanye West

45gknd5yVagyon forrása: kiskereskedelem

Jövedelem: 170 millió dollár

Bár Kanye West először rapperként került előtérbe, vagyonának nagy része tulajdonképpen az Adidassal partnerségben létrehozott Yeezy cipők értékesítéséből származik.

A Yeezy márka forgalma 2019-ben 1,3 milliárd dollár volt, a West nettó vagyona pedig körülbelül 1,3 milliárd dollár volt a Forbes szerint.

2019-ben a Bank of America 3 milliárd dollárra értékelte a Yeezyt.

1. Kylie Jenner

gb3ruzknVagyon forrása: kozmetikumok

Jövedelem: 590 millió dollár

2019 júniusától 2020 májusáig a Kardashian-Jenner klán legfiatalabbja félmilliárd dollárt keresett. Ezt tette lehetővé a Kylie Cosmetics márka 51% -ának eladása a Coty kozmetikai konglomerátumnak.

És míg a Forbes megfosztotta Kylie-t milliárdos státusától, azt állítva, hogy évek óta eltúlozta cége jövedelmezőségét és méretét, a Coty-ügylet nem volt hamisítvány.

A Forbes jelentése szerint a Coty által az elmúlt fél évben közzétett iratok azt mutatják, hogy Jenner vállalkozása lényegesen kisebb és kevésbé jövedelmező, mint állította. Sőt, a jelentés azt állította, hogy Jenner és édesanyja hamis 2016-os adóbevallást küldött a Forbesnak, hogy eltúlozza a Kylie Cosmetics eladásait.

A történet közzététele után Kylie és Kris Jenner képviselői levelet küldtek a Forbes-nak, amelyben különösen azt írták: „Vádak, miszerint Jenners és / vagy könyvelőik meghamisították az adóbevallásokat, majd hazudtak négy év, abszolút hamis. "

A vitatott milliárdos státus ellenére Jenner a világ egyik legsikeresebb fiatal sztárja.Létrehozott egy kozmetikai birodalmat, főszerepet játszott családjával a "Keeping Up with the Kardashians" című valóságshow-ban, valamint saját, "Kylie's Life" című spinoff show-jában ruházati vonalat nyitott nővérével, és milliókat keresett a termékek népszerűsítésével. Instagram.

A Forbes felismerte a folyamatos koronavírus-járvány, valamint a George Floyd, Ahmaud Arbury és Breona Taylor halálát követő közelmúltbeli polgári zavargások hatását a leggazdagabb hírességek rangsorára 2020-ban. A Forbes megjegyezte, hogy a járvány stadionokat zárt be, késleltette a filmszínház megnyitását, valamint lemondta a sporteseményeket és koncerteket az elmúlt hónapokban. És mindez nagyban befolyásolta számos művész és sportoló jövedelmét.

25 MEGJEGYZÉSEK

 1. Nem értem a kommentátorokat, miért kellene egy egyszerű munkásnak annyit kapnia, mint egy színésznek vagy ugyanazon Kylie-nek, aki képes volt hatalmas társaságot alapítani. Soha nem fog megtörténni, hogy mindenkinek ugyanaz a fizetése. „Csak a házmesterek, a lakatosok és az asztalosok csinálnak valami hasznosat a társadalom, az emberek és a civilizációnk számára”, ahhoz, hogy például lakatos lehessenek, nem kell sokat tudni. A kreatív és érdekes emberek mindig többet kapnak, mint mások

  • vagyis biztos benne, hogy a lakatosnak nem kell semmit sem tudnia?))) ... nos, jöjjön el hozzám, tegyen nekem egy WC-t - telepítést és egy trópusi zuhanyt - kedden jöjjenek a szakemberek, de lehetőséget adok arra, hogy 120 ezer rubelt keressen ...

 2. Az egyszerű kemény munkások remekek, és ezek a futballisták, teniszezők és így tovább ilyen hatalmas pénzt kapnak szinte semmiért

  • Az emberek megőrültek a zsírtól és készek bármilyen összeget fizetni a szórakozásért.

  • Csak házmesterek, lakatosok és ácsok - és vannak cipók is. Nos, próbáljon ilyen összegeket keresni, mivel nem csinálnak semmit - ez valószínűleg egyszerű.

  • A házmesterek, a lakatosok és az ácsok tesznek valami hasznos dolgot a társadalom, az emberek és a civilizációnk számára, és az ilyen listán szereplő emberekkel büszkék leszünk 400 év múlva új illattal rendelkező táskákra és WC-re.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet