itthon Film Filmek A legjobb 10 film a szerelemről

A legjobb 10 film a szerelemről

Szerelem ... Mennyire vált ki érzelmeket egy ilyen szó, nem beszélve magáról az érzésről. Sok film készült a szerelemről. Valószínűleg annak a jele, hogy az érzést a művészetek egyetlen szférája sem hagyta figyelmen kívül. Egy ilyen film különösen népszerűvé válik Valentin-napon, amikor mindkét partner érzése elborul ... Szeretném nemcsak a valóságban, hanem a filmekben is élvezni a szerelmet. Mutassa be a figyelmét A legjobb 10 film a szerelemről.

10 500 nap a nyár

500 nap nyárÉrdekes film a gyengéd érzésekről. Ezen a képen a srác megpróbálja bebizonyítani a lánynak, hogy szerelem történik. Semmit sem akar hallani erről az érzésről, nem tervezi, hogy valakinek a barátnője lesz.

9. Elnézést a szeretetért

Elnézést a szeretetért„Minden korosztály engedelmes a szeretetnek” ... Ez a mondat ideális a film cselekményének leírására. Egy 17 éves lány és egy 37 férfi története. Fiatal, vidám lány, aki még mindig iskolában van. Csak egy reklámcégben való munka érdekli. Váratlan baleset - ez az esemény volt az oka ismeretségüknek. Könnyű flört, utána ezek az emberek őrülten beleszeretnek. De nem tudják, milyen baj vár rájuk legközelebb.

8. P.S. Szeretlek

P.S. SzeretlekAz igaz szerelem halhatatlan ... A film ismét bizonyítja e kifejezés valódiságát. Férje halála után Holly elveszíti az élet iránti érdeklődését, bezárul a lakásban, semmi másra nincs szüksége. Az elhunyt férj gondozta kedvesét. Hét levelet készített, amelyek segítenek a nőnek egy kicsit könnyebben elviselni a halálát és új értelmet találni az életben.

7. A kutyák iránti szeretet elengedhetetlen

A kutyák iránti szeretet elengedhetetlenVicces, romantikus vígjáték olyan emberekről, akik teljesen elvesztették reményüket, hogy megtalálják szerelmüket és családjukat. A közeli emberek erőfeszítéseinek köszönhetően megismerik egymást, bár a találkozó nem nagyon megy. Pedig ez egy új kapcsolat kezdete. A lényeg itt az, hogy ne veszítsük el a reményt.

6. A makulátlan elme örök napsütése

Egy makulátlan elme örök ragyogásaA film főszereplője megpróbálja elfelejteni szerelmét. E célokra egy speciális gépet használ az emlékek törléséhez. De egy bizonyos pillanatban Jim, ez volt a főszereplő neve, rájön, hogy teljes szívéből és lelkéből szereti azt a lányt. Most meg akarja fordítani a gép működését ...

5. Emléknapló

NaplóKét ember szerelmi története, akik különböző világokhoz tartoztak. Harcolni kezdenek szerelmükért. Egy ilyen erős érzés nem fél minden akadálytól. Az élet két szeretőtől elválik, de mégis remélik, hogy újra találkoznak és együtt lesznek.

4. Igazi szerelem

Igazi szerelemA szeretet mindig és mindenhol létezik. A film bizonyíték arra, hogy bármely életkorban és helyen találkozhatsz lélektársaddal. A szeretet minden embert magáévá tesz. Mind a 11 éves gyermekek, mind a magas beosztású felnőttek alá tartozik.

3. Intuíció

IntuícióVáratlan ismeretség, csodálatos közös nap ... Mi a következő lépés? Folytassa a kommunikációt? Ez a kérdés kínozza a főszereplőt. Úgy dönt, hogy a sors megadja a választ. A lány a számlára írja a telefonszámot, amelyet a könyvtári könyvbe tesz. Ezt követően a srácok különböző irányokba oszlanak. Ha újra találkoznak, vagy a srác megtalálja a szerencsétlen számlát, akkor ez sorsot jelent.

2. Siess szeretni

Siess szeretniA szeretet akaratlanul is eljön ... Pontosan ez történt. A kemény srác beleszeret a csendes egérbe.De nem akarja, hogy párosuljon vele. Minden lehetséges módon megpróbálja elérni. Ez a film megmutatja nekünk a legőszintébb érzéseket, amelyek sokat átélhetnek ...

1. Édes november

Édes novemberEz a legszokatlanabb film a szerelemről. Két ember találkozásának története - egy üzletember, Nelson és egy csodálatos nő, Sarah. Világuk soha nem keresztezte egymást. Sarah felkéri Nelsont, hogy felejtse el a munkáját, és egy hónapig éljen vele. Miután megfontolta ezt a javaslatot, a srác továbbra is egyetért. El sem tudta képzelni, hogyan változik az élete, milyen jó lesz Sarah-val. De november véget ér ...

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet