itthon Értékelések A világ legjobb 13 elektromos szerszámgyártója

A világ legjobb 13 elektromos szerszámgyártója

Az urbanizáció globális tendenciája csak egyike azoknak a tényezőknek, amelyek erőteljes értékesítéshez vezettek az építőipari eszközök piacán. További tényező a Do It Yourself (DIY) népszerűsége. Most minden eddiginél jobban izgatják az embereket azok a projektek, amelyek korábban a professzionális vállalkozók körébe tartoztak.

Annak érdekében, hogy kiválaszthasson egy eszközt, amely hosszú évekig hűen szolgál, bemutatjuk Önnek a világ 13 legnagyobb elektromos szerszámgyártója... A minősítés a Yandex.Market magas minősítésein és véleményein alapul, valamint olyan profiloldalak véleményein, mint a VseInstrumenty.ru, a Tharawat Magazine.

13. Hitachi

Hitachi eszközA Hitachi Ltd. a Black & Deckerhez hasonlóan nemcsak építőipari eszközök gyártásával foglalkozik. Valójában ez egy konglomerátum, amely mindent gyárt az elemektől és képernyőktől kezdve az építőipari berendezésekig és a repülőgép-alkatrészekig. 2015-ben megvásárolta az elektromos szerszámgyártót, a Metabot, de 2017-ben eladta (és magát a Hitachi márkát) a KKR befektetési alapnak.

Azóta a cég márkanév alatt áll, átnevezi amerikai részlegét a Hitachi Power Tools USA-t Metabo HPT-re. Kínál sarokcsiszolókat, ütvecsavarozókat, fúrókat és egyéb eszközöket, amelyeket elvárhat egy jó hírű gyártótól.

Európában és Ázsiában pedig a Hitachi eszközöket kínálják a Hikoki márkanév alatt.

12. WORX

WORX eszközAz egyik legnépszerűbb elektromos szerszámmárkát a Positec Tool Corporation alapította 1994-ben a kínai Suzhou városában.

A Worx márka alapítása előtt a Positec OEM elektromos szerszámokat adott el más márkáknak és vállalatoknak, köztük a Black & Deckernek. De ahogy nőtt, a Positec úgy döntött, hogy elindítja saját márkáját, hogy független elektromos szerszám-kiskereskedővé váljon. Az összes gyártást házon belül végzik, és ez arra késztette a márkát, hogy olyan kiemelt termékeket hozzon létre, amelyek új, pozitív szintre emelik a "kínai minőség" fogalmát.

11. Ryobi

Ryobi ÉpítőeszközA Ryobi sokféle szerszámot gyárt, köztük különféle elektromos szerszámokat és termékeket az autóipari piac számára. A Ryobi központja Japánban található, bár a vállalat gyártóüzemei ​​világszerte találhatók.

Megfizethető árképzése miatt a Ryobi termékeket elsősorban a barkácsolók használják. Ezért szem előtt kell tartani, hogy a Ryobi eszközök nem annyira tartósak és megbízhatóak, mint a professzionális márkák által gyártott eszközök.

Ez azonban nagyon jó építőipari márka, elsöprő pozitív véleményekkel. És ha nem heti öt napot tölt egy poros építkezésen vagy műhelyben, amelyhez erős, vízálló és porálló eszköz szükséges, keresse meg a szükséges Ryobi terméket.

10. Einhell

EinhellA legjobb és legmegbízhatóbb építőipari szerszámgyártók rangsorában a 2020-as hetedik helyet egy német márka foglalja el, amely választékában, árában és minőségében nagyon hasonlít a Ryobihoz.

A válogatós orosz felhasználók javasolják a kék Einhell eszközök (Einhell Global) választását az otthoni és a félprofi munkához, mivel a sárga (Einhell Bavaria) az olcsó és közepes kínai termékekre utal az élettartama és a jellemzői szempontjából.

9. Black & Decker

Black & Decker kéziszerszámokAz egyik legrégebbi és vitathatatlanul legismertebb márka a legjobb építőipari eszközöket gyártó cégek listáján. 2018-ban a vállalat megünnepelte működésének 175. évfordulóját, globális árbevétele valamivel 14 milliárd dollár alá csökkent.

A szervezet gyökerei 1843-ból származnak, amikor Frederick Stanley Új-Britanniában nyitotta meg műhelyét ajtópántok, csavarok és egyéb hardverek gyártására. 1910-ben Duncan Black és Alonzo Decker hasonló üzletet kezdtek a Maryland-i Baltimore-ban. Száz évvel később a két gyártó egyesült egy ma létező csoportba.

A Stanley Black & Decker jelenleg másodpercenként 50 műszert ad el világszerte (a vállalat becslései szerint).

Érdekes tény: a Black & Decker fúró segítségével az amerikaiak holdtalaj mintákat bányásztak. Ezenkívül a vállalat mérnökei számos eszköz kifejlesztésének hátterében álltak, amelyek nélkül a modern építők munkája elképzelhetetlen - az első fúró pisztoly markolattal és ravasz mechanizmussal, valamint az első kompakt kompresszor.

8. DEWALT

DEWALT elektromos szerszámokAz amerikai DeWalt márkát, amely kiváló minőségű és csúcstechnológiájú elektromos szerszámok, javítási kiegészítők és kerti felszerelések széles választékát kínálja, 1922-ben alapította Raymond DeWalt. Ez a mérnök egy radiális karfűrész létrehozásának ötletével állt elő, amely évek óta a minőség és a tartósság mércéjévé vált.

A vállalatot 1960-ban vásárolta meg a Black & Decker. Kezdetben azért küzdött, hogy népszerűséget szerezzen a szakemberek körében, akik a Black & Deckert „amatőr márkának” tekintették, és a cég elkezdte a nagyon sikeres márkanevet. Ez az 1990-es évek elején történt, és a DeWalt-ot a szakemberek számára választott márkanévvé tette. Ma ez a Stanley Black & Decker zászlóshajója, a Fortune 500 márka.

7. AEG

AEG szerszámokA német AEG cég szerszámait az orosz felhasználók imádják jó ár-minőség arányuk miatt.

Jelenleg az AEG márkanevet aktívan használja az Electrolux Csoport, amely csúcskategóriás háztartási és konyhai eszközöket gyárt alatta a lengyelországi, magyarországi és olaszországi gyárakban, valamint a hongkongi TTI, amely licencszerződéssel rendelkezik kéziszerszámok gyártására az AEG védjegy alatt. A TTI tulajdonában van még a Milwaukee, a Ryobi, a Homelite, a Hoover, a Dirt Devil és a Vax (porszívókat gyártó).

Érdekes tény: az AEG hozta létre az első elektromos hajszárítót, és bevezette ezt a szót használatba.

6. Metabo

Metabo professzionális eszközA Metabo szerszámokat kiváló teljesítményük, teljesítményük és tartósságuk miatt az egész világon értékelik. Az árkategória csúcsán vannak, más márkák, mint például a DeWalt és a Makita, összességében jobb választási lehetőségeket kínálnak. Ettől függetlenül, ha szereted a márka termékeit, és megengedheted magadnak, nincs ok a visszautasításra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Metabo és a Metabo HPT nem ugyanaz. Az első márka professzionális ipari szerszámokat, valamint fémmel történő megmunkálásra szánt eszközöket gyárt. A Metabo HPT termékei pedig a félprofi és az amatőr szektorba tartoznak.

5. Makita

A Makita a legjobb elektromos eszköz OroszországbanEz a japán márkanév az elektromos kéziszerszámok szektorában márkanévvé vált. Az 1915-ben villamos motorjavító cégként alapított Makita az 1950-es évek vége óta leginkább arról ismert, hogy egyes elektromos szerszámok és vezeték nélküli készülékek előtt utat nyitott.

1958-ban belépett az elektromos szerszámok szektorába hordozható elektromos gyalujának bemutatásával. Valamivel több mint tíz évvel később a vállalat bemutatta 6500D vezeték nélküli fúrógépét, amely a világ első vezeték nélküli elektromos eszközévé vált.

Ma a Makita vezeték nélküli szerszámok teljes választékát kínálja, beleértve csavarhúzókat, rotációs kalapácsokat, sarokcsiszolók, gyaluk és olló fémhez.

A Makita építőeszközök a világ több mint 40 országában találhatók. Termékeit 10 gyártó üzemben gyártják Brazíliában, Kínában, Japánban, Mexikóban, Romániában, Nagy-Britanniában, Németországban és az Egyesült Államokban.

4. Hilti

HiltiA kis német nyelvű Liechtenstein állam Ausztria és Svájc között található.A pénzügyi közösség adóparadicsomaként ismert, és a Hilti, a világ egyik legelismertebb elektromos szerszámgyártójának is otthont ad.

A Hilti legjobb eszközei hosszú ideig az elektropneumatikus kőzetfúrók voltak. Valójában a vállalat először 1967-ben mutatta be ezt az eszközt a piacon.

A Hilti legismertebb termékei ma is a forgókalapácsok, amelyeket márkás piros dobozokban szállítunk. A vállalat portfóliójában azonban számos egyéb elektromos szerszám található, amelyek hasznosak lehetnek az építőipari szakemberek számára.

3. Festool

Festool asztalos szerszámokEz a vállalat úttörő szerepet játszik a hordozható láncfűrészek gyártásában. A Festool mérnökei még 1927-ben hozták létre az első ilyen eszközt.

A Festool jelenleg a TTS Tooltechnic Systems holding leányvállalata. Még mindig Németországban található (Wendlingen am Neckar városában), de a világ 26 országában működik.

A Festool termékek kiváló minősége, megbízhatósága és felhasználóbarát jellege a márkát a világ vezető famegmunkáló szerszámgyártói közé sorolta. Ezen kívül a fúrókat, csiszológépeket és más márkájú termékeket világszerte széles körben használják az autószervizekben.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Festool eszközei alkalmazás-specifikusak és kizárólag professzionális használatra szánják őket. Ezért nem olcsók, sőt drágábbak, mint a DeWalt.

2. Milwaukee

Milwaukee vezeték nélküli és elektromos szerszámokE.F. Siebert 1924-ben alapította a Milwaukee-t, és azóta számos tulajdonosváltáson ment keresztül. Az utolsóra 2005-ben került sor, a Techtronic Industries (TTI) lett a márka új tulajdonosa.

Milwaukee korai ismertsége a Hole Shooterrel nőtt, amely a világ első könnyű egykezes 1/4 hüvelykes fúrója. Ma azonban a vállalat több tucat különböző építőipari eszközt kínál a legmagasabb minőségben.

A vezeték nélküli és gázos szerszámok mellett a Milwaukee három platformon kínál vezeték nélküli szerszámokat - M12 rendszer (12V), M18 rendszer (18V) és MX FUEL (72V).

A DeWalthoz hasonlóan a Milwaukee is egy olyan márka, amely nagyon népszerű a profi építők körében, mivel termékei tartósak és alkalmasak a legkeményebb körülményekre is.

1. Bosch

A világ legjobb elektromos szerszámai - BoschA német Bosch vállalat vezeti a világ legnagyobb elektromos szerszámgyártóinak listáját. Kezdetben a cég neve Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik volt, amely fordításban a "precíziós mechanika és az elektrotechnika műhelye". Ma Németország egyik legnagyobb konglomerátuma, amelynek tevékenységei négy szektorra tagolódnak:

  1. mobil megoldások,
  2. ipari technológiák,
  3. fogyasztási cikkek,
  4. energetikai és építési technológiák.

A Bosch Power Tools vonal a Consumer Products divízióhoz tartozik, amely a Bosch csoport teljes értékesítésének mintegy 23% -át adja. Az elektromos szerszámok részlege: forgókalapácsok, vezeték nélküli csavarhúzók, kirakók, fűnyírók, bozótvágók és mosók.

14 MEGJEGYZÉSEK

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet