itthon Film Filmek A legjobb 10 legjobb újévi film

A legjobb 10 legjobb újévi film

A "A sors iróniája, vagy élvezd a fürdőt!" Című kultfilm társaságában. Honfitársaink milliói köszöntötték évtizedek óta az újévet. Sok otthonban ez a hagyomány a mai napig erős. Január 1-től kezdődően, a vakáció végéig pedig a mozi az egyik legkedveltebb szórakozás. Természetesen ebben az időben az újévnek és a karácsonynak szentelt filmek jobban néznek ki, mint mások.

Felajánljuk, hogy értékelje A legjobb 10 legjobb újévi film hazai és import termelés. Egyébként azoknak nagyon ajánlott egy ilyen filmet megnézni, akiknek nincs újév előtti csodavárása.

10. Karácsonyi történet

A film Charles Dickens történetén alapul, és az átlagos Ebenezer Scrooge történetét meséli el. A karácsony parfümje lehetőséget ad az embernek arra, hogy jobbá váljon.

9. Igazi szerelem

Karácsony estéjén kilenc szerelmi történet mesterien fonódik össze a közönség előtt. A filmet átitatja a karácsonyi csoda hangulata. Az egyik legjobb újévi film ragyogó szereplőkkel rendelkezik.

8. A Grinch ellopta a karácsonyt

A mindenki által nem szeretett Grinch úgy dönt, hogy ellopja a gyűlölt karácsonyt, mivel elviselhetetlen számára örömteli arcokat és általános boldogságvágyakat nézni. Az ünnep varázsa azonban még ezt a szimpatikus morcos zöld embert is megváltoztatja.

7. Újévi tarifa

Valeria Lanskoy hősnője nem hisz az újévi csodákban. Élete azonban, mintha varázsütésre megváltoztatná az egyik telefonhívást. A filmet jó humor, vicces cselekmény és ilyen megható naivitás jellemzi. A nézettségből a néző szolid szilveszteri pozitívumot kap.

6. Gyere és nézz meg

Az újévi melodráma tele van szomorú és örömteli pillanatokkal. A döntő, a várakozásoknak megfelelően, egy ilyen ünnep előestéjén világos lesz. A filmet Oleg Yankovsky és Irina Kupchenko csodálatos előadása díszíti.

5. Túlélni a karácsonyt

Annak ellenére, hogy a kép 2 jelölést kapott az "Arany Málna" kategóriában a "Legrosszabb forgatókönyv" és a "Legrosszabb film" kategóriában, sokak számára ez a kedvenc újévi filmje. A cselekmény fő gondolata egy magányos milliomos szenvedése, akinek nincs kivel töltenie a karácsonyt.

4. Karácsonyfák

Az újévi vígjáték eseményei egyszerre 11 városban zajlanak. Itt van a hely egy igazi csodának, a dédelgetett vágy beteljesülésének, az igazi barátságnak és természetesen a szeretetnek.

3. Boldog Karácsonyt

A karácsony varázsa megállítja a vérontást 1914 decemberében. A németek, britek és franciák kijönnek az árokból, hogy kezet fogjanak és azt kívánják: "Boldog Karácsonyt!"

2. Nyaraláscsere

Két megtört szívű lány úgy dönt, hogy házat vált és újrakezdi az életét. Az újévi romantikus melodrámában a hősnők mindegyike megtalálja a felét. A film bizalmat kelt önmagában és remek hangulatot áraszt.

1. Egyedül otthon

Kedvenc újévi vígjáték emberek millióinak. Macaulay Culkin, aki karácsonykor otthon felejtett fiút játszik, még a legnyomasztóbb hangulatot is képes feloldani.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet