itthon Film Filmek A legnépszerűbb 10 filmműfaj

A legnépszerűbb 10 filmműfaj

képMinden bizonnyal csodálatra méltóak azok a komoly filmek, amelyek filozófiai kérdéseket vetnek fel és elgondolkodtatnak az élet értelmén. De kiderült, hogy a nézők sokkal inkább az úgynevezett "könnyű" műfajokat részesítik előnyben.

Az RBC. Az osztályozási szakértők csaknem 6000 válaszadót kérdeztek meg, akik jelezték kedvenc mozi műfajukat. A felmérés eredményei képezték az alapjait jelenlegi A legnépszerűbb 10 filmműfaj.

10. Filmkatasztrófa (a válaszadók 2,46% -a)

képA műfaj olyan filmekből ered, mint A repülőtér (1970) és A Poseidon kalandja (1972). Az ilyen műfaj modern filmjei közül a legnépszerűbbek talán a "Holnap utáni nap" és a "2012", amelyek szintén egyszerűen a fantázia műfajának tulajdoníthatók. Idén bekerült a "Lehetetlen" katasztrófafilm 2013 legjobb filmjei.

9. Háborús filmek (2,51%)

képA háborús filmek sok rajongója várja a nagyszabású csatajeleneteket. De a történelmi elfogadhatóság egyre több kritikát vált ki. Így kritikát fogalmaztak meg az elmúlt évek háborújáról szóló olyan filmek, mint "A Szovjetuniót szolgálom!", "Katonák voltak", sőt Mihalkov "Citadellája" is.

8. nyomozó (3,94%)

képAz elmúlt évek szinte minden detektív története ugyanolyan jól tulajdonítható más műfajoknak. Például a 2012-es "Fokvárosi belépési kód" szintén akciófilm és krimi. A mozi ilyenfajta kavarodása lehetővé teszi számunkra, hogy dinamikusabbá tegyük a képet, mert a modern néző egyszerűen nem megy más filmekhez.

7. Egyéb (4,29%)

képVannak olyan filmnézők, akik olyan ritka műfajokat kedvelnek manapság, mint a westernek vagy a musicalek. Még kevésbé elterjedt a pesszimista film noir és a japán szamuráj film a Jidai-geki műfajban.

6. Misztikus (4,49%)

kép2013-ban a misztikus mozi rajongói 3D-ben örvendeztetik majd a "Wii" -t, valamint a "Jeepers Creepers 3" és a "Paranormal Activity 5" horrorfilmeket. A műfaj legnépszerűbb filmjei közé tartozik a The Green Mile és a The Butterfly Effect.

5. Melodráma (6,99%)

képA 2013-as év legjobban várt melodrámái közé tartozik a "Safe Haven" és a "Beautiful Creatures". Csakúgy, mint a detektív filmek esetében, a modern mozi is inkább az olyan akciódús hibrideket kedveli, mint a thriller melodráma vagy a fantasztikus melodráma a klasszikus melodrámához képest.

4. Akció (9,68%)

kép2013 legjobban várt akciófilmje kétségtelenül az új Die Hard rész - A jó nap a halálhoz. Tavaly a nézők "megnézték" a Bond új részét, a "The Bourne Evolution" -t, valamint a "The Collector", a "Hostage" és a "The Expendables" folytatását.

3. Horror (10,41%)

képAz első három vezető A legnépszerűbb 10 filmműfaj zárja be a horrorfilmeket. Sőt, különösen népszerűek a japán animátorok rajzfilm horrortörténetei. Tehát 2012-ben a "Kinopoisk.ru" erőforrás verziójának megfelelő legjobb értékeléseket a japán anime "Egyéb", valamint a "Resident Evil: The Curse" rajzfilm kapta.

2. Science Fiction (21,51%)

képA tudományos fantasztikus irodalom soha nem látott népszerűségcsúcsot tapasztal, a mozi ezen műfaja nevezhető a legnagyobb bevételnek. Tehát az Egyesült Államokban a filmforgalmazás szerint a történelem legmagasabb bevételt hozó filmjeinek rangsorában az első öt között egyszerre 3 fantasztikus film szerepel - "A sötét lovag", "A bosszúállók" és a "Csillagok háborúja: 1. rész". A tavalyi év legjövedelmezőbb filmjeinek tízében pedig nyolc film tartozik a fantasy műfajhoz.

1. Vígjáték (33,71%)

képA vígjáték segít elterelni a figyelmét és pozitív életet kelteni. Ezért egy szórakoztató és könnyű film vezet be A legnépszerűbb 10 műfaj... A filmipar vezetése pedig készen áll arra, hogy a közönséget szó szerint, tételenként ellátja kedvenc termékével. Tehát csak 2013 egészíti ki a malacka banknak egy tucat vígjátékot, köztük a "43-as film", a "21 és még sok más", valamint a "Mit csinálnak a férfiak!" Orosz szalagokat. és "Amiről a lányok hallgatnak".

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet