itthon Film Filmek 2013 legjobban várt filmjei

2013 legjobban várt filmjei

A tavalyi év végén az itop-hu.polrestrojakpus.com oldalon közzétettük a 2012-es legjobban várt filmek listáját. A mai napig ezeknek a premiereknek a nagy része már megtörtént, és a nézők magabiztosan mondhatják el, mennyire igazoltak a remek színvonalú és érdekes mozival kapcsolatos reményeik.

Ma felhívjuk a figyelmét 2013 legjobban várt filmjei... A listán 50 film szerepel a legmagasabb várakozási besorolással a KinoPoisk portál szerint. A tudományos-fantasztikus műfaj a vezető műfaj lett, de a legjobban várt 2013-as premierek, amelyek a Top 50 első három helyezettjébe tartoznak, komoly drámai filmek.

Nyilvánosságra került film értékelés 2013 év első hónapjainak eredményei alapján

Tartalom

50. Nagy elvárások, Egyesült Királyság / USA

Nagy reményeket fűz a miniszterelnökhözEnnek a fantáziadrámának a világpremierjére 2012. szeptember 11-én került sor, az orosz nézők azonban csak 2013. január 24-én láthatják a képet. A cselekmény elmeséli, hogy egy bátor cselekedet hogyan változtatja meg egy Pip nevű fiatalember életét.

49. A narancs, USA

Szerelem kötésA filmet tavaly év végén mutatták be Amerikában, az orosz bemutatót 2013. február 14-re tervezik. A vígjáték-melodráma egy fiatal lány romantikus kapcsolatáról mesél a szomszédban élő családfővel.

48. Les Mis? Rables, Egyesült Királyság

A legjobban várt dráma musicalA következő év legjobban várt drámai musicaljét az orosz nézők 2013. február 7-én láthatják. A főbb szerepeket Hugh Jackman, Anne Hathaway és Russell Crowe játszotta.

47. Lincoln, USA, India

LincolnSteven Spielberg rendezőtől mindig várhatóan kasszasikerek lesznek. Ezúttal egy életrajzi képről van szó, amelyet az Egyesült Államok tizenhatodik elnökének szenteltek. Bemutató Oroszországban - 2013. január 24.

46. ​​Percy Jackson: Sea of ​​Monsters, USA

Percy Jackson: A szörnyek tengereDrámai fantasy akciófilm egy furcsa világba kalauzolja el a nézőt, ahol megtalálhatja az Aranygyapjú keresését, a Scylla és Charybdis elleni harcot, az édes hangú szirénákat és a Circe varázslónőt. Bemutató Oroszországban - 2013. augusztus 22.

45. Testünk melegsége (meleg testek), USA

Testünk melegeEz a melodramatikus horrorfilm Isaac Marion internetes blogger azonos nevű regényén alapszik. A cselekmény egy zombi és egy élő lány közötti barátságon alapszik, amely a pestis sújtotta emberiség megmentésének kulcsa lesz. Orosz premier - 2013. február 1.

44. G.I. Joe: Cobra Throw 2 (G.I. Joe: Retaliation), Kanada, USA

Cobra Throw 2A film premierje egy évre csúszott a 3D-re való átalakítás miatt. Oroszországban a fantasztikus akciófilm második részét, Bruce Willis főszereplésével, 2013. március 28-án mutatják be.

43. Bullet to the Head, USA

MegállíthatatlanA Sylvester Stallone főszereplésével készült bűnügyi thriller egy tapasztalt bérgyilkos és egy fiatal rendőr együttműködésének történetét meséli el, akik általános nyomozást vezetnek. Bemutató Oroszországban - 2013. február 7.

42. Rómeó és Júlia, Olaszország, USA

Rómeó és JúliaA híres romantikus történet újabb film-inkarnációja. Az orosz nézők ezt a melodrámát Valentin-napon - 2013. február 14-én - láthatják.

41. Cavemen (The Croods), USA

BarlanglakókA 2013-as legjobban várt filmeket ismertetve a listát feltétlenül animációs filmekkel kell kiegészíteni. Nicolas Cage, Emma Stone és Ryan Reynolds részt vettek a "The Cavemen" hangjátékában. A komikus cselekmény eljuttatja a nézőt a primitív kommunális rendszer őskorába. Bemutató Oroszországban - 2013. március 21.

40. Nagy Mesterek (Yut doi jung si), Kína

Nagy mesterekEz az életrajzi akciófilm minden bizonnyal felkelti Bruce Lee rajongók figyelmét, mert a nagy tanár Ip Man életéről beszélünk, aki megtanította Bruce-t a harcművészetekre. Orosz premier - 2013. július 11.

39. Star Trek a sötétségbe, USA

Star Trek a sötétségbeA "Star Trek" első részét JJ Abrams rendezte 2009-ben. Az orosz nézők folytatása 2013. május 16-án lesz. A cselekményt a legszigorúbb bizalommal őrzik, azonban az alkotók megígérik, hogy a filmnek minden bizonnyal komikus komponense lesz.

38. Parker, USA

ParkerA Jason Statham által játszott thriller főszereplője egy profi tolvaj, akinek megvan a saját becsületkódexe és a szánalom szinte teljes hiánya. Orosz premier - 2013. január 24.

37. A fogadó, USA

VendégEbben a fantasztikus thrillerben a Földet idegenek támadják meg egy film számára szokatlan köntösben, nevezetesen testetlen lelkek. A cselekmény alapját a fiatal Melanie és az egyik lélek konfrontációjának és kialakulóban lévő barátságának története képezte. Bemutató Oroszországban - 2013. március 28.

36. Scary Movie 5, USA

Nagyon ijesztő film 5A vígjáték folytatásának ötödik részében Lindsay Lohan, Charlie Sheen és Ashley Tisdale játszott. Bemutató az Orosz Föderációban - 2013. április 25.

35. A gyors és dühös 6, USA

az év legjobban várt filmjeiAz év egyik legjobban várt filmje 2013. május 23-án kerül az orosz képernyőkre. A főszerep továbbra is állandó Vin Diesel, rendezője Justin Lin, akinek már három "Gyors és dühös" van.

34. Jack, az óriásgyilkos, USA

Jack, az óriás vadászEz a fantasy kalanddallam az emberek és az óriások világáról mesél. Az óriások elrabolnak egy emberi hercegnőt, akit egy fiatal gazda fog megmenteni. Bemutató Oroszországban - 2013. március 21.


33. Csak a szerelmesek maradtak életben, USA

Csak a szerelmesek maradnak életbenEz a fantasztikus thriller a vámpírok életéről szól a modern világban. Az orosz bemutatót 2013. június 6-ra tervezik.

32. A fenyők mögötti hely, USA

A fenyőkön túli helyA krimi egy motorkerékpár-versenyző történetét meséli el, aki rablásba kezd újszülött fiának támogatása érdekében. Bemutató Oroszországban - 2013. február 7.

31. Megvetendő Me 2, USA

Megvetendő Me 2Ez a vicces rajzfilm új történetet mesél a felügyelő Gru-ról és csatlósai seregéről. Al Pacino részt vett a hangjátékban. Bemutató Oroszországban - 2013. augusztus 15.

30. The Evil Dead, USA

Gonosz halottakA thriller története egy erdei kunyhóba vezető kirándulással kezdődik, ahol a főszereplő nővérének segít majd megbirkózni a kábítószer-függőséggel. Orosz premier - 2013. április 25.

29. A hős visszatérése (The Last Stand), USA

Hős visszatéréseEbben a krimi-thrillerben Arnold Schwazenegger egy tartományi seriffet játszik, aki képes megállítani a veszélyes gengszterek bandáját. Bemutató Oroszországban - 2013. január 31.


28. R.I.P.D.(R.I.P.D.), USA

R.I.P.D.A vígjáték-akciófilm cselekménye a túlvilági osztály "Nyugodj békében" munkájának történetén alapul. A film Peter M. Lenkov képregényeire épül. Orosz premier - 2013. június 27.

27. Csontok városa (The Mortal Instruments: City of Bones), Németország, USA

Csontok városaA fantasy akciófilm Clary Frey-t, az ősi Árnyvadász kaszt tagját meséli el, aki megvédi a világot a démonoktól. Bemutató Oroszországban - 2013. augusztus 22.

26. Die Hard: Jó nap a Die Hard-ra, USA

Die Hard: Jó nap a halálraAz új történet John McClane-ről Moszkvában játszódik, ahol megérkezik fiának. A film orosz premierjére 2013. február 14-én kerül sor.

25. 43. film (43. film), USA

43. filmA film pár tucat mini-novella gyűjteménye. Sok várt filmek csillagos színészgárdával büszkélkedhet, és ez alól a 43-as film sem kivétel. Az előadók között vannak az első nagyságrendű hollywoodi sztárok: Hugh Jackman, Richard Gere, Naomi Watts és még sokan mások. Bemutató az Orosz Föderációban - 2013. január 3.

24. Untitled Terrence Malick Project, USA

Törvényen kívüliTerrence Malik zenés drámáját 2013. július 4-én mutatják be Oroszországban. A filmben Natalie Portman, Cate Blanchett és Rooney Mara szerepelt.

23.300 Spártai: Egy birodalom felemelkedése (300: Artemisiai csata), USA

300 spártaiEzúttal a görögök legyőzték a perzsákat a Plataea és a Salamis csatákban. A drámai akciófilm orosz premierjét 2013. augusztus 1-jére tervezik.

22. Riddick 3D (Riddick folytatásának cím nélküli krónikái), USA

Riddick 3DEgy új történet egy nagy bosszútervről fog szólni, amelynek célja az árulók megbüntetése, akik elhagyták Riddicket egy sivatagi bolygón. Bemutató Oroszországban - 2013. szeptember 12.

21. A másnaposság III. Része, USA

2013 legjobban várt vígjátékaA film cselekményéről csak annyit lehet tudni, hogy ezúttal nem esküvőről beszélünk. De a barátok kalandjai sem kevésbé izgalmasak lesznek. 2013 egyik legjobban várt vígjátékát május 23-án mutatják be az oroszoknak.

20. 3D boszorkányvadászok (Hansel és Gretel: boszorkányvadászok), Németország, USA

Boszorkányvadászok 3DA horror-vígjáték thriller megnyitja a 2013-as legjobban várt filmek első húszát. A 15 évvel idősebb Hans és Greta története lett a film forgatókönyvének alapja. Bemutató Oroszországban - 2013. január 10.

19. Mellékhatás (The Bitter Pill), USA

MellékhatásJude Law és Catherine Zeta-Jones szerepelt a krimi thrillerben. Ismeretes, hogy a cselekmény a pszichotrop gyógyszerek létrehozása és működtetése köré épül. Bemutató Oroszországban - 2013. február 7.

18. Gravitáció, USA

GravitációFantasztikus thriller George Clooney és Sandra Bullock főszereplésével. Az oroszok 2013. június 28-án a Földtől több millió mérföldre meglátják a túlélésért küzdő hősök űrkalandjait.

17. Pacific Rim, USA

csendes gyűrűFantasztikus thriller - újabb értelmezés az Apokalipszis témájában. Ezúttal szörnyű Kaizu emelkedik a tenger mélyéből, amelynek célja az emberiség halála. Orosz premier - 2013. július 11.

16. Gengszter osztag, USA

GengsztervadászokA krimi 1949-ben Los Angelesben játszódik. A nézők brutális bandák csatáját láthatják az LAPD - a Los Angeles-i Rendőrkapitányság - edzett tisztjeivel. Bemutató Oroszországban - 2013. január 10.

15. Monsters Egyetem (Monsters University), USA

2013 legjobban várt rajzfilmjeA rajzfilm elárulja a hallgatóságnak a Monsters, Inc. történetét. A Pixar eredetileg azt tervezte, hogy kiadja Sally és Mike történetének folytatását, de akkor egy előzményt jelentettek be. Orosz premier - 2013. június 21.


14. Most látod, USA

Már láthatszA thriller egy merész bűvészbandáról szól, akik előadásukat rablások fedezékeként használják. Bemutató Oroszországban - 2013. június 6.

13. Oz: A nagy és hatalmas, USA

Oz: a nagy és szörnyűA film Oscar Diggs bűvész átalakulásának történetét meséli el Óz Nagy és Rettenetes Varázslójává. Bemutató az Orosz Föderációban - 2013. március 7.


12. RED 2 (Piros 2), USA

VÖRÖS 2Frank Moses volt CIA-ügynök történetének folytatása. A főbb szerepeket Bruce Willis, John Malkovich, Anthony Hopkins és Catherine Zeta-Jones játssza. Orosz premier - 2013. augusztus 1.

11. Man of Steel, USA, Egyesült Királyság, Kanada

AcélemberA főszereplő egy távoli bolygó vendége, emberi formában. A cselekmény a Superman képregényeken alapszik. Bemutató Oroszországban - 2013. június 13.

10. The Lone Ranger, USA

A magányos farkasA legjobb tíz, amely 2013 legjobban várt filmjeit tartalmazza, ezzel az akciókalanddal nyit. A film a vadnyugat idején Texasban történt eseményekről mesél.Johnny Depp játszotta a főszerepet. Orosz premier - 2013. július 4.

9. Z világháború, USA

A legjobban várt horrorfilmA legjobban várt horrorfilm az élő halottak seregének a földkerekség legnagyobb részét elfoglalt támadásáról mesél. A forgatókönyv Max Brooks azonos nevű regényén alapul, 2006-ban jelent meg. Bemutató Oroszországban - 2013. június 27.

8. A Wolverine, USA

torkosborzHugh Jackman készíti ezt a fantasztikus akciófilmet, és maga játssza a főszerepet. A film Japánban játszódik, ahol a szerelem és sok veszélyes kaland várja a főszereplőt. Orosz premier - 2013. július 25.

7. Vasember 3 (Vasember 3), USA, Kína

Vasember 3A kaland folytatása, amelynek cselekménye az 1963-as képregényekre épül. A modern történelemben a terroristák egy olyan vírussal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljesen felépüljenek a sérülésektől. Orosz premier - 2013. július 30.

6. Oblivion, USA

FeledésAz emberek már nem élhetnek a Földön - a mennybe kerülnek. A főszereplők egy volt katona Jack és egy gyönyörű ásó, aki végül hosszú távú Mars-expedíció után tért haza. Bemutató Oroszországban - 2013. április 11.

5. Elysium, USA

ElíziumE fantasztikus akciófilm cselekménye szerint az emberiség két kasztra oszlik. A kiválasztottak egy része a tiszta és kényelmes űrállomás paradicsomában él, az egyszerű emberek többsége pedig a túlnépesedett piszkos Földön él. A vesztes Max képes megváltoztatni ezt az igazítást. Bemutató Oroszországban - 2013. február 28.

4. Föld után (Föld után), USA

A föld utánWill és Jaden Smith apja és fia szerepet játszik ebben a fantasztikus akciófilmben. A film a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség elhagyta a Földet, de egy tragikus baleset miatt kettő visszatér a bolygójára. Orosz premier - 2013. június 6.

3. Nimfomán, Dánia, Franciaország, Németország, Belgium

NimfománLars von Trier drámája kerekíti 2013 három legjobban várt filmjét. Történetét az ötvenéves Joe meséli el, aki "nimfomániát" diagnosztizált magának. Bemutató Oroszországban - 2013. július 4.

2. Broken City, USA

Bűn városA krimi thriller cselekménye egy volt nyomozó történetét meséli el, aki magánnyomozóként dolgozik. A házasságtörés rendes vizsgálata zavaros és veszélyes történetet eredményez. Bemutató Oroszországban - 2013. január 17.

1. Django Unchained, USA

2013 legjobban várt premierjeQuentin Tarantino drámai westernje vezeti a TOP-50-t, amely magában foglalja a következőket: 2013 legjobban várt filmjei... A főszereplő egy rabszolga, aki feleségét keresi. Djangót a német "fejvadász" Schultz király segíti. Schultzt annyira megrázta a rabszolgaság és a rasszizmus, hogy Django nemcsak szabadságot ad, hanem saját mesterségére is megtanítja.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet