itthon Film Filmek A világ 10 legrosszabb filmje

A világ 10 legrosszabb filmje

képA nézésre érdemes filmek kiválasztásakor leggyakrabban a legjobb filmek minősítésére hivatkozunk, vagy saját ízlésünkre támaszkodunk. De ahhoz, hogy ne rontsa el estéjét egy unalmas, őszintén hülye és egyszerűen középszerű képpel, ismernie kell azoknak a filmeknek a listáját, amelyeket nem szabad megnéznie.

Ma szakértőink a tekintélyes brit Empire újságírói voltak, akik kiválasztották A világ 10 legrosszabb filmje.

ÉS a legjobb filmek értékelése 2013 éve már megjelent.

10. "A szoba" (2003)

A Tommy Viso rendezte filmet a kritikusok elborzasztották a forgatókönyv szörnyű sok következetlensége miatt, ami ráadásul tele van befejezetlen sztorikkal.

9. „Highlander II: A gyorsulás”, 1991

Annak ellenére, hogy olyan sztárok vettek részt a filmben, mint Christopher Lambert és Sean Connery, a sajtó ellenségesen találkozott a képpel. Szidták mind a tényt, hogy a forgatókönyvet elválasztották a "Highlander" első részétől, mind a vizuális tartományt, ami korántsem tökéletes.

8. A történés, 2008

Fantasztikus thriller, amelyre jósolták, hogy bekerül az év legjobb filmjei, rendkívül unalmas és meglehetősen hülye lett. Mark Wahlberg és Zooey Deschanel színészek előadása ásítást okoz, és a Hatodik érzéket forgató M. Night Shyamalan rendező részvétele ebben a projektben félreértésnek tűnik.

7. (A burgonya férfiak szexuális élete), "A burgonya fiúk szexuális élete", 2004

A brit vígjáték ezúttal nem finom angol, de vulgáris és lapos humorral teli. A Times a filmet "mesterkurzusnak nevezte, hogy miként nem lehet filmet készíteni".

6. "Mennyei kapu", 1980

A New York Times áttekintése szerint a film leírhatatlan rémálom. Még a leghűségesebb nézők is ásítottak a premieren, de a pénztárnál a film teljesen kudarcot vallott, ezzel a rendező, Michael Cimino karrierjének végét kezdték.

5. "Nagyon epikus film 1" (Epic Movie), 2007

A legrosszabb paródiás film... A népszerű filmekre való hivatkozásokat lapos és olykor vulgáris poénok tarkítják. Meglepő módon 2011-ben megjelent az "Epic Cinema" második része, a forgatókönyv a "300 spártai" film paródiáján alapult.

4. "Emeld a Titanicot", 1980 (Emeld a Titanicot)

A kritikusok és a közönség véleménye szerint a film kiváló alvássegítő eszköz. Egyedül megtekintésre ajánlott, mivel ez eláraszthatja a legzajosabb társaság vidám hangulatát.

3. "Sex Guru" (Szerelmi Guru), 2008

Mike Myers, Jessica Alba és Justin Timberlake szánalmasnak tűnt. A kritikusok "anti-viccesnek" nevezték a filmet. A rossz poénok miatt ez a vígjáték a három legrosszabb film közé került.

2. "Battlefield Earth" (A 3000-es év saga, Battlefield Earth), 2000

A nagy sikerű skála ellenére a színészek különleges effektjei, sminkjei és jelmezei olcsónak tűntek, és nem hatottak meg sem nézőket, sem kritikusokat. John Travolta is megkapta, aki nem kiválóan játszotta a főgonosz szerepét.

1. "Batman & Robin" (Batman & Robin), 1997

A filmet a közönség és a kritikusok is a Batman-történet legrosszabb adaptációjának tartják. A professzionális filmszakértők kritikusan bírálták a párbeszédeket és a forgatókönyvet, ám a közönséget a főszereplő jelmezén lévő gumibimbók "befejezték".

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet