itthon Film Filmek 2013 legnépszerűbb filmjei

2013 legnépszerűbb filmjei

a legtöbb filmA modern mozi világ továbbra is összefoglalja a távozó év eredményeit. A hálózaton már megjelentek a legjobb filmek első listái, amelyek széles terjesztés mellett elérték a maximális összeget. Mindezen filmek élvezik a közönség megérdemelt elismerését és a filmkritikusok tiszteletét, ezért jogosan érdemelték ki a vezetők címét.

Elkészítettük a legjobbak listáját is 2014-es filmek.

Vasember 3

Vasember 3Tehát Shen Black rendező filmjét, az „Iron Man 3” -ot az elmúlt év legjobban kereső filmjének ismerték el. A mozikban vetített bevétele 1,2 milliárd dollár volt. Paradox módon ez a szalag még érdekesebbnek bizonyult, mint a két előző rész, ezt a tényt nagyrészt a "Bosszúállók" mennydörgő filmmel való kapcsolata magyarázza.

Az Iron Man 3 projekt először tavaly április 18-án került a nagy képernyőkre. Kicsivel később, 2013. május 2-án került sor hazánkban ennek a filmnek a bemutatójára. A film főszerepei Robert Downey Jr., Ben Kingsley, Don Cheadle, Guy Pearce, Gwyneth Paltrow és más ugyanolyan híres színészek. Az illetékes internetes publikációk arról számolnak be, hogy e híres képregény filmadaptációjának harmadik része az ötödik helyet foglalja el minden idők legjobban kereső filmjeinek rangsorában.

Megvetendő Me 2

képA második helyen a "Megvetendő Me" című teljes hosszúságú animációs film következő része állt, amely 918 millió dolláros bevételt hozott.

Gyors és dühös 6

képA megtisztelő harmadik helyet a "Gyors és dühös-6" foglalja el, amelyet a nézők nagy száma szeretett a világ minden tájáról, és gyorsan 788,7 millió dollárt hozott alkotóinak.

A listán szereplő franchise folytatása legjobban várt filmek 2014-es év.
 

Szörny egyetem

képA negyedik helyen a "Monsters University" című szalag állt.

Az Éhezők Viadala: Futótűz

képÖtödiken - Francis Lawrence filmje "Az éhezők viadala: Tűz".

Ezenkívül Zack Snyder Supermannel kapcsolatos filmje, "Acélember" címmel bekerült az első tíz vezető közé. Ez a filmes remekmű a hatodik helyet szerezte meg és 662 millió dollárt keresett. A hetedik helyet foglalja el Alfonso Cuaron rendezte film "Gravity", amely 642 millió dollárral gazdagította az alkotók csapatát. A nyolcadik helyen szerepel a "Thor 2: A sötétség királysága" című film.

Az első tíz legjobban keresett film zárása az izgalmas The Croods animációs film, amelynek bevétele 587 millió dollár, valamint Mark Forster fantasztikus mondája, a Világok háborúja Z, 540 millió dolláros jegypénztárral.

Szólj hozzá

Írja be a megjegyzését
Kérem írja be a nevét

itop-hu.polrestrojakpus.com

Technika

Sport

Természet