itthon Film Filmek 2015 legjobban várt filmjei

2015 legjobban várt filmjei

Az év végéig a filmterjesztés továbbra is örömet okoz a nézőknek az új őszi termékek bemutatásával. A filmnézők azonban alig várják az új évet, amely bőségesen forró premiereket ígér nekünk. Sőt, a várt filmek sok előzetese már elérhető a hálózaton, érdekes és ígéretes. Ma a legjobb 30-at tartalmazza 2015 legjobban várt filmjei... A minősítést a Kinopoisk erőforrás adatai alapján állítják össze.

30. Nagy szemek (Megjelenés dátuma: január 1.)

573869Szemlénk egyszerre több életrajzi drámát tartalmaz. Az egyiket Margaret Keane művész életének szentelik, aki híres a nagyszemű gyermekekről készített képeiről.

29. hetedik fiú (január 1.)

uc5t3tuvAz új 2015 első napján Szergej Bodrov filmje kerül az orosz képernyőkre, amely Tom Ward történetét meséli el, aki egy hetedik fiú hetedik fiának született. Egy ilyen ember válhat boszorkánygá, akinek feladata megvédeni a földet a gonosz erőitől.

28. Lehetetlen küldetés 5 (december 24.)

ov3pwe4uEthan Hunt kalandjainak következő sorozata még a forgatási folyamat közepén tart. Ezért a pótkocsik, a plakátok és a cselekményleírások továbbra is rejtélyek. De a rajongók alig várják az ötödik rész megjelenését.

27. Töretlen (január 15.)

r1mpbtgiEzt a drámai akciófilmet Angelina Jolie rendezte. A cselekmény Louis Zamperini amerikai atléta valós történetén alapul, aki részt vett az 1936-os berlini olimpián. Zamperini túlélte a háború borzalmait, a japán fogságot, és csak évekkel később töretlenül tért haza.

26. Az éhezők viadala: Mockingjay. 2. rész (november 19.)

u1lm2wie2015 legjobban várt filmjei, amelyek listáját ma bemutatjuk, tele van az elismert filmek folytatásával. Katniss Everdeen történetének utolsó része a Capitolium zsarnokságának megdöntésére irányuló küzdelemre összpontosít. A rendező Francis Lawrence volt, aki a két előző részt is lefilmezte.

25. Ant-Man (július 16.)

ardiqjkzScott Lang minden csaló számára a legkívánatosabb képességeket kapta - azt a képességet, hogy egyszerre zsugorodjon és hatalmas erőt tudjon fenntartani. Az események azonban úgy fordulnak, hogy a szélhámosnak hőssé kell válnia.

24. 5. terminátor (július 2.)

5ghzbignArnold Schwarzenegger természetesen a terminátor ötödik részében fog szerepelni. A múltban megrekedt T-800 egység ismét megmenti a világot. A "Vista" akciófilm munkacíme a "Hasta la vista, baby" szentségi mondat része.

23. Veleszületett hiba (április 23.)

pbc5ibwhA vígjáték melodráma elmondja, hogy Larry Sportello magánnyomozó hogyan keresi volt barátnőjét, aki eltűnt gazdag rajongójával. Az akció Los Angelesben játszódik az 1960-as évek második felében.

22. Jurassic World (június 11.)

afsyxoh0A földi dinoszauruszok újjáéledésének témáját Steven Spielberg vezette be 1993-ban. A híres franchise folytatását Colin Trevorrow rendezi. A film 22 évvel a Jurassic Parkban leírt események után játszódik.

21. Harmadik extra 2 (július 30.)

mwuigcazA komédia főszerepét a híres Liam Neeson játssza, aki olyan slágerekben ragyogott, mint a "Schindler's List", a "Les Miserables" és a "Love Actually". Az első rész 2012-ben jelent meg, és könnyedén 549 millió dollárt keresett a pénztárnál.

20. Frankenstein (október 1.)

iqfv2otkEzúttal Frankenstein történetét Igor asszisztense meséli el. A filmben a fő szerepet Daniel Radcliffe játszotta. Paul McGuigan rendezte, aki az elmúlt években népszerű tévésorozatokat forgatott.

19. Hogyan lehet elkapni egy szörnyet (február 26.)

0rqfoidjEz a fantázia thriller egy egyedülálló anyát mesél, aki sötét, komor alvilágban találja magát. És a hősnő fia ilyenkor talál egy utat, amely a víz alatt elrejtett titkos metropolishoz vezet.

18. Everest (szeptember 17.)

i4vblsziA drámai thriller azokra az eseményekre épül, amelyek 1996 májusában, a Himalájában zajlottak. Azok a hegymászók, akik meghódították a csúcsot, a hegyről való kemény leereszkedés során a legerősebb hóviharba esnek.

17. Jupiter növekvő (február 5.)

mi3gdlfvEz a fantasztikus akciófilm egy Jupiter nevű lány történetét meséli el, aki nagy eredményekért született, de takarítóként kénytelen dolgozni, és megpróbálja valahogy elrendezni a személyes életét. Csak miután megismerte a célját, a Jupiter lehetőséget kap az Univerzum erőviszonyainak megváltoztatására.

16. Kingsman: A titkosszolgálat (február 12.)

fvx0q50aA humoros krimikomédia elmondja, hogy az MI6 ügynöke úgy dönt, hogy unokaöccsét vonzza a brit hírszerzésbe, és megtanítja a srácot nehéz mesterségére. A film főszereplői Colin Firth és Samuel L. Jackson. Kingsman csatlakozott a számhoz legjobb filmek 2014-2015amelynek minősítését a minap tették közzé.

15. Bosszúállók: Ultron kora (április 30.)

hljqx5p0Ezúttal a Föld halálának egy lázadó mesterséges intelligenciából kell következnie, amely az emberiséget tartotta a fő fenyegetésnek. A Föld megmentésének dicsőséges küldetése a Bosszúállók sorsára esik.

14. Mordecai (február 19.)

siyruedgRogue Charles Mordecai műkereskedő. A számtalan gazdagsággal rendelkező cellához való hozzáférési kódot rejtő festmény nyomán a főhős harcba kezd a brit hírszerzéssel, egy nemzetközi terroristával, sőt egy orosz gazemberrel.

13. Fekete mise (szeptember 17.)

si1xavx2A krimi drámát mesél Whitey Bulger híres gengszterről, aki 16 éven át volt szökésben és 2011-ben tartóztatták le. Bulger 19 gyilkossága miatt racketering és az FBI-nál végzett munka.

12. Jövő Föld (május 21.)

rxi0zqxdA fantasztikus nyomozó főszereplője egy olyan tárgy kezébe kerül, amely hozzáférést biztosít egy párhuzamos világhoz. Ha segítségre van szüksége az új világ rejtelmeinek feltárásában, Casey a zseniális feltalálóhoz, Frankhez fordul.

11. Cyber ​​(január 29.)

v23coob4Az innovatív fejlesztések a kibernetika területén egyre inkább befolyásolják életmódunkat. A Michael Mann bűnügyi thriller cselekménye arról fog beszélni, hogy a cyber újdonságok hogyan jelenthetnek valódi veszélyt.

10. Amerikai mesterlövész (március 19.)

45ppwbqhA film Chris Kyle emlékiratai feldolgozása, aki tengerészgyalogosként szolgált Irakban. Az ellenséges katonák hihetetlen sokaságáért az irakiak ördög becenevet adtak neki.

9. Egy férfi az A.N.K.L. (Augusztus 13.)

efrnur2oA vígjáték az U.N.C.L.E. nemzetközi szervezet ellenzékéről mesél. és a bűnözői konglomerátum T.H.R.U.S.H. Ha szó szerint lefordítja a vicces rövidítéseket angolról, kiderül, hogy a "srácok" ellenzik a "feketerigókat".

8. Fókusz (február 25.)

g1bwbhafEgy tapasztalt csaló hirtelen beleszeret egy törekvő csalóba. Jaj, kiderült, hogy a romantikus érzések gátolják a közös illegális vállalkozás fejlődését.

7. Csillagok háborúja: 7. rész (december 18.)

vk500v03Az űrsaga hetedik része azokról az eseményekről mesél, amelyek a Jedi visszatér című cikkben leírt viszontagságok után 30 évvel zajlanak le.JJ Abrams rendezte és társírta a forgatókönyvet.

6. Fekete-tenger (január 29.)

tyxsrjxuEz a kaland thriller egy titokzatos expedíció történetét meséli el, hogy megtalálja a tengeralattjárót, amely elsüllyedt a Fekete-tenger partjainál. Jude Law szerepelt a brit kaland thrillerben.

5. Kötvény 24. (október 29.)

xl2mp2wwEddig csak a 007-es ügynök következő kaland-sorozatának munkacíme ismert. A főszerepet továbbra is az állandó Daniel Craig játssza, és a fő szépség szerepe nyilván a francia Lea Seydouxé lesz.

4. Három kilenc (szeptember 10.)

z4f33cqmA korrupt rendőrök egy csoportja rablást tervez. De a helyzet legfőbb borzalma az, hogy meg kell ölni az egyik sajátját, hogy a többiek szárazon kijussanak a vízből. A film címében szereplő három kilenc az amerikai rendőrség által a veszély jelzésére használt kód.

3. Birdman (január 22.)

u4yrs4xgA vígjáték cselekményét egy volt színész történetének szentelik, aki Birdman nevű szuperhősöt alakított. Évekkel később korábbi népszerűségét keresve visszatért a Birdman képéhez egy Broadway-produkcióban.

2. Kivonulás: Királyok és istenek (január 1.)

qvl0hh0xA nagy Mózes próféta történetét az új év első napján mutatják be az orosz nézőknek. A zsidó nép leendő szabadítójának születése, a csecsemők nagy mészárlása, Mózes gyermekkora a fáraó udvarában, menekülése és visszatérése népéhez. Mindezeket az eseményeket a szerző Ridley Scott festménye tükrözte.

1. A tenger szívében (március 12.)

bnxsggwlAz év legjobban várt filmje, ez a brit "Essex" hajóinak a története, amelyet 1820-ban megölt egy spermium bálna támadás. A tengerészek több mint három hónapig az életért küzdöttek, csónakokban ülve a kíméletlen óceán szívében.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet