itthon Film Filmek 2015 februárjának legjobban várt férfi filmjei

2015 februárjának legjobban várt férfi filmjei

A filmiparral foglalkozó legnagyobb "Kinopoisk" portál felhasználói azonosították filmek listája 2015. február, melyeket a FÁK és a balti országok férfi közönsége nagyon vár.

1. Jupiter növekvő

Jupiter felemelkedőAz első helyen 93% -os mutatóval az amerikai Jupiter Ascending akciófilm áll. Az premier az Orosz Föderációban a világ másnapjára - február 5-re - várható.

A legjobban várt filmet Andy és Lara Wachowski házaspár rendezte. A cselekmény közepén Jupiter Jones takarítónő élettörténete található. A lány az éjszakai ég alatt született, álmaiban gyakran lát csillagokat. A gonosz sors azonban mindent elkövet, hogy eltávolodjon a kívánt égbolttól.

Egy ponton megváltozik a lány élete. Találkozik Kane háborúvadászával, aki felfedi valódi sorsát. De a Jupiter útja az univerzum örökség-kiegyensúlyozója felé tele van veszélyekkel.

2. Kingsman: A titkosszolgálat

Kingsman: A titkosszolgálatA "Kingsman: A titkosszolgálat" című film, amelynek eredményei megegyeznek a "Jupiter Ascending" elnevezéssel, február 12-i megjelenési dátuma miatt második lett. A film 2014. december 13-án debütált a világméretű kasszáknál. A Kinopoisk IMDb nyugati analógja Matthew Vaughn alkotásának 8 pontot adott.

A februárban érkező férfi film a képregény alapján készült. Az akció szupertitkos szervezetben zajlik. A különleges ügynököt, aki hamarosan nyugdíjba vonul, utasítást kap műszakjának előkészítésére.

Vakmerő, de ígéretes fiatal srác jön a gyakorlatra. Tanárával és kollégáival együtt az újonnan megvert ügynöknek el kell hárítania egy tehetséges zseni jelentette biztonsági fenyegetést ...

3. Mordechai

MordecaiA bronzot a február 19-i premier nyeri - a Mordecai akciófilm. A férfiak 93% -a számít rá.

David Kapp alkotása hasonlít a "Focus" -ra. A főszereplő a kedves műkereskedő, a részmunkaidős csaló, Charles Mordecai. Feladata megtalálni egy ellopott festményt, amelyben a sejtkódot náci arannyal titkosítják. A cél felé vezető úton három ország titkosszolgálatával kell rendezni a helyzeteket, valamint időt kell találnia a feleségével való kényelemre.

4. Összpontosítás

FókuszEgy lépésnyire a bronztól, 92% -os pontszámmal, a "Focus" című amerikai krimi megállt. Az orosz néző február 26-án, egy nappal a világpremier után láthatja a képernyőkön.

A drámát Glenn Fikkara és John Recua rendezte és írta. A főszereplő egy tapasztalt szélhámos, aki megismerkedik egy fiatal lánnyal, aki megtanulja a csalás és a pénz elvitelének készségeit.

A szerelem közben tör ki közöttük. A hősök azonban hamar rájönnek, hogy a romantika zavarja az üzleti életet.

5. A szürke ötven árnyalata

A szürke ötven árnyalataUtolsó hely itt: a várható februári premierek listája elment a "Fifty Shades of Grey" című filmhez. Sam Taylor-Johnson amerikai rendező következő munkáját a Kinopoisk közönségének 80% -a várja.

Anastacia csendes diák, osztálytársával, Ket-nel él. A szomszéd megkéri barátját, interjút készítsen Christian Gray milliárdossal, mivel Kate egy héttel a bál előtt megbetegszik. Az interjú problematikus, és Anastacia véget vet az álomnak, hogy újra találkozhat vele. Gray azonban megjelenik annak az üzletnek a küszöbén, ahol a hallgató dolgozik. Találkozásaik rendszeressé válnak, és megismeri a gazdag ember csillagfüggőségét.A film értékelését sok kritikus elvárja 7-8 pont szintjén.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet