itthon Pénzügy A legjobb 10 bank az egyéni vállalkozók és LLC-k kamatlábainak megszerzését tekintve: a kamatlábak összehasonlítása

A legjobb 10 bank az egyéni vállalkozók és LLC-k kamatlábainak megszerzését tekintve: a kamatlábak összehasonlítása

Ma elkészítettük az egyéni vállalkozók és LLC-k számára kedvező felvásárlási feltételekkel rendelkező bankok listáját. Hasonlítsuk össze az összes felvásárlási arányt, és válasszuk ki a legjobbat.

A bankok tarifái a kereskedői, mobil és internetszerzéshez

Az RKO Tarifa.ru portál összeállította a bankok minősítését minden típusú felvásárláshoz - lakossági, internetes és mobil. Az alábbiakban elemezzük azokat a szolgáltatási feltételeket és jellemzőket, amelyekre a jogi személyeknek és az egyéni vállalkozóknak figyelniük kell a bank kiválasztásakor. Javaslatokat készítettünk azoknak a vállalatoknak is, amelyek fizetési terminálok vásárlását tervezik, és telepítik az internetszerzést az oldalon.

BankKereskedő megszerzéseInternetszerzésMobilszerzés
Modulbankakár 2,3%akár 2,4%akár 2,3%
Bank Pointakár 2,3%0.028akár 2,7%
Alfa Bankakár 2,1%2,4% -tólakár 2,75%
UBRDlegfeljebb 2,5%legfeljebb 2,5%akár 2,7%
Sovcombankakár 2,6%2,6%2,3%
Sberbanklegfeljebb 2,5%akár 2,2%2,5%
Rosbank1,8%2,5%1,8%
VTB1,6% -tólmegállapodás szerintakár 2,7%
Tinkoffakár 2,69%akár 2,69%akár 2,69%
Delobankakár 2,2%akár 2,2%akár 2,2%

A minősítésünkből melyik bankot válasszuk az egyéni vállalkozók és az LLC számára

Bank választásakor egyéni vállalkozók vagy jogi személyek számára. személyeknek figyelniük kell a következő feltételekre:

  • Csatlakozási díj és előfizetési díj - a minősítésünkben képviselt bankok a telepítési fizetési terminálok ingyenes beszerzésére. Közülük sokan viselik a berendezések felállításának és karbantartásának költségeit. És egy műszaki szakember ingyenes oktatást is végez a pénztárosok és a vezetők számára.
  • Jutalék nagysága... Minden bankkártyás fizetés esetén a bank 1,5–2,5% -ot számít fel kereskedői (mobil) vásárlás esetén, és 1,8–2,5% -ot az internetes vásárlásért.
  • A jutalék időbeli elhatárolása... Az árfolyam rögzíthető, vagyis nem a készpénz nélküli fizetések mennyiségétől függ. Néhány bank a forgalomtól függően állapítja meg a beszerzési tarifákat - minél több tranzakció történik kártyás fizetéssel, annál alacsonyabb lesz a jutalék.
  • Csatlakozási feltételek megszerzése - általában 3–10 napba telik a szerződés teljesítése és a POS terminálok vagy fizetési modulok webhelyre történő telepítése. Ha a lehető leghamarabb szeretné összekapcsolni az akvizíciót, vegye fel a kapcsolatot azzal a bankkal, amelyben számlája / számlája van - nem kell újra átvennie a dokumentumcsomagot.
  • Bank, ahol a számlát nyitják... Az egyik bankban rendelkezhet folyószámlával, a másikban pedig megrendelésszerzéssel.

És figyeljen arra is, hogy a terminálok milyen kártyákat fogadnak el. Kívánatos, hogy ezek ne csak a legnépszerűbbek legyenek - MIR, Visa, Mastercard -, hanem az Union Pay vagy az AmEX is. És fontos, hogy a terminál támogassa az érintés nélküli fizetési funkciót.

Feltételek megszerzése a kisvállalkozások számára

dhxztz54A bank minden készpénz nélküli fizetés után jutalékot számít fel a megszerzésért. Jobb előre megtudni, hogy a bank rendelkezik-e minimális jutalékkorlátot egy terminálra.

Például a szerződés feltételei szerint havonta legalább 300 ezer rubelnek kell áthaladnia egy eszközön. Vagy a bank díjazásának legalább 2000 rubelnek kell lennie. Vagyis, ha a terminál forgalma kevesebb, mint 300 ezer, akkor 2000 rubelt terhelnek meg számlájáról.

POS terminálok bérelhetők vagy megvásárolhatók egy banktól vagy egy hivatalos gyártótól. Válasszon egy bankot, ahol ingyen bérelhet berendezéseket. Nem csak telepíteni és konfigurálni fogja, hanem meghibásodás esetén megjavítja vagy kicseréli az újat.

Egyes bankokban részletfizetési tervet rendezhet, ha fizetési eszközöket szeretne vásárolni. Például leggyakrabban mobil beszerzéshez szükséges mPOS terminálokat (kártyaolvasókat) vásárolnak. Egy eszköz hozzávetőleges költsége 7500 rubel. Ha van saját terminálja, akkor együtt dolgozhat velük - keressen egy bankot, amely összekapcsolja a gyártó berendezését a beszerzéssel.

Ügyeljen a bevétel számlára történő jóváírásának határidejére. Sok bank 24 órán belül küld pénzt a készpénz nélküli fizetés után. A visszafizetési idő azonban legfeljebb 3 nap lehet, ami gyakran akkor fordul elő, amikor a számlát egy másik banknál nyitják meg.

Hogyan lehet összekapcsolni a megszerzést

Jelentkezni lehet távolról történő megszerzésre. Ehhez töltse ki az űrlapot a kiválasztott bank weboldalán. Általában meg kell adni egy minimális információt a szervezetről (név, TIN) és a kapcsolattartókat. Ezután egy szakember felveszi Önnel a kapcsolatot, elmondja, milyen dokumentumok szükségesek a megállapodás megkötéséhez, és megállapodnak az ülés időpontjában.

Ha olyan bankhoz fordul, ahol számlája van, akkor elegendő egy kérelem kitöltése vagy a személyes fiókján keresztül történő benyújtása. Ha folyószámláját egy másik banknál nyitják meg, akkor először dokumentumokat kell gyűjtenie. A dokumentumok hozzávetőleges felsorolása, amelyek megszerzéséhez szükségesek lesznek:

  • Útlevél és TIN - egyéni vállalkozótól.
  • Az alapító okirat, az igazgató kinevezésének rendje és útlevele - jogi személytől.
  • A terminálok telepítéséhez szükséges helyiségek dokumentumai.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet