itthon Film Filmek 2014 legjobban várt filmjei

2014 legjobban várt filmjei

1246112828_3A film rajongói szerte a világon várják ezeket a filmeket. A rendezők és a producerek előre közlik a legérdekesebb újdonságok megjelenési dátumát, növelve ezzel a közönség izgalmát.

Az ilyen bejelentések listájáról ítélve a következő év gazdagnak ígérkezik a különféle műfajok és irányzatok premierjeiben. 2014 mai legjobban várt filmjeit felvettük a mai Top 50-be.

Olvassa el a friss felsőt legjobb filmek 2014 oldalunk oldalain.

30,47 ronin

képA drámai 3D-s akciófilm bemutatója 2014. január 2... A film cselekménye a japán legendán alapszik, amely 47 szamurájról szól, akik kegyetlenül megbosszulják gazdájuk halálát.

29. Nyissa ki az ablakokat

képSasha Gray és Elijah Wood játszottak ebben a thrillerben. A rendező elképzelésének eredetisége abban rejlik, hogy mindent, ami történik, az internethez csatlakoztatott laptop képernyőjén keresztül mutatják meg a nézők.

28. Varázsfoci 3D

képA félénk fiú Amadeo ennek a kalandfilmnek a főszereplője. Hirtelen egy játékgép futballistáinak animált figurái önként jelentkeztek, hogy segítsenek neki egy fontos futballmeccs megnyerésében. A rajzfilm premierjét a tervek szerint 2014. április 24.

27. Szépség és a Szörnyeteg

képA szelíd szépség és az elvarázsolt herceg története képezte alapját e mese cselekményének. Megjelent a francia-német koprodukciós film 2014. március 13.

26. hetedik fia

képCsak a hetedik fiú hetedik fia válhat varázslóvá. Szergej Bodrov filmje egy fiú, Tom Ward történetét meséli el, aki nehéz boszorkányismereteket kezd elsajátítani. A film megjelenik Január 16 következő év.

25. Wii 3D

képA filmet Csehország, Németország, Oroszország, Nagy-Britannia és Ukrajna közösen forgatták. A cselekmény Gogol "Viy" első kéziratán alapul. A kép premierjét a tervek szerint 2014. január 30.

24. A majmok bolygójának hajnala

képEzt a fantasztikus akcióthrillert a majmok bolygójának többször is forgatott történetének szentelik. A tervek szerint a Rupert Wyatt által nagyon várt Andy Serkis-film bemutatója: 2014. május 23.

23. A jövő éle

képAz idegenek hada egész városokat rombol le, emberek millióit megölve a bolygón. Az emberiség üdvössége Bill Cage alezredes kezében van, aki meghalt a csatában, de egy haldokló idegennel való szoros kapcsolatnak köszönhetően újjászületett. A premierre kerül sor 2014. május 29.

22. Godzilla

képAz operatőrök egyre inkább visszatérnek bevált történetekhez és hősökhöz. A fantasztikus thriller az ikonikus Godzilla friss képét mutatja be a nézőnek. A film megjelenik 2014. május 15.

21. Vámpírakadémia

képEz a zárt oktatási intézmény gondosan őrzi titkait. Végül is itt tanulnak vámpírok és testőreik - dampampok. Azonban még az iskola területén is veszélyben vannak ... A film premierjét a tervek szerint tervezik 2014. február 13.

20. Noé

képRussell Crowe, Emma Watson, Douglas Booth és Logan Lerman játszották a főszerepeket a Flood filmben. Ökológiai apokalipszis premierje a 2014. március 27

19. A sebesség iránti igény

képA film a Need for Speed ​​kultikus számítógépes játékán alapul. Az utcai versenyzőt tökéletlen bűncselekmény miatt 2 év elteltével szabadon engedik. A hős feladata, hogy bosszút álljon. Kijön a film 2014. március 13.

18. Robocop

képA sérthetetlen rendvédelmi tisztet hirtelen emlékek kísérik. Ami nem meglepő, mert a kiborg egy volt rendőr volt, aki halála után kísérleti programba kezdett. A premier a tervek szerint 2014. február 6.

17. Mókus 3D

képA rajzfilm a Mókus és a Patkány kalandjainak szól, akiknek fő szenvedélye a dió. A rajzfilm premierjét a tervek szerint Február 20 következő év.

16.300 Spártai: Egy birodalom felemelkedése

képA történelmi dráma folytatása Oroszország mozik képernyőjén jelenik meg 2014. március 6... A cselekményt Themistoklész görög parancsnok és a perzsák hadseregével, Xerxész irányítása alatt folytatott csatának szentelik.

15. Csak a szerelmesek maradnak életben

képA film premierjét a tervek szerint 2014. január 30... Ennek a fantasztikus thrillernek a cselekményét két vámpír szerelmi történetének szentelik, akiknek története több tíz évszázadig tart.
 

14. Rio 2

képA várható 2014-es listán egy újabb rajzfilm jelenik meg a képernyőkön Március 20... Az imádnivaló papagájok és gazdáik kalandjai minden korosztály nézőit lenyűgözik.

13. Tizenéves mutáns ninja teknősök

képA bájos mutáns hüllők felállnak, hogy megvédjék a Földet egy idegen fenyegetéstől. A ninja teknősök kalandjairól filmet adnak le az orosz mozik képernyőin Augusztus 4 következő év.

12. Az új pókember. 2. fejezet

képA Pókemberről szóló következő folytatás premierjét a tervek szerint tervezik 2014. május 2... A hősnek egy új gazember Electro, egy találkozás egy régi barátjával, Harryvel és új nyomok várják a múlt titkait.

11. Amerika kapitány: Újabb háború

képMegjelent a 2011-es sci-fi kalandfilm folytatása 2014. április 4... Amerika kapitány kalandjainak folytatása ez év áprilisában kezdte a forgatást. Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson szerepelnek a filmben.

10. A hobbit: oda és vissza

képA trilógia utolsó részét, amelyet a hobbit kalandjainak szenteltek, a nézők meglátják 2014. július 17... Idén decemberben a nézők megmutatják a "Hobbit: A szmog pusztasága" második részét. Emlékezzünk vissza, hogy Bilbo hobbit története megelőzi a „Gyűrűk ura” sorozatban bemutatott eseményeket.

9. X-Men: A jövő múltjai

képMegjelenik az X-Men sorozat régóta várt folytatása 2014. július 17... A történetben a mutáns Kitty Pryde visszautazik az időben, hogy minden mutánt figyelmeztessen a jövő veszélyeire.

8. Gyors és dühös 7

képOwen bátyja, Shaw Ian bosszút akar állni Dominic Torreto és csapata ellen a bátyja elleni megtorlásért. A "Gyors és dühös" hetedik részében a nézők ismét Vin Diesel-t és Jason Statham-ot láthatják.

7 Transformer: A kihalás kora

képA Decepticonok és az Autobotok elhagyták a bolygót, otthagyva az emberi civilizáció romjait. A tudósok egy csoportja nagyvállalkozók támogatásával vállalja, hogy a tudományt és a technológiát visszaadja az előző szintre.

6 kincsvadász

képA történetben a történészek, az igazgatók és a múzeumok kurátorainak egy csoportja részt vesz az Egyesült Államok fegyveres erőinek minősített műveletében a nácik által kifosztott művészeti tárgyak visszaszolgáltatása céljából.

5. Az Expendables 3

képMegjelenik Barney Ross kalandjainak harmadik része az "Expendables" csapattal Augusztus 14 következő év. A film főszereplői Sylvester Stallone, Jason Statham, Jackie Chan és más hollywoodi veteránok.

4 őrzője a galaxisnak

képA film az azonos nevű Marvel képregény alapján készült. Ennek a fantasztikus akciófilmnek az akciója az űrben játszódik, amikor egy amerikai pilóta egy általános konfliktus közepette találja magát.

3. Rosszindulatú

képAngelina Jolie ebben a fantasztikus, 2014-es filmben játszott. A cselekmény egy fiatal lány történetét meséli el, akinek szíve fokozatosan kővé válik a fájdalomtól és az árulástól. Az üdvösség és a boldogság kulcsa egy Aurora nevű újszülött hercegnőben található.

2. Csillagközi

képEgy tudományos-fantasztikus film cselekménye szerint Kip Thorne fizikus gravitációs mezőket és alagutakat tanulmányoz időben és térben.A főszereplő azon hipotézisek bizonyítására vállalkozik, amelyek egy időben még Albert Einstein zsenialitásának sem engedtek.

1. Hogyan kell edzeni a sárkányodat 2

képA népszerű rajzfilm folytatása a képernyőkön jelenik meg 2014. június 19... A Fogatlan kalandjairól készített rajzfilm a legjobban várt film 2014-ben; felnőttek és gyermekek egyaránt lelkesen várják ezt a bemutatót.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet